Kızsan erkek, erkeksen kız olanı seç...
Kazak kızı
Kazak erkeği
Siyahi kız
Siyahı erkek
Türk erkeği
Türk kızı
Koreli erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızsan erkek, erkeksen kız olanı seç...
Yoo ben belki kız seçmek istiyorum ne biliyorsunuz sonuçta soru en çekici olan hangisi değil mi yani herkes kendi çekici bulduğunu seçmiyor mu sonuç olarak o yüzden biraz saçma bir direktif olmuş ama neyse ben Türk kızı diyorum
Ben öylesine demiştim de neyse
Ha yok komiğime gitti sadece ben dalga amaçlı yazdım zaten yoksa sorun yok 😂
Tamamdır skkdskk
Türk erkeği diye bir arama yaptım sizin görselle alakası yok gibi. ben kazak erkeği diyorum bu görselde en sempatik bulduğum o oldu
Türk olanın adı Atakan Özkaya, oyuncu
Haa onu bilmiyordum
Sıkıntı yok
Seçeneklerden Kore dedim gitti.
Bence kendi kültürümüzün sıcaklığı ve samimiyeti her zaman çekiciliği artırıyor. O yüzden "Türk erkeği" seçeneğini seçerim. Çünkü birinin çekici olması sadece dış görünüşle değil, aynı zamanda karakter ve sıcaklıkla da alakalı 💕. Ama kişisel cazibe her zaman farklıdır; bazen birine sırf enerjisi yüzünden kapılırız, değil mi? Sen hangi tarafa daha yakın hissediyorsan, o doğru tercih! Kendi kalbinin sesini dinle ve hissettiklerini önemse. Unutma, aslında asıl önemli olan iç güzelliğin dışa yansımasıdır! 😍
Cevap
19Cevap
ben karaktere bakarım çekici bulurum
Resimdeki Türk kızı değil ki :P TR ortalaması kızlar genelde Kezban üstü olur :P
Abartma dfghjkjhgfdsdfgh
Kezbandan bi tık daha hallice işte Türk kızları.. Yüzü bebek gibi, kalçalar yana doğru çıkmış ve kestane saçlı falan olurlar! Evlendikten 5 ay sonra da +10 kilo alırlar :P :P :P
Herkes için geçerli değilll
İstisnalar var tabiki ama Türk kızına örnek koyacaksan öyle bişey koymalıydın.. Fotodaki kız ülkedeki kızların %o.001'ini simgeliyo :P
Artık kızlar böyle ama ona ne demeli
Sen kendini düşünerek bu resmi koydun galiba ;)
kendine bakıp bakıp yorumlama bence, hala çoğu Kezbandan hallice pakize kız :))
Anlıyorum doğru dedin
Kazak erkolari yakisikli gelmezdi genelde ama gorsel iyimis
Aslında görseldeki normaline göre daha çirkin. Kazak ve Kırgız tanıdıklarım vardı çok yakışıklılardı
Yeni rota olusturuluyor 🔂
Türk’üm ama gözlerim çekik olduğu için kazaklara-korelilere benziyorum bu anket bana kendimi kötü hissettirdi 🥲
Benimde biraz çekik gibi ama badem göz dkdskdskkds ama bir yandan şanslısın kendini kötü hissetme
Pandemi zamanı maskeliyken havalimanında türk müsünüz diye sormuşlardı unutamıyorum ahahahahhaha ama seviyorum sorun yok
Çok güzel dkdskdskdkds
Bana da öyle diyorlar orjinal türk sensin diye bence de öylee
Mersin sen
İyi güzelmiş seninki de
Ben pek millet ayırmıyorum daha çok kafa yapısına ve kültürüne bakarım
olum bu nasıl bir anket :D araya eşcinsel falanda serpseydin
Siyahi ama hintli erkekleri de beğeniyorum ama beyazın tadı da başka 🙄🙄 kumral ayrı bi dünya e şıkkı yok midur hayırrr boğa burcu değilim
Siyahi çokta siyahi değil ki melez esmer gibi esmer daha iyi kumrallardan
Evet
Kore erkekleri efso ya
Evet
Kazak kızı. Gerçi o da Türk kızı ☺️
Evet
Türk kızı demeyen erkek g*ydir net söylüyorum. 😅
Bence Kazak kızı daha güzel dkdskjdskj
Sonuçta o da Türk 😅
Evet jakskdskdskds
Koreli kızlar p*ç mi neden eklemedin memdmdmmdm
Sığmadı dskdskdkd