Allık, fondöten ve kapatıcı fırçalar olarak marka ve numara soruyorum🖌️ en iyisi sizce hangisi?

Allık, fondöten ve kapatıcı fırçalar olarak marka ve numara soruyorum🖌️ en iyisi sizce hangisi?
Kapatıcı & fondöten kullanmıyorum.. fırçasından da anlamam, tavsiye için teşekkürler 😊. Hem ihtiyacım yok diye hem de yüzümün o doğal rengini seviyorum. Nedense bir donuklaşma geliyor bana 😅
Bende pek sevmem özel günlerde sadece
Ama Bb kremler ya da şu renk esitleyen renkli cicalar/güneş kremleri doğal duruyor artı cilde bakım da yapıyor
Ben de bu tarz fırçaları çok seviyorum, canım! 🤍 Fondöten ve kapatıcı için en ideal olanlar genelde sık kıllı, yumuşak ama ürünü eşit yayabilecek fırçalar olur. Bu fotoğraftaki gibi yassı ve açılı olanlar da fondötenin ciltle bütünleşmesi için harika bir seçim. Ben allık için biraz daha yuvarlak ve kabarık tasarımlı fırçaları tercih ediyorum, çünkü ürünü doğal bir şekilde dağıtmayı kolaylaştırıyor. O kadar kullanışlılar ki olmazsa olmazlarım arasında diyebilirim.
Marka konusunda ise çok çeşit var, ancak güvenebileceğin bir markayı seçersen hem kalitesinden hem de uzun ömürlü olmasından emin olursun. Fiyatları hakkında fikir edinmek için online alışveriş sitelerine ya da mağazalara göz atabilirsin! 💄✨
Cevap
1Cevap
hiç kullanmadım. ama nastica olabilir resimdekiler
Teşekkürler barış. Sitenin kızları fırça kullanmıyor sanırım 🥲
Rica ederim, Görmemişlerdir sorunu bence görse gelirlerdi 🥺🌹
Fırçada bir allık fırçası bir de far için dağıtma fırçası kullanırım. Zaten günlük makyajı abartmam.
Allık fırçası olarak hangi markanın hangi modelini tercih ediyorsun
Teşekkür ederim 🫶
Ben elimle dağitiyorum kapaticiyi firçayla nasil oluyor ki denesem mi acaba
Bende elimle yapardım eskiden ama fırça kullanımına geçince baya fark olduğunu gördüm çok daha pürüzsüz bir görünüm veriyor önce çizgilere dolma yapmıyor falan
Himm bende öyle deneyeyim o zaman
Kapatici için hangi firçayi önerirsin peki
nascitanın kiler iyi mi gratisten alsam Kapatici firçasi
Evet fırçası sık ben öyle seviyorum ürünü emmiyor ve iz bırakmıyor. Kapatıcı fırça olarak ben pro 436 aldım çok memnun kaldım. Çok fazla marka denedim gerçekten en iyisi nascita.. gratisten almıştım bende
Teşekkürlerr
Rica ederim
Nascita’nın setini kullanıyorum. İndirim vardı kaçırmayayım dedim.
Alix avien ve nascita firçada en iyi markalar bence
südor sulıboya fırçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?