Akıl verecek birileri lazım nolur?

Narsist biriyle evliyim bana ihanet etti , şiddet uyguluyor , çok fazla anneci, kocam ailemi sevmiyor , maddi anlamda beni eksik bırakıyor bana en ufak lafta küfrediyor, sürekli defol git babanın evine diyor , evlendigime pişmanım falan diyor , ben erkeğim herşeyi yapabilirim havasında ve asla telefonuna bakamıyorum , kayinvalidem eşimi benden kıskanıyor, çok dedikodum yapılıyor, eşimin ailesinden herkes benden nefret ediyor, ne yapsam yaranamiyorum, sürekli bana iftira atılıyor ve eşim asla benim yanımda değil ve beni sevmiyor bende küsüp baba evine geldim a annem beni zorla yolluyor babam da gitsin bu kız evine diyor ben ölsem gitmem diyorum boşanmak istiyorum ama annem hâlâ beni yollama peşinde üstelik 10 gündür gelmişim kimse beni arayıp sormuyor eşim profili kaldırmış herşeyi silmiş daha birde o benimle konuşmuyor ben asla gitmeyi düşünmüyorum ama ailem de beni kabul etmiyor bu şekilde gideceksin diyor nolur bana bir akıl verin napicam bosanmakta haklı miyim sizce boşanmak istiyorum
Akıl verecek birileri lazım nolur?