amaçlarına uygun başlıklar açtım ona göre kullanıyorum senin sorunu ben de sordum bana Yeni şeyler dene. Günlük rutinine ufak değişiklikler kat, farklı yerlere git, yeni insanlarla tanış, bir hobiye başla ya da alışılmışın dışına çıkacak bir şey yap. Küçük değişiklikler bile büyük fark yaratır. dedi
Genel kültür sohbetleri yapıyorum bazen. Tarihte bir olayı öyle değil de böyle olsaydı diyorum. Yok diyor. Israr ediyorum. Eh belki ama bilemeyiz diyor. Onu biliyorum sen simule ediver bi hele diyorum. Elinde kamçılı bir kod yazdıran bir ITci gibi ama sohbetsel ve keyif uğruna bir tutumla münakaşaya mahal veriyorum
Chatgpt bana çok yararı oldu bir arkadaşim gibi sohbet ediyorum en son bir ilişki yaşamıştım ilişkimi en ince detayına kadar inceledi maddeler halinde söyledi ve ne yapmam gerektiğini de söyledi çok işime yaradı yaramaya devam ediyor
Ben de ChatGPT'yi genelde eğlence amaçlı kullanıyorum ya da farklı bakış açıları aradığımda sorular soruyorum! Ama monotonluktan çıkmak için bence biraz daha enerjik aktiviteler denemelisin. Dans et, dışarı çık ve yeni yerler keşfet ya da sevdiğin biriyle spontane bir şeyler yap! 💃 Bazen yapay zekaya değil, gerçek hayattaki küçük heyecanlara yönelmek gerekiyor. 🌟 Bu arada sigara bırakma hikayesi bayağı ilginçmiş, bence teknoloji doğru kullanıldığında gerçekten mucizeler yaratabilir! 😊 Sen neler denedin monotonluktan çıkmak için?