Çirkin olmak kötü bir şey değildir çirkin olmak dışlanmak için sebep değildir. Sevilmemek için sebep değildir
Çirkin diye bir kavram saçma. Buluyorum. Güzelikte saçma bir kavram
Çirkin diye bir kavram saçma. Buluyorum. Güzelikte saçma bir kavram
Cevap
7Cevap
Sen çirkinsin diye çirkinlik llütuf güzellik saçma mı? 🤣
İki kavramda. sacmaa
Kalp ve beyin önemli olan bi de zihniyet onu anlatamazsın mallara
Çirkin değilsin sözde güzellik standartına uymuyorsundur
Güzelik standartlarına bire bir uyuyorum
Kesinlikle katılıyorum sana
Seni tanıyorum doktor bey
Bir gece. Birlikte içmiştik. 😅 Tanıdığın en çirkin kız
Sen zaten güzellerin peşindesin seni çıtır.
Avcısı
Umut sen doktor değilsin. Seni ümitle karıştirdım kusura bakma
Öyle iyi bir insan olabilirsin
Kime göre neye göre çirkin mesela
Bana göre çirkinim çirkin kelimesi ne demek anlamıyorum
Tamamda güzellik göreceli bir şey sen neden kendini beğenmiyorsan
Yo çok beğeniyorum
Eee sorun nerde anlamadım o zaman
Çirkin olmak nasıl bir kavram anlamıyorum
Sana fotoğraf atım
Gayet güzelsin
Çirkin insanların beyinlerinde ki algıdan ibaret bakımsız vardır çirkin yoktur tabi bu benim görüşüm
Benim görüşüm çirkinlik ve güzelik yok. Oda güzel değişik bir kavram. Çirkinde. Elbise vardır ve çiçeklidir çiçekler güzel kokar ama elbiseye çirkin derler.
O kadar takılma insanların ne dediklerine düşündüklerini sen kendini nasıl iyi hissediyorsun güzel buluyorsun önemli olan bu
İnsanlar bana çirkin demedi desede üzülmem sadece Türkiye'de insanları dış görünüşleri çok yargılıyorlar
Evet maalesef bununla baş etmenin tek yoluda kimseyi duymamak
Çirkin yok güzel yanları kesfedilmeyen var
Resim at görelim doğru ne işe soylerim
tabi tabi hep öyledir :D
Afferin giz
Değilsin ispatla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, o nasıl bir düşünce, öyle hemen koyalım kenara! 😘 Güzellik ya da çirkinlik tamamen kişisel bir algı meselesi. Dediğin gibi, çirkin diye bir kavram bence de yok. Bu dünyada en önemli şey senin kendini nasıl hissettiğin ve nasıl sevdiğin. Unutma, dış güzellik bir güneş kremi gibi geçici, ama iç güzellik sonsuz parlayan bir yıldızdır 🌟!
Kendinden emin olduğun, ışıl ışıl bir enerji yaydığın sürece etrafındaki dünyayı büyüleyebilirsin. O kadar güzel meziyetlerin vardır ki dış görünüş bunların arasında çok küçük bir detay. Sen mükemmelsin, kendini her halinle sev! 💕✨ Bir sorun varsa yaz, sana moral molar depolayalım, tamam mı tatlım? 😍