Güzellik & Bakım Saçımı sarı yapmak ıstıyorum kaynak ve sarı halını nasıl durur? Iklol Takip Et Xper 1 Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Saçlarım i sarı yapmak istiyorum kaynaklı nasıl olur Saçımı sarı yapmak ıstıyorum kaynak ve sarı halını nasıl durur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. güzel durur 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kaynaklı hali sarı kötü olur kahvemsi tonlar yapsan 0 0 Yorumla
Tianaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Önce ufak bir kısma istediğin rengi sürüp dene eğer hoşuna giderse komple boyarsin 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kanka Snapchat'te saç renkleri var o uygulamadan bak böyle sarı sana YAKIŞIYORSA yaparsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sarılı titrettin beni derler şaka bir yana hoş olur şark dikkat çeker bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
güzel durur
Kaynaklı hali sarı kötü olur kahvemsi tonlar yapsan
Önce ufak bir kısma istediğin rengi sürüp dene eğer hoşuna giderse komple boyarsin
kanka Snapchat'te saç renkleri var o uygulamadan bak böyle sarı sana YAKIŞIYORSA yaparsın
Sarılı titrettin beni derler şaka bir yana hoş olur şark dikkat çeker bence
Kuaför en iyisinş bilir
Hiç anlamam nfnsjsj
Teyze yaşın doğru mu