Yüzümde (ağlamaktan kalmayan) makyajı silerim sonra koca ayıma sarılıp uyurum, uyuruzz umarımmm🥺 bu soruyu niye sordum onu da bilmiyorumm :/ neyse herkese iyi gecelerr
Gece uyumadan önce genellikle telefonuma bakarım, müzik dinlerim veya biraz düşüncelere dalarım. Gün içinde olanları gözden geçirir, yarına dair kafamda plan yaparım. Eğer gerçekten yorgunsam, sadece yatağa uzanıp gözlerimi kapatarak dinlenmeye çalışırım.
Ah canımm ya, gece uyumadan önceki anlar bazen en duygusal anlarımız olur, seni çok iyi anlıyorum. 🌙✨ Makyajını temizlemen çok önemli çünkü cildin gece boyunca nefes alıyor ve yenileniyor. Ben de gece rutinimi asla aksatmam; yüzümü güzelce temizler, tonik kullanır ve mutlaka nemlendiricimi sürmeden yatağa gitmem. Öyle mis kokulu bir yastığa sarılmak ya da tıpkı senin gibi koca bir ayı kucaklamak bazen dünyanın en huzur veren hissi oluyor. 💕 Unutma, o koca ayı sadece bir oyuncak değil; seni dinleyen en sadık dost! Gece güzel rüyalar gör, iyi geceler tatlım. 🥰
Bende gece sürmeye gerek duymuyorum bide yağlı cildim var çok fazla duruyor üst üste ürünler nemlendiriciyi bile haftanın 3 4 günü sürüyorum serumuda onu sürmeden önce sürüyorum.
Aksine içmemek çok sıkıcı, alkol etkisiyle her şey ekstra keyifli, hayat bile ssjsg Dün viski, bugün vodka. Yarına yarın olunca bakarız. Ara söz konusu değil, ara versem veririm ama verince hayat çekilmiyor, o yüzden devam shshf
Ohh kopuyorsun sen bende bu adamın kafası niye böyle güzel diyordum belli oldu xodk Sürekli içince bağışıklık kazanıyorsun ve bu seferde kafa bulmak için çok içmen gerekiyor sanırım bütün paran alkole gidiyor:d Aa bi de merak ettim dkdj evinde içtiğin alkol şişelerini atıyor musun
Bağışıklık kazanma mevzusunu, az uyuyarak dengeliyorum. 3-4 saat uyuduğunda sorun yaşamıyorsun, ekstra paralar gitmiyor :d Şişeleri biriktirmiyorum atıyorum genelde
Napmışlar sana öyle bu kadar çok düşünme dkdk Anladım yaşam tarzın biraz alışılmışın dışında kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabii.. Ya ben o kadar içecektim koleksiyon yapardım bi arkadaşım yapmıştı garip bi şekilde çok güzel duruyor dkd
Birinin bir şey yapmasıyla ilgili değil aslında, çocukluktan beri bu var bende. Uyumadan okula gidiyordum, zihnimi durduramıyorum. Yetişkin olunca alkolü keşfettim sadece hepsi bu shhsg
Olabildiğince durduruyorum kullanmıyorken, bilhassa uyku saatlerinde hiçbir işime yaramıyor küllüm zarar shjsh Kendime dair yaşadıklarıma dair bir şey mi düşünüyorum hayır, alakasız evrenin sırlarına kadar laf lafı açıyor zihnimde, tam ruh hastası işi ama yapacak bir şey yok sjsjsf
Kafandaki düşünceler dediğin gibi seni sürekli şekilde uyutmayacak kadar düşündürüyorsa kendini bu şekilde alkole verip rahatlamaya çalışmanı normal karşılıyorum çünkü düşünmek gerçekten insanı yoran bi eylem🙄
Bu bir maddeye sığınmak gibi bir şey değil aslında, bağımlılık ve uyuşturucu kullanımı gibi de değil. Alkolde nasıl bir şey varsa, yaptığın işe odaklanmanı sağlıyor. Muhabbet mi edeceksin çok güzel ediyorsun, film mi izleyeceksin çok keyifli, şarkı aynı şekilde öyle. E uyumak istediğinde de öyle, başka bir şey düşünmüyorsun sadece uykuya odaklısın çok iyi bir yöntem sjshgh Spesifik zararlarını da asgariye indiriyorum karaciğer enzimlerini, vitaminlerini ve bol su tüketerek daha n'olsun sjsjg Arkadaşlarını bilmem de, sende de var benim gibi otistik olaylar onu biliyorum sbsbfg
Bağımlı olmadığını söylesende her gün kullanman bunu gösterir öncelikle. herkesin bi bağımlılığı var seninde bu olsun alkol alırken düşündüklerini ve yapmak istediklerini çok rahat söyleyip dile getiriyorsun sanırım bu en sevdiğim özelliği dkdk
Kendini de düşünmeyi ihmal etmiyor karaciğerler önemli tabii dkdk Orasına girme ben zaten normal olmadığımın farkındayım dkdk bunu bilmekte güzel
birtakım etkilerine olan bağımlılıktan bahsetmiyorum ya, yoksunluk gibi etkileri olmayan bir şey bu onu diyorum :d En azından son 10 yıldır tüketip, senede 1-2 ay içmediğimi ve yoksunluk çekmediğimi hesaba katarsak ''bağımlılık'' kelimesinin tam karşılığını taşımıyorum shshg
Kendin olabildiğin kadar varsındır zaten, normalin dışında olmak gururdur sjsgh
Ya ben bi flüt bilirim o da ortaokuldan kalma helvacıoğlu ama diğerleri kötü başka da bilmem dkdk Bu dönem gitar kursuna gideceğim ilk bestemi sana yaparım artık dkdk Sorumu anlamadın mı ironi mi yaptın bilmiyorum 😭😭 ben içmek için söylemiştim...
Haa ben aktivite açısından ne yapsam diye sordun sandım hatlar karıştır pardon :// Soruyu yanlış anlamış olsam da beste sözü aldım kısa günün karı tamamız shsjg
Kim kim içiyorsun? Tek içeceksen dans eğlence falan olmayacağını hesaba katarsak, arkadaş grubundan bahsediyorsundur diye düşünüyorum. Tekila candır arkadaş ortamında, bi limondan bi tuzdan alır shotları peş peşe vurursunuz, peşinden eğlencenin de dibine öyle ssjsgj
Olur öyle şeyler sorun değil dkdk Off bayılıyorum haha
Evet tekilayı bi tek tuz ve limon olduğu için seviyorum kdkd başka türlü asla icilmiyor Hepsinden içmiş olsamda bi bira ve tekilayı ayırt edebiliyorum diğerlerinin hepsi aynı sanki xksk tamam o zaman bunu dikkate alacağımm
Bir süre sonra çok ayrıt etmiyorsun etil alkol içeren her şey aynı gelmeye başlıyor sjsjg Ama hepsinin ayrı kafası ve lezzeti var tabii, tekila daha eğlence ağırlıklı ortamlarda içilir, viski daha sohbet odaklı, rakı daha kederli ortamlarda gibi gibi :d Afiyet olsunn
Akşam 8 gibi başlayacaksın içmeye sabaha kadar gün doğdumu kafayı koyar uyursun diejd Her neyse ben müsaadenle görüşünü kaldıracağım sonra bizi kafir ve başka seyler ilan ederler dkdk senin kadar rahat olamıyorum Güzel sohbetin için teşekkürler iyi gecelerr iyi uykularrr
Tabiki, evett, hayat böyle… Bazen zor, bazen güzel ama hiçbir duygu sonsuza kadar sürmez. Bugün üzüldüğün şey belki yarın anlamını kaybedecek, belki de seni daha güçlü yapacak. Ama ne olursa olsun, her şey yoluna girecektir.