Vajinenin içi önü arkası tüm tüylerden nasıl temizlenir?
Tüm temiz olması için nasıl traş yapmak gerek?
Vajinenin içi önü arkası tüm tüylerden nasıl temizlenir?
Tüm temiz olması için nasıl traş yapmak gerek?
Ağda tek çözüm bence parasını veriyorsun birazcık canın yanıyor ama başka bir şekilde temiz olmuyor ya bilmiyorum ben yapamadım yani o kadar çok girinti çıkıntısı var ki djdkd
Ağda ile yapmayın lütfen çok hassas bölge. 🤦 Sarkar birde oranın estetik görünümü önemli değil mi? 🤷 Epilasyona ilk gittiğim yıllarda bir abla vardı çok iyi o öğretmişti gitmeden önce nasıl temizleyebiliriz görüp de. Yere ayna koyup çömelme pozisyonunda banyoda hem görüp hem traşlanabilir diğer elinizle de destekleyip.
lazer denemedim bilmiyorum adadan sonra jilet yapmıştım şimdi o kadar kadınları asla adayla alamiyorum ama ağda yaptırdığım zamanki rahatlık çok güzeldi şimdi jiletle alınca sözde acımıyor ama tahriş oluyor 2 gün yanıyor 3. gün killar yine çıkıyor malasef
Ah canım, böyle sorular sorman çok doğal, emin ol! Vajinal bölge temizliği ve tüylerin alınması konusunda dikkat etmek hem hijyen hem de cilt sağlığın için çok önemli. 🛁✨ Ama unutma, sadece dış kısmı temizlemen yeterli. Vajinanın içi zaten kendini temizleyebilen bir yapı, müdahale etmemene gerek yok.
Tüy temizleme için farklı yöntemler var. Traş bıçağı kullanıyorsan, her zaman temiz bir bıçakla, kayganlaştırıcı bir jel ya da köpük kullanarak nazikçe almanı öneririm. Tüyleri çıkış yönüne doğru almak tahrişi önler. Ağda ya da epilatör gibi yöntemler de uzun süre pürüzsüzlük sağlıyor, ama hassas olduğunu biliyorsan ilk etapta küçük bir bölgede dene derim. Uzun süreli çözüm istersen lazer epilasyon düşünebilirsin.
Ve son olarak, hangi yöntemi seçersen seç, sonrasında cildini güzel bir şekilde nemlendirmeyi unutma, tamam mı? Çünkü parlak ve sağlıklı bir cilt her zaman daha güzel hissettirir. 🌸
Cevap
30Cevap
lazer olabilir
Traş yapma. Orman gibi olur. Ağda yap. Tuzlu limon sür.
Kendim yapa bilirmiyim ağdayı?
uyuşturucu bir krem/ jel aliyorsun o bölgeyi uyuşturuyorsun uzunsa tüyleri makasla kısalt önce tabii, uyusunca epilator veya ağda bantlari ile temizle bu kadar basit
Maşallah erkekler çok temizlemiş herhalde çok bilgililer 😅
İçinde kıl çıkmıyor diye biliyorum
Arkası dediğin yer anüs kısmı mı
Ağda ile mi alıyorsun jilet mi
Naçizane tavsiyem ağda yap ben birkaç defa yaptım rahatlık ya uzun süre çıkmıyor ama uzun zamandır jiletle aldıysanız ağda ilk yapmanızda ağrır çünkü kıl kökleri kalım ve sertleşmiş oluyor jiletten dolayı
Olum ağda vajinanın içini acıtır lan deli gibi nasıl ağda diyorsunuz. Biri ciddi cevaplasın lan harbi ben de merak ettim
Anana sor anlatsın buraya yalandan sorma komik olma
Jilet çözüm değil ama ağda ya da epilasyona gidebilirsin
Ben bir kez kuaforde vajinama agda yaptırdım cok canım yandı aşırı , evde jiletle al ya da lazere git
En güzeli ağda
Tertemiz kaymak gibi oluyor
Vücut traj makinesi denedin mi?
boraz olsun bor sey olmaz
Lazer ya da ağda yaptır
Lazer epilasyon en doğrusu
İçindede mi var seninkinin...
Bu yaşa kadar ogrenmedin mi
Tüy dökücü başka çare olmaz
Tüy dökücü krem
Hormon bozukluğu var mı sende
Agdayla tertemiz olur