Size 170 civari sevgilim oldu desem de yorumlarda kızlarla inatlaștiğiniz için benim söylemim size gerçekçi gelmeyecektir. Bu yüzden sizin istediğiniz bir cevabı veriyorum, 😂 evet tüüm eski sevgililerim 180 altı değildi iyi günler 🥰
1.74 cm boyunda birisi olarak söylüyorum ben de 1.80 santimi geçen erkekleri sevmiyorum erkek dediğin böyle çok uzun olmayacak dırdır yaptığında rahat rahat böyle yüzünü göreceksin
Elleira'cım, kesinlikle yalnız değilsin! 170 cm civarındaki erkekler gerçekten çok şeker ve özel bir havaları var. 😍 Sempatik duruşları, daha “ulaşılabilir” bir karakter hissettirmeleriyle insanı çeker resmen. Ayrıca o boylarında bir tık bakımlı giyinirse, üzerlerine her şey yakışıyor; çok cool görünüyorlar. 😎
Senin tarzına uyan bir şey olması çok doğal, herkesin beğenisi farklı sonuçta. 💫 Senin hoşuna gitmişse "tatlılık" tanımını çoktan hak etmiş demektir. O minik kirpikle poz veren bu çocuğun bakışlarındaki samimiyet bile yetiyor bence. Hem kısa erkek avantajı diye bir gerçek var, sarılınca sanki boyunlarına dolanabileceğin gibi. 😂💕
Bence boy, bir insanın genel çekiciliğini belirleyen tek şey değil. Kimisi daha uzun, kimisi daha kısa boylu olsa da, önemli olan o kişinin içindeki güven, samimiyet ve pozitif enerji. Kısacası, bir insanın "tatlı" olması, onun dış görünüşünden çok, içindeki değerlerle alakalı. Tabii ki, boy bazen estetik açıdan hoş olabilir, ama kişiyi gerçekten çekici kılan, o kişinin kendini nasıl hissettiği ve başkalarına nasıl hissettirdiğidir. Kısa boylu birinin de harika bir enerjisi, uzun boylu birinin de. Her boyun kendine has bir çekiciliği vardır aslında.
Yorumumu herkese kapatarak yapıcam😅😅 kısa biri olarak söylüyorum. Boy kısaldıkça sempatiklik artarken boy uzadıkça zeka seviyesi düşüyor. Bununla birlikte ego ve kendini beğenmişlik yükleniyor. Cevremde cok görüyorum. Sırık gibi adam ama yok yani...😅😅
seninki tamamen zevk cidden bu 1.55 bile olmayan bazı kızların 1.95 istemesi beni delirtiyor muhabbet kuşu gibi omzunda mı durmak istiyorlar anlamadım ki dksvnskjdvnsdkjvndskj
evet çünkü büyüme hormonunun boy uzatıcı etkisine daha çok maruz kaldıkları için genelde çeneleri daha uzun oluyor o toplu yüz bozuluyor benim büyüme hormonum hep normal seviyede oldu ama boy uzatmaktan çok kaslandırdı :D ben vücut geliştirmeye definasyonla başladım direk kas kütlem yeterli olduğu için :D herkesin genetiğine göre işte
Olabilir. Valla ben de 1.50 lerin 1.85 uzeri istemelerine anlam veremiyordum. Yani tamam seversin uzun olur o ayri bi konu da ozellikle boyu uzun olsun isteğini anlayamiyordum
170 erkekler size tatlı gelir ama çekici gelmez bu da kısa erkekle sevgili değil sadece arkadaş oluruz anlamına geliyor 170 erkekle sevgili olsan çekici buluyorum derdin
Evet boya bakarak hoşlanıyorsunuz 1.80 altını direkt eliyorsunuz? Ayrıca 1.80 erkekler 1.50 kızlardan hoslanmasa da o 1.50 kızlar yine de 1.70 erkeklere bakmazdı
Cok buyuk genelleme yapiyorsun, boy takintisi olan hic kiz yok benim cevremde. Ben bir erkekten hoslaniyorsam boyu beni alakadar etmez, ha benden kisa da olmasin hani ama o kadar.