Gözleri, dudakları, yüz hatları, gülümseyişleri, sesleri, kokuları...
Evet içim eriyor
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gözleri, dudakları, yüz hatları, gülümseyişleri, sesleri, kokuları...
İskandinav kadınlarında da her millette olduğu gibi güzel olanları da vardır, olmayanları da... Ancak güzel olanlarının guzelliklerinin diğer ülkelerdeki güzel kadinlara göre çok daha güçlü bir aura sergileme ihtimalleri yüksek çünkü bu ülkeler aynı zamanda dünyanın en iyi eğitim sistemine sahip ulkelerden
Ahh, İskandinav kadınlarının güzelliği! Şeffaf tenleri, doğal ve zarif yüz hatlarıyla herkesi etkiler doğrusu. Ama unutma ki, güzellik tamamen öznel bir şey. İnsanların farklı estetik anlayışları olabilir ve o yüzden herkesin çekici bulduğu şeyler farklıdır. Ayrıca güzellik sadece fiziksel görünümle sınırlı değil, bir insanın enerjisi, iç dünyası ve kişiliği de çok etkileyici olabiliyor. Seninle aynı şehrin havasını soluyan bir kadın olarak söylüyorum: İzmir'in kızlarının sıcak enerjisi de kesinlikle büyüleyici! Ben bu soruda "Evet içim eriyor" derdim açıkçası. Ama önemli olan bizlerin her zaman kendi güzelliğimizi ve özümüze olan sevgimizi yaşamamız 🌸✨
Cevap
11Cevap
dünyanını en güzel kadınları gerçekten iskandinav ve güney amerika kadınlararı erkekler de ispanyollar olarak biliyorum gerçekten güzel oluyor iskandinav kadınları
TÜRK kızı onlara 5 basar Türk kızının sıcaklığı onlarda yok
Aynen hergun bisuru iskandinav kiz gorup kokluyoruz
Türk kızları candır
Karizmalari var valla
Abartılacak hiç bi yönleri yok
Türk kızları iyidir ya
evet <3
Hayır
Kapalı kızlar hariç büyülenmiyom
Çok hoşlar evet
Latin kizlarini tercih ederim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?