57 kiloyum
95 beden 😭 artık dışarda gezesim bile gelmiyor zaten bel ağrısı yapıyor bunca zaman korse tarzı sırtı destekleyen şeyler kullandım ama rahatsız oluyorum artık
Başarılı geçen sonuçlarından memnun olan var mı?
Yaptırdı yakınım çok memnun yalnız iyileşme süreci bir ay ve iki göğsünün ortasından alttan yani iki tarafa doğru uzanan bir dikiş olacak. Sonrasinda ise kilo almamaya çalışmak önemli çünkü büyüme yapabiliyor. Ben de kilo aldığım zamanlarda düşündüm küçültme ameliyatı ama kilo verdim şu sıra o yüzden de askıya aldım bu kararımı
Kilo verince sarkıyor mu?
Bilgi için teşekkür ederim 😃 Ben birde zayıfım ağar geliyor bel ağrısı yaşıyorum
Merhaba PofudukPudink! 🌸 Göğüs küçültme ameliyatı, birçok kişinin hem sağlık hem de estetik kaygıları için tercih ettiği bir işlem. Eğer doğru bir cerrah ve ekip seçilirse sonuçlarından genelde memnun kalınıyor. İlk önce sağlık açısından bir değerlendirme yaptırmanı öneririm çünkü bu ameliyat bazen sırt ağrısı ve benzeri sorunlar için de büyük rahatlama sağlıyor.
Çok yakın bir arkadaşım bu ameliyatı oldu ve sonrasında hem görüntü hem de rahatlık açısından özgüveninin tavan yaptığını söyleyebilirim. Tabii ki iyileşme süreci kişiye göre değişiyor; sabırlı ve kendine iyi bakarsan eminim harika sonuçlar alırsın. 🙌 Doktorunla açık açık konuşup tüm sorularını sormaktan çekinme olur mu? Seni destekliyorum! 🌈
Cevap
22Cevap
Spora gidip sırtını güçlendirmeyi dene 95 beden ayrıca sırtla beraber değil mi cup ölçüsü önemli burada
Ayy buyuk gogus gercekten cok guzel neden kucukteceksin kii? Biz biraz daha buyusun istiyoruz siz kucultuyorsunuz. Bak beni dinle, kucultme pisman da olabilirsin...
95 ya 80 olsa 75 olsa iyi 95 dile kolay
Düşün silah diye kullanırım ben onu ya Tv'de bir proğramda kadın memesi ile karpuz parcalıyor az da büyüse o derece olcak
Sen bence 80 kıymetini bil tam güzel yerde durmuş dua et büyümesin 🤯
Senin doğal mı estetik mı?
70-75 olursa tabi büyütmek istersin ama bazı kızlarda aşırı gereksiz büyüklükte oluyor ve sırt ağrısı kamburluk vs yapıyor haliyle küçültme çok mantıklı bir karar
Fake hesap olduğunu söylemişti başka bir hesapta ama sen bilirsin
@Darknessonshadow doğru 😄🧐
@Darknessonshadow o değil sürekli takip atıp duran var ya ay deli oldum ben 😂
Yok vallahi değilim inanmazsan sana yürüyim 😂😂😂
Kızlarla çok sohbetim oldu burada ve başka yerlerde o yüzden az çok tavır cevap vs biliyorum o yüzden bu kadar rahat rol yapabiliyorum 😂😂😂
Bu arada sana da terbiyesizlik yapmak istemedim öbür türlü kendime de terbiyesizlik yapmış olurdum abazalık aslında erkeğin kendine yaptığı haksızlıklardan biri herkesin dürtüsü vardır eyw
Ama insan hayatındaki kişiye ciddi ve güven bağı olan ilişkisinde ne yaşıyorsa ne konuşuyorsa o kişi ile olmalı
Bence kucultulebulir. Birde cinsel hayatin baslayinca biraz daha buyur. Dogumda da buyur. Yaslada sarkar. Simdiden onlem almakta fayda var
Saol içime iyice korku saldın
Benimki de 90 c cok bıktım crop giymek isteyip giyemiyorum bikini giyince cok cekiniyorum zaten sırtımı ağrıtıyor boyle olacagina 75 olsun daha iyi yaptırmak istiyorum ama öyle ameliyat tarzı şeylere karşı fobim var cesaret edemiyorum of
Fiziğiniz harika gibi tam bir türk lokumu kıvamında taşımakta zorlaniyormusunuz. Şahsen göğüs küçültme diye birsey duymadım
İri göğüs hem sırt ağrısı yapar hem sarkma.. Ameliyat doğru çözüm
Evet bende bunu yaşıyorum işte birde sütyen bulma derdi var artık utanıyorum
Bu elinde olan bir şey değil ki utanasın.. Ama sağlık önemli
Oha o kadar şanslısınki anlatamam bir kez dokunmak isterdim zayıf birinde büyük meme çok güzel seni rahatsız ediyor sa sakın ameliyat olma izi hep kalır mide bulandırıcı o yüzden yağ alıyor lar vakumlu git birtane güzellik merkeze yardımcı olur sakın iz bırakma biraz sırt egzersiz yap onlara kıyma
Başı kötü sonu faydalı bir yorum teşekkür ederim
Biran yükseldim sory düşün eskiden ameliyat yoktu öyle kadınlar nasıl dayanırdı sürekli iş yaptıkları için sırtları güçlü idi zor gelmiyor du ama dışarda baya tahrik edici olur özellikle beli sıkı bir şey giydiğinde
Şu an ki derdim sırtıma yük olması
Öyle bir derdim olmasa fiziğimi güzelliğimi dert ederdim
Biraz abartıyor olabilir sin kafam kadar değildir herhalde en fazla 100 gram olur
Eski sevgilim olmuştu
Sonra ne oldu durumu nasıl
En son iyiyidi şaka bir yane meme ucunun etrafındaki yuvarlak kısmdan memenın altına ınen kesıler var alttada kesık var yanı ters T şeklinde iz kalacak bunu bil
Hiç mi geçmiyor
Küçültmenin başka yolu yok mu peki
Hayır geçmeyecek başka yolu da yok
Napim ben şimdi ya 😭
Bilemem sordun durumu anlattım sana kalmış gerisi
Senin çevrende büyük memeli çoktur olan olmadı mı hiç
Şaka gibisin 😂
Noldu ki 😂
Hayır ben yaptırmadım
Ya bende bel ağrısı başladı çokta sarkma yapıyor zaten itici de duruyor birde sütyenle uğraş of gına geldi
Yaptır o halde
Korkuyorum ama amelyat olanlar varsa biraz zorluğu olumsuz yanları oldu mu diye birde yara dikiş izi vs kalıyor mu yani kalıcı mı
Ben büyütme düşünüyorum gel değişelim 😂
Sendeki kaç ki
Olur takas edelim
yapmayın yazıktır kıymayın :D
Benim halimi bilsen abi un taşıyorum sanki sen olsan 1 dk dayanmaz kesersin
Başka nasıl küçülür ki
Bir yerde görmüştüm kızın tüm gögüs erimiş kare şeklinde olmuştu 😳 denicem bende denemekten zarar gelmez
Zaten sadece göğüslerde kilo var belim ince az spor yapsam baklavam olcak
Hamur işi çikolata çok yiyorum 😅
Ama çabuk ediyorlar zaten
Ne kadar büyük ki ağrı yapıyor
95 abi
Bu göğüs (aslında tıbben meme) kilo ile alakalı olabilir. Yağ birikiyor. Ama bazen zayıflarda da büyük ağrı çoksa küçültme olacak o zaman
Senin iş zor yağ değil meme ise hele o doku
Sporla eriri mi acaba
Sanmam dik de durmaz sarkar
Yeter ki hafiflesin ya ona bile razıyım
Geçmiş olsun erkekler düşer ama bence estetik değil büyük
Ne kadar büyük 🫣
Ne yapcan Dayı halla halla
Merak
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir
95 beden başa bela 😭
Hehhe doğru diyosun ama herkesin merak ettiği şeyler vardır
yardımcı olabilirim doktorum ulaşabilirsin 😁
Kavun gibi çokmu büyük
Ben olculerden anlamiyom knk ya
Fitnes devam
ne kadara küçültcen
Bel ağrısı yaşamayacağım kadar birde kolay bulunan sütyen boyu kadar
şu anki ölçü nedir
Abi şöyle söyliyim sana 163 boyum var 57 kiloyum zaten kilonun çoğu gögüsten geliyor 😭
80 iadeldir
95 80 olsa gene katlanırdım
snin memerin ilgi konum oldu şu an
Nasıl yani ne oldu
boş ver takip ediyorm seni.
Ne gerek var ki?
Eski partnerim olmuştu, sorun çıkmıyor
Büyüme sebebini biliyorsun ona biraz ara ver🤪
olma olma olmAaaa
Sırt ağrısı sütyen bulma derdi sen çekiyorsun abi
kaç beden bunlar
aslında ben farklı amaçlardan dolayı söylememiştim sadece bıçak altına yatmak biraz riskli bir iş
95 beden birde zayıfım abi sen düşün sanki un pakedi taşıyorum
genetik mi peki bir takip atsana bana
Abi ben can derdindeyim sen et derdinde 😭
Ben niyet derdinde olayım kanka sen niye böyle sürekli triplerdesin
Abi canım acıyor ondan olmasın nerdeyse kamburum çıkcak
tamam da kanka şu an anlık olarak yapabileceğimiz bir şey var mı
Gögüs bölgesel Vücüt geliştirmeye gitsem acaba eriri mi küçülür mü?
yani atmayacaksin ısrarla takip
Abi takip atınca ne olcak ki ben derdimin dermanı için soru sormaya geldim kimse ile takipleşmeye değil
herkes buyutr
Yok ya bence benim gibi sıkıntı yaşayanda vardır abi
Çoğu büyütme peşinde
Abi onların derdini bilmem ama ortası sağlıklı bence beni durumuma gelseler olana şükrederler
Beterin beteri var ama şükrediyorum
Oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?