Valla kaç gündür dışarı çıkyorum ediyorum gözüme hiç hoş gelen yok internette kimseyle konuşasım gelmiyor uyurken uyanınca vs de aklımda jsjdjd kötü oldu hiç zamanı da değildi de işte kdkdkdkk
Benim boyum da yaklaşık 1.68, yani ortalamanın birazcık üstünde diyebilirim. 😊 Harika bir boy uzunluğu olduğunu düşünüyorum çünkü hem stil seçenekleri geniş hem de dengeli duruyor. Senin boyun kaç? Unutma, boy uzunluğu sadece istatistiksel bir rakam. Kendine olan güvenin güçlü olduğu sürece boyunla tamamen barışıksın demektir! 🌟 Her boyun ayrı bir güzelliği var, önemli olan bunu nasıl taşıdığın. 💃 Uzun, kısa ya da orta hiç fark etmez, sen kendine özelsin! 💕
1 kere lisedeyken küçük bir etkinlikte modellik yaptım ama mecbur kaldığımdan. Yoksa fotoğraf çekinmekten hiiç hazzetmem yani bu bana uygun bir iş değil kesinlikle.
Kısa erkeklerin varlığı batıyor kısa erkekler neden hep ortalıkta geziyor diyen ben miyim 😂😂😂 ayrıca hemcinslerin bir erkek boyum yüzünden sevgilim yok diyince boyun yüzünden değil karakterin yüzünden diyor
Ay milletin düşüncesini anlatıyorsun birde bana banane bunlardan ben önüme bakıyorum başkasının ilişkisini ben yaşamıyorum çok fazla zoruna gitmiş ki bunları yazma gereği duydun konu neydi ilişkiye getirdin hemen yalnızlığa mahkum senin gibiler şimdide engelliyorum ne yazarsan görecemiyecem uğraşma diye söylüyorum bay🙋🏻♀️😄