A101 Kasiyerinin Peşindeyim Yardım?

S harfi kolyesini gördüğümden beri isim türetirken nihayet ismini duydum öyle popüler bir isim olmamasına rağmen ne Instagram ne face yav LinkedIn hatta Google yorumlara bile baktım bir türlü hesabını bulamadım. Gidip konuşmaya da cesaretim yok. Markette olduğu zamanlar akşam 9 da bazen 9 buçuk bazen 10 da marketin önünden geçtim bir türlü denk gelemedik hani çıkar da belki konuşuruz diye ama yok aga kız, sihirli annem gibi bir anda eve mi ışınlanıyo anlamadım. Sık sık bakışıyoruz girerken bazen kolay gelsin diyorum çıkarken iyi akşamlar falan hatta bugün küçük çocuklarla konuşuyodu bak abi orada dedi birbirimize baktık gülüştük ben çıkarken tekrar baktım o da güldü falan ya ben ağır hayal kuruyorum ya da kader bizi bir araya getirmiyor anlamadım gitti. Taktik verin bari nasıl dışarıda yakalarım bu kızı ya da ne yapmam lazım helpppp

Güncellemeler
1 yıl
Bugün acayip bir gelişme oldu. Gittim markete klasik bakışmalar falan sonra ona yakınken çalışma arkadaşına benimde duyabileceğim seste, benim çeyizim hazır masrafsızım beni alan yaşadı falan dedi. Biraz sonra yine arkadaşına gözlerim pek görmüyor belkide gözümün önündedir dedi. Bana karşı imalı imalı söylediğini düşünüyorum ama laf atamıyorum. Bugün çalıştığım yerden 3 tane pasta tatlı falan aldım çalıştığım yerin ismi falan yazıyor poşette belki instaya yazar falan beni bulur diye ama kasada+
Güncellemeler
1 yıl
Olmadığı için verebilecek bir ortam bulamadım hem ne deyip de verecektim.. ama bir şekilde verecektim. Her neyse akşam saat 10 a doğru gelirken dışarı çıktım belki dışarıda yakalarım diye sonra marketin yakınlarında bi araba duruyor her nedense kafamı döndürdüm bi baktım o , arabayı da 30 32 yaşlarında bi çocuk kullanıyo. E ben bunu görünce kafam karıştı tabi onu kim eve götürüyor abisi falan mı konuştuğu birisi mi var. Kafamda deli sorular var arkadaşlar
A101 Kasiyerinin Peşindeyim Yardım?