Aldatıldıktan sonra kimseyi sevememek?

bir ilişkim vardı çok güzel bi ilişkiydi fakat bir sebepten bitti ve ben bittikten 1 ay sonra 4 ay boyunca aldatıldığımı öğrendim (ilişkim de 4 ay sürmüştü) size garip gelebilir 4 aylık bir insan diyebilirsiniz ama öyle olmuyor insan sevdiği zaman gözü görmüyor ve gerçekten çok sevmiştim ilk aşkım denebilirdi hatta ve beni 4 ay boyunca her gün prenses gibi hissettirdi neyse konu bu değil arkadaşlar bu ilişki biteli 1,5 yıl oldu neredeyse 2 ye giricem ve ondan sonra ilişki yapmayı bırakın flört dahi edemiyorum biriyle konuşuyorum bir gün sonra direkt soğuyorum en basit şeyine bile takılabiliyorum şu an bi flörtüm var ama ben kokuya çok önem veririm çok fazla olmasa da ter kokuyor ve daha 2. buluşmamıza kokarak geldi bu da beni soğuttu direkt şu an asla konuşmak istemiyorum kısaca ondan sonra kimseyle ne sevgili olabildim ne flört olabildim aranızda benim gibi bir şey yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?(bu arada aldatan sevgilime karşı hiçbir duygu hissetmiyorum kimseyi sevmiyorum belirteyim)

Aldatıldıktan sonra kimseyi sevememek?