Güzellik & Bakım Arkadaşlar kuzenimde duş alıyordum şu ayarını bulamadım bir türlü birden sıcak akmaya başladı ve boynumdan aşağı kırmızı duruyor? Süslü88 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor YANDI Mİ ŞİMDİ İZ VE LEKE Mİ KALACAK ÇOK KORKUYORUM YAA BENİM MALLIĞIM Güncellemeler1 yıl Pp de resmi var Arkadaşlar kuzenimde duş alıyordum şu ayarını bulamadım bir türlü birden sıcak akmaya başladı ve boynumdan aşağı kırmızı duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mustafa_R Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yanık değildir ya ama yanık kremi al sür beyaz tenin çünkü 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yanık oluşmuş olabilir doktora görün derim 0 4 Yorumla Süslü88 1 yıl Pp de resmi var Yorumla Johncois 1 yıl Bir şey yok onda Yorumla Süslü88 1 yıl Pek foto da belli değil kararmış Yorumla Johncois 1 yıl Tekrar çek istersen Yorumla
SekWhiskey1 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Geçer bir kaç güne sıkma canını bozma moralini 0 3 Yorumla SekWhiskey1 1 yıl Yanan bir şey yok burada Yorumla Süslü88 1 yıl Var kırmızıydı şimdi kararmış Yorumla SekWhiskey1 1 yıl Bence önemli bir şey yok ya da burdan pek görünmüyor Yorumla
xfhvx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hacı 2 güne geçer 0 2 Yorumla Süslü88 1 yıl Ya beyaz bir tenim var orada yanık oluştuysa kararmaz mı renk tonu farklılığı Yorumla xfhvx 1 yıl Birsey olmaz galge ömer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yanık değildir ya ama yanık kremi al sür beyaz tenin çünkü
Yanık oluşmuş olabilir doktora görün derim
Pp de resmi var
Bir şey yok onda
Pek foto da belli değil kararmış
Tekrar çek istersen
Geçer bir kaç güne sıkma canını bozma moralini
Yanan bir şey yok burada
Var kırmızıydı şimdi kararmış