Hülya Koçyiğit
Bahar Öztan
Türkan Şoray
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki en güzelleri Itır Esen ve Emel Sayın bu ikisinden güzel birini görmedim. Birde Oya Aydoğan'ı çok beğeniyorum hatta bu üçünden güzel birisini görmedim diyeyim.🌸
Itır Esen~

Emel Sayın~

Oya Aydoğan~

Sonrasında ise beğendiklerim Hülya Avşar ve Hülya Koçyiğit.🌸
Hülya Koçyiğit~

Hülya Avşar~

Tabiki bütün kadınlarımız çok güzel maşAllah bize.🌹🧿
Müjde ar , ıtır sen , sevda aktolga , bahar öztan , oya aydoğan , hale soygazi ve gülşen bubikoğlu gibi isimler. Tabii gençlik yeşilçam filmlerinde ki halleri ile ve sadece güzellik olarak.
Cevap
26Cevap
Türkan Şoray tabi ki ama sonuç olarak estetik yaptırmış olduğu için çok da yansıtıyor diyemem.
Küçükkende kanal 7’de yeşilcam filmleri olurdu ve ortadaki gamzeli kadını o yaşlarda bile çok beğenirdim
Baharın gamzesi çok güzel. Turkan Şoray'ın da estetikli de olsa bakışları hatları kadınsı ikisi arasında kaldım..
Gülşen Bubikoğlu'nu tek geçerim. Gerçekten çok güzeldi
Normalde her kadın güzeldir gençken
Hülya koçyigit seçtim.
Hülya Koçyiğit'in burun deliği gözüme takıldı
Türkan Şoray diyorum.
Güzellik göreceli bir kavramdır ve bence Itır Esen, Emel Sayın ve Oya Aydoğan'ın çok daha doğal güzellikleri var. Ama bak "bence" diyorum, çünkü dediğim gibi güzellik görecelidir.
Evet oda çok güzel hatta maşAllah bütün kadınlarımız çok güzel ya ayırt etmek çok zor.😹🧿
@Selinaorselin Bir Harika değirmenci vardı 1975 te güzellik birincisi seçilmiş. Ben onu çok beğeni ya bakışları çok anlamlı. Tam kadın herseyiyle
@bitirim_05 Evet güzel kadın oda.
Ben Türkan Şoray diyorum gözleri güzel büyük göz seviyorum kendi gözlerim de öyle eşek gözlü derler 🤪
yok mu turuncu saçlı bir oyuncumuz onu seçeydim
Emel sayın be ıtır
Hiçbiri yalnızca Gülşen Bubikoğlu
Üçününde ayrı güzelliği var tabi ama En güzeli Türkan Şoray
Şıkları görmeden öncede Hülya Koçyiğit diye düşünmüştüm. Gerçekten çok güzel bir kadın
Gülşen Bubikoğlu der susarim
Gülşen bubikoglu
oya aydoğan esmer severim çünkü
Gülşen Bubikoğlu
filiz akın
emel sayın
Estetik de olsa turkan soray bi başka ya
Türkan Şoray <3
Turkanim da turkanim
Bütün yeşilçam oyuncularımız çok güzel ama ben en çok gülşen bubikoğlunu beğeniyorum
Türkan şoray ❤️❤️
Türkancıyım ben kadın muhteşem ya 😍
Bahar öztani begenirim
Türkancımm Şoray
Türkan şoray ama hülya koçyiğit de çok iyi..
sırf kürt olduğum için yakışıklılığımı kıskanıyorlar. tarık akanın kürt versiyonuyum
Gülşen Bubikoğlu
Erol Taş rahmetliyi
Bahar ablam sonuna kadar Allah rahmet eylesin
Filiz Akın
Itır Esen
Gülşen Bubikoğlu.
Gülşen Bubikoğlu
Gülşen Bubikoğlu şıklardan Türkan Şoray
Hülya
Hülya koçyiğit
semra sar
Hülya Koçyiğit.
Sultan varken
Türkan şoray çok güzel kadın
Gülşen Bubikoğlu
hiçbiri
Gülşen Bubikoğlu
Türkan
Türkan Şoray
Türkan Şoray'dan güzeli yok 🤩
Filiz Akın
hicbirini
insan bir de güzel koyardı
Bahar Öztan
Hicbiri
Türkan ya
Bahar öztan
Hicbiriiiiiii
Cogu estetikli zaten
Bahar oztan ve Hülya da estetik yok ki. Bahar in bir gülüşü yetiyor zaten. Hülya da çocuksu yüzlü. Makyajsiz çok güzel değil. Ben harika değirmenci yi beğenmiştim. Serpil cakmakli bir de çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?