Erkek arkadaşım çok şüpheci ve kuruntulu ne yapmalıyım?

• Yaklaşık 3 yıldır beraberiz başlarda minik red flagler veriyordu düzeltilebileceğini düşündüm görmezden geldim. Olayın içeriği de şu devamlı telefonumu karıştırıyor son aramalara engellenenlere wp arama kayitlarina bakıyor ailemle bile disari ciksam fotograf istiyor fotograf yeni degil eski fotograf bu diyor ayarlardan fotograf saatini attigim halde konum istiyor aradığında telefonuna cevap alamaz ya da hemen donulmezse kavga çıkarıyor ben de tum bunlarin aksine cok stabil bir hayati olan arkadaslari belli olan surprizsiz bir hayat yasayan düzgün yasamaya çalışan biriyim ilk zamanlar uzun uzun aciklamalar yapiyordum her seferinde guvenini tesis etmeye çalışıyordum fakat bu süreçte yaşadıklarımızda en ufak değişme olmuyor her seferinde ayni şüpheler ayni kavgalar ayriliyoruz geri donmek icin baski yapıyor. Bu arada ben ezilen bir tip degilim sabrim tastiginda kavgaciyimdir tum bunlarin disinda cok eglendigimiz her seye ragmen bu kaygilar olmadiginda harika bir ask yasadigimiz icin ona sans ceriyorum. Fakat ben de olmayacagini kabul etme asamasindayim artık. Bu arada yaslarimiz 30 üstü ve ailelerimize düşkün insanlariz fakat onun cekirdek ailesi disinda diger uyeler de durumlara cok mudahil babasi vefat etti annesi ona cok bagimli bir imaj sergiliyor en ufak ev alisverisi ya da rutin bir hastane kontrolunu bile tek basina gerceklestiremiyor kısacası olumsuz durumlar cok gibi guzel yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Erkek arkadaşım çok şüpheci ve kuruntulu ne yapmalıyım?