Erkegin (ozel bolge icin) lazere gitmesi/yaptirmasini anormal ya da komik falan karsiliyormusunuz?

Ben artik lazer aletlerine bakiyorum evde yapmak icin (zaten guzellik merkezlerine gidip yaptiramam da bende boyle bir cozum buldum kendime). Boncuk agdasi bile aldim makinesiyle falan isitip onunla da aldigim oldu bir cok kez ama o da zor oluyor kendine tek basina yapmak ve tumden kurtulmak istiyom butun derdim o, o yuzden aklima takildi kizlari hep goruyoz duyuyoz gittiklerini de erkekler de hic gidiyor mu acaba yoksa "erkek gider mi yaptirir mi lazer" falan mi dusunulur - ozellikle kizlarin dusuncesini merak ediyom hani ilerde bi gun evlendigimde tertemiz oldugumda esim killarimin uzamayip fark edip sordugunda lazer dersem sasirir tuhaf karsilar mi cok mu anormal bir durum acaba😅halbuki kil dedigin erkekte cikar en cok zaten hormonsal olarak bizde daha fazla asil bizim yapmamiz gerekmiyor mu :D

Erkegin (ozel bolge icin) lazere gitmesi/yaptirmasini anormal ya da komik falan karsiliyormusunuz?