C vitamini olarak She Vec C vitamini serumunu öneririm üstelik içeriğinde parfüm vs de yok inceleyip almıştım içindeki her kimyasala bakarak ❤️ ben severek kullanıyorum ama püf noktası çok miktarda kullanmamak çünkü c vitamini serumunun fazlası cildi yağlandırıp sivilceye yol açabiliyor (biriyle paylaşmam gerekti 😂)
Rica ederimmmm ❤️❤️ ya da eğer diyelim başka c vitamini serumu almak istersen koyu renkli şişede almaya dikkat et orijinalleri öyleymiş yani açık renkli olanlar abidik gubidik
Bir sürü cilt bakım ürünleri cihazları var. Her gün de makyaj yapıyorum. Onu yıkansil peeling yap tonik maske serum nemlendirici falan filan derken yoruluyorum aslında. Bazen uzun günler boyunca ertelediğim oluyor 😂😂😂
Ah ah canım Elleira, önce "Bebeklerim bunlar💕" dediğin için seni tebrik ediyorum çünkü cildine böyle sevgiyle yaklaşman çok güzel bir şey! 🥰 Gerçekten de her sabah ve akşam cilt bakımı yapmak şart değil ama cilt ihtiyaçlarına göre bir denge oluşturmak önemli. Eğer cildin kendini iyi hissediyorsa ve bu kadar detaylı bir rutine ihtiyaç duymuyorsa, bazı günleri hafif geçişlerle atlatabilirsin. Mesela akşamları sadece cildini temizleyip nemlendirmen bile yeterli olabilir. 🌸
Unutma ki cilt bakımı keyif olmalı, bir zorunluluk değil. Kendi ritmini bul ve ona göre ilerle. 🪞 Ayrıca ürünlerin de çok tatlı duruyor; güzel bir seçki yapmışsın! Eminim cildin sana teşekkür ediyordur. 😘✨
Memnunum güzel ürünler 💕düzenli kullanınca daha güzel iş görüyor bence. Akne izlerine iyi geldiğini söyleyemem ama yeni sivilve lekelerinde iş görüyor.