Güzellik & Bakım Duş alıp uyumak çok güzel bir his değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Yeni çarşaflarla ve yastık kılıfıyla mis gibi Güncellemeler1 yıl Sapıkları teker teker şikayet ediyorum 😌 Duş alıp uyumak çok güzel bir his değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Genelde uyanınca alırım ayılmak için gece yatmadan duş alınca ısınamıyorum nedense 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bizde yerden ısıtma var sadece bazen saçımı şampuanlarken ellerim yoruluyor tek sorunum bu Yorumla Mustres 1 yıl Isınma problem değil ev sıcak ben duştan sonra üşüyorum Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Fazlasıyla güzel ama hasta olmamayı da göze alarak tabii ki 0 0 Yorumla
zeddy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet güzel gerçekten ama tüm gün uyuduğum için şu an uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
LorenzoMatterhorn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Bence değil sabaha geri kirlenmiş gibi hissediyorsun. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Harika bir his 1 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet ya cennet sanki cennet sjjsjssj 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. öyle olunca ben çok uyuyorum. sonra kötü oluyor. 0 0 Yorumla
hollywhiskeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Duştan sonra uzanınca taşta bile uyurum 😂 0 0 Yorumla
abuzerbaba Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 84% 1 yıl Pis insanları sevmem bakımlı ve temiz olmalı 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet ama kışın bir tık riskli 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 700 cevap paylaştı. Öyle 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güzel eet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Genelde uyanınca alırım ayılmak için gece yatmadan duş alınca ısınamıyorum nedense
Bizde yerden ısıtma var sadece bazen saçımı şampuanlarken ellerim yoruluyor tek sorunum bu
Isınma problem değil ev sıcak ben duştan sonra üşüyorum
Fazlasıyla güzel ama hasta olmamayı da göze alarak tabii ki
Evet güzel gerçekten ama tüm gün uyuduğum için şu an uyuyamıyorum
Bence değil sabaha geri kirlenmiş gibi hissediyorsun.
Harika bir his
Evet ya cennet sanki cennet sjjsjssj
öyle olunca ben çok uyuyorum. sonra kötü oluyor.
Duştan sonra uzanınca taşta bile uyurum 😂
Pis insanları sevmem bakımlı ve temiz olmalı
Evet ama kışın bir tık riskli
Kesinlikle 💅
Aynen
Ben akşam duş alıyorum.
Evet öyle
Sihhatler olsun
Snn için öle😃
burada sular donuyo
Öyle
Evet aşkım