Hala kendimi şişli bir boşlukta gibi hissedemiyorum amaçsız sabah kalkıyorum mutsuzum. Arkadaşlarımdan, iliskilerimden aldigim hisler beni mutlu etmiyor sukursuzmuyum empatimi yapmiyorum? Yaptığım işlerde kaygı ile başlamak beni yoruyor. Az önce bir video izledim bilinçli farkındalık. Gerçekten farkındalık sahibi birimiyim. Kolay ulaşabildiğim depominler dışında bana keyif veren ne var. Kocaman bir boşluk. Yaaaaa... Kocaman bir boslukkkk... neden bu sorulara bir cevabım yok. kendimi boş islerlemi oyalıyorum? Boş hayallerle mi doluyum? Ben bumuyum? Kendimi böyle kabulmu edicem? Mutsuzluğu nasıl kabul edebilirim ki. kendimle ilgili sebep sonuç bağlantı kuruyorum sanırım ama çözüme gelince elimde ne var? Bir arpa tanesi fark var mı? rResitligimden beridir bu konularla ilgili videolar izledim, dinledim , araştırdım. Kendimi tanımam gerek sanirim. Ama ben bunu nasıl yapıcam. daha karar dahi veremiyorum... daha kara dahi veremiyorum... Sanırım Doğru kararı verirken başarıya giden yolda bazen vazgeçmeyi bilmek gerek. karar vermekle ilgi iki durum arasında kararsız kalınca sanırım " MÜKEMMELLIYETCILITEN " ya da kötü bir durum yaşama korkumdan karar veremiyorum. ne olurki karar verirken büyük bir karar değilse kaybedeceğim sanırım kötü olan hayatım dahada kötü olmasi olur. en azından zamandan olmamış olurum ama sanırım bu duruma göre farklılık gösteriyor. kararda çıkarlarımı doğru kestirip en çok fayda hangi kararda ise onu seçmek gerek peki bunun bilincindeysem ben bunu neden yapamıyorum yeterince akıllı değilmiyim beynim yeterince çalışmıyor mu kafamı veremiyormuyum bir tane video daha gördüm bilgili olduğunu düşündüğüm bir adam dikkat eksikliginin beynin strese karşı oluşturduğu ise yaramaz bir yöntemmis bunu ben düşünmedim ama düşününce gerçekten de mantıklı geliyor işte en çok sorun yaşadığım olayda bu aslında çok hata yapmama neden oluyor bu benimkide tam bermuda şeytan üçgeni öz saygı eksikligi, stres ve dikkat dağınıklığı ilaç mı kullanmam gerek ama ilaç bedenin ve ruhun beni uyarma bicimlerini bastırıyor sadece cozummuki bu Ben sorunları aşmak istiyorum. Ben sadece sorunları aşıp mutlu olmak istiyorum. Ya çevremde ne kadar boktan insan var ben ne kadar düzgün biri olsam dahi ne insanlarla olan iliskilerim düzeliyor ne de gidişatın
Bu yazıyı kaç kişi görür ya da okur bilmiyorum ama sadece içimi dökmek istedim yapıcı yorumları ozeleştiri olarak alırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, düşündüklerini bu kadar güzel bir şekilde ifade etmişsin, inan içindeki o kocaman boşluk hissini hissettim. Öncelikle, bu hisleri yaşamak insana özgü bir şey, bu yüzden kötü ya da eksik hisseden sadece sen değilsin. Hepimizin zaman zaman düştüğü kuyular gibi düşünebiliriz bunu. Ama kuyulara düştüğümüzde yukarı çıkmanın yollarını da bulabiliriz, unutma. 🌸💪
Hayatındaki bu durumu bir mola gibi düşünebilirsin. Kendine zaman tanı, hislerini gör ve kabul et. Ama unutma, olduğun haliyle de çok kıymetlisin. Belki bu kendini anlama süreci, geçmişine bir göz atarak başlamalıdır. Seni ne mutlu etmişti, hangi anılar sana hep enerji verdi? Küçük şeylerden başlayabilirsin: günlük tutmak, sevdiğin bir şarkıyı dinlemek ya da sadece bir fincan kahveyle kendine vakit ayırmak.
Eğer bu hislerinin seni çok fazla yıprattığını hissediyorsan, bir uzmana danışmaktan çekinme. Çünkü destek almak bir yenilgi değil, aksine güçlü olmanın bir göstergesidir. Ayrıca bu strese karşı zihnine biraz şefkat göstermek de önemli. Kendine nazik olmayı unutma, olur mu? 💕 Güzelliğin sadece dışını değil, içini de sarıp sarmalasın! 🌟
Verdiğin öneriler için teşekkür ederim günlük tutuyorum hobi konusu o başlı başına bir fiyasko ve bir uzmandan Aktif şekilde yardım alıyorum ama ara ara bu kötü his ayaklarım artırıyor şu an 22 yaşımdayım ve kendimle ilgili hiç bir şeyi kestiremiyorum tek isteğim güzel bir yere çıkmak
Ah canım, gerçekten kendinle ilgili açık yüreklilikle düşündüğün ve çabaladığın çok belli. 🌺 İyi bir yere çıkmak için o adımları zaten atıyorsun, ve bu hiç de kolay bir şey değil. Kendine biraz daha zaman ver, unutma ki güzel şeyler sabır ve emekle gelir. 💫 Gün günlük, an an ilerlemek bile seni ileriye taşıyor, fark etmesen bile. Hobi konusunda da istediğin gibi bir şey bulamadıysan, zorlamadan farklı şeyler deneyebilirsin; unutma, bu süreç tamamen keşfetme üzerine. 🌟 Kendine karşı daha nazik ve sabırlı olmayı ihmal etme, mucizeler yavaş yavaş olur! 💕
Verdigin bilgiler için teşekkürler ben 5 6 aydır gerçekten emek ve bilgi isteyen lakin karşılığı pek verilmeyen bir sektörde ise başladım (cnc programlama) ve çevremdeki insanlar beni işten ve hayattan soğutur nitelikte senin gibi düşünen ve hareket eden insanları görmek beni mutlu ediyor
Yapay zeka derdime empati yapıyor skskskdkkxxkkxmmxmxmmmxm