Arkadaşımın saçı yaglı kişisel bakımına dikkat etmiyor cok kokuyor kibarca söyledim ama takmıyor?

Arkadaşım haftada 1-2 kere banyo yapıyor ve deodorant falan kullanmıyor banyo yapmaya üsendigi için banyo yapmadıgını söyledi bende kuru şampuan kullanabilirsin dedim ama gerek yok dedi. Okulda her gün saçı yağlı geziyor sadece pazartesi sacı temiz oluyor. Sevgilisiyle farklı şehirlerde bu yüzden dikkat etmesi gerekmediğini söuledi bende sevgilin icin mi duş alıyorsun dedim ama dinlemedi bile. Okulda kimse icin süslenemem dedi bende bunun süs olmadığını kisisel bakım olduğunu söyledim sonrasında bana sacının yaglı olmasının kisisel bakımla alakası yok ben pis miyim dedi. Sacı yağlıysa vücudunuda yıkamıyordur ve hani insan bi rahatsız olur bi süre sonra ama o hiç takmıyor okulda sürekli arkasından çok pis sacı yağdan gözükmüyor diyorlar ama o beni kıskanıyorlar ondan öule diyorlar diyo ama söyleyenlerin hepsi cok haklı hatta duyunca ben utanıyorum arkadaşım yerine nasıl bu huyunun değiştirebiliriz yanımda gezmesinden bile rahatsız oluyorum annesiyle mi konuşsam?

Arkadaşımın saçı yaglı kişisel bakımına dikkat etmiyor cok kokuyor kibarca söyledim ama takmıyor?