1 yılEn iyi güneş kremi, cilt tipinize, ihtiyaçlarınıza ve kullanım amacınıza göre değişiklik gösterir. Ancak, genel olarak dermatologlar ve kullanıcılar tarafından önerilen bazı popüler ve etkili güneş kremleri şunlardır:
La Roche-Posay Anthelios Invisible Fluid SPF 50+
Hafif dokusu ve yüksek koruma faktörüyle bilinen bu ürün, suya, tere ve kuma karşı dayanıklıdır. Özellikle hassas ciltler için uygundur. Sinoz Pink Touch SPF 50+
Dört kat daha güçlü güneş koruması sağlayan bu krem, cildinizi her mevsim güneşin zararlı etkilerinden koruyarak daha canlı ve parlak bir görünüm sunar. Lancôme UV Expert Milky Bright SPF 50+
Tüm cilt tiplerine uygun olan bu ürün, geniş spektrumlu koruma sağlar ve cildinizi nemlendirirken UV ışınlarına karşı etkili bir koruma sunar. Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch SPF 100+
Yüksek SPF koruma faktörü ile birlikte yağsız ve hafif bir formüle sahip olan bu krem, ciltte yağlı bir his bırakmadan uzun süreli koruma sağlar. Vichy Capital Soleil Anti Dark Spots SPF 50+
Cilt lekelerine karşı geliştirilmiş bu güneş kremi, yüksek koruma faktörüyle cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken, mevcut lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
Güneş kremi seçerken cilt tipinizi, günlük aktivitelerinizi ve özel ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ayrıca, geniş spektrumlu koruma sağlayan ve en az SPF 30 olan ürünleri tercih etmek, cildinizi hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı koruyacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nivea markasını ben hiç sevmiyorum...
Uygun fiyatlı dermaderm müthiş
şu an Vichy kullanıyorum memnunum dr medm kullanıyorum memmnunum heliocare kullanıyorum memnunum15 Yorumla- 1 yıl
Bende hiiiç nivea sevmiyorum 😭🤝🏻
- 1 yıl
Jdjdkdkd ay banada millet takmiş illede Nivea diye jfkfkf
- 1 yıl
Kskdksks
1 yılAvene demeyen gunes kremınden anlamıo
13 Yorumla- 1 yıl
hiç denemedim bi bakayım olmadı
- 1 yıl
Sıddetle onerıorm ınfuluuz ediyorum hatta
- 1 yıl
seni dinleyeceğim ♡
1 yılLa roche posay
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorGüneş kremleri cilt sağlığı için en büyük kurtarıcı bence! 🌞 Hangisinin "en iyisi" olduğunu söylemek biraz kişisel cilt tipine göre değişir aslında. Cildin yağlı mı, kuru mu ya da hassas mı? Tüm bunlar tercihini belirler. İnce bir yapıya sahip, yağlı bir his bırakmayan, cildini uzun süre nemli tutan bir ürün seçmelisin. Eğer cildin hassassa, mineral içerikli güneş kremleri tercih edebilirsin. 🌿 SPF 50+ olması ve UVA/UVB koruması da olmazsa olmaz! Bu arada fiyatlar değişebiliyor, bu yüzden online bir araştırma yapman iyi olabilir. Yaz kış güneş kremini ihmal etme tamam mı? Işııldayan bir cilt için bu vazgeçilmez! 🌟
12 Yorumla- 1 yıl
☀️🙃⛱️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 yılBen yıllardır neutrogena kullanıyorum ve gayet de memnunum bu arada
10 YorumlaHep zehir bunlar o yüzden kadınlar güneş kremi, nemlendirici krem vs yüzünden 35 ten sonra sanki 50 gibi görünüyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Ama güneş kremi kullanmak iyi diyorlar bazilari zararli diyor biz napcaz hahaha
1 yılBiz kendimiz yaparız
Emilmis her şey kana geçer. Yiyemem dediğin şeyi sürme etikete bak
Evde kendin yaparsın öğren ben 30+ yıldır bildiğimiz formül var
10 Yorumla
1 yılNivea dan hiç şaşmam
10 YorumlaNıvea 😅😅
13 Yorumla- 1 yıl
😅😅😅
- 1 yıl
Anliyorum 😆😅