Güzellik & Bakım Kıl kökümü sivilce mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Lazere gidiyorum bacağımda da kalçamda da böyle benek benek şeyler var sivilce mi kıl kökü mü bunlar dokununca pürüzsüz olmasını istiyorum Kıl kökümü sivilce mi? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl üre iceren bir nemlendirici + kese kullan. bununla ilgili bence yazmistim faydalı olabilir, zaten lazer yaptıriyormussun lazerin bitene kadar cok da onemseme cunku lazer de puruzsuzlestirecek zamanla 0 0 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Lazer bu şekil çilek bacak görüntüsü yapıyor kese ve krem hafifletir. Bırde aşırı dar gıyınmek çoğaltıyor 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 616 cevap paylaştı. Nemlendirici kullan geçer kıl kökü değil bura kalçan mı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet kalçamı çektim ama kırptım Yorumla İST34MLT44 1 yıl İkiside koysaydın ya Yorumla Soran 1 yıl Neden böylesiniz ya burada merak ettiğim yardım almak istediğim şeyi soruyoeum amacınız hep cinsellik Yorumla İST34MLT44 1 yıl Ney değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kilo aldınız mı son zamanlarda Lazerden sonra mı oldu önce varmıydı 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Kıl kökü dar mi giyiyirsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok aşkım ya normal yani lazere gidiyorum bacagımın arkasıda böyle oldu Yorumla Elifalevelif 1 yıl canım lazer den olabilir kalcanida lazerli Yorumla
Prensesimi-Arıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kıl kökü gibi böyle düzenli sivilce olur mu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çilek bacak dedikleri olay 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hmm bacakta da vüxcudun başka yerlerinde de olabiliyor yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani bacağın davami olduğu için olabilir başka yerler de olur mu bilmiyorum da Yorumla
Sismanciyim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 962 cevap paylaştı. Balık etli misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet neden Yorumla Sismanciyim 1 yıl Göbüş varsa gayet iyisindir emin ol takma kafana Yorumla
erdogan_demir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl bu nasıl kalça ya büyük galiba 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla erdogan_demir 1 yıl bu arada bunlar sivilce değil birde kalçanı merak ediyorum uzaktan Yorumla Soran 1 yıl Takip isteği attım Yorumla erdogan_demir 1 yıl yazdm sana Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. selülüit :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Senin şeyini de at bakalım selülit var mı yok mu Yorumla alperdemir1995 1 yıl burdan olmaz :D Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı. geniş açıdan yollasana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu kalçamı 0 2 Yorumla Barbarosakman 1 yıl Hahaha Yorumla Soran 1 yıl Evet kalçam kırptım işte ne oldu ki Yorumla
demir89x Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Kaç kilosun ya 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla demir89x 1 yıl Selülit var gibi Yorumla Soran 1 yıl Balık etliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
üre iceren bir nemlendirici + kese kullan. bununla ilgili bence yazmistim faydalı olabilir, zaten lazer yaptıriyormussun lazerin bitene kadar cok da onemseme cunku lazer de puruzsuzlestirecek zamanla
Lazer bu şekil çilek bacak görüntüsü yapıyor kese ve krem hafifletir. Bırde aşırı dar gıyınmek çoğaltıyor
Nemlendirici kullan geçer kıl kökü değil bura kalçan mı
Evet kalçamı çektim ama kırptım
İkiside koysaydın ya
Neden böylesiniz ya burada merak ettiğim yardım almak istediğim şeyi soruyoeum amacınız hep cinsellik
Ney değil
Kilo aldınız mı son zamanlarda
Lazerden sonra mı oldu önce varmıydı
Kıl kökü dar mi giyiyirsun
Yok aşkım ya normal yani lazere gidiyorum bacagımın arkasıda böyle oldu
canım lazer den olabilir kalcanida lazerli
Kıl kökü gibi böyle düzenli sivilce olur mu
Lazerden kaynaklı izler
Bence kıl kökü
Çilek bacak dedikleri olay
Hmm bacakta da vüxcudun başka yerlerinde de olabiliyor yani
Yani bacağın davami olduğu için olabilir başka yerler de olur mu bilmiyorum da