Hep jilet kullanan birisiyim ve kıllar artık semsert. Üstelik çok fazla.
Epilasyona gitme şansım da yok, evde ağda yapmayı denedim kanattım😣 ne yapabilirim?
Hep jilet kullanan birisiyim ve kıllar artık semsert. Üstelik çok fazla.
Epilasyona gitme şansım da yok, evde ağda yapmayı denedim kanattım😣 ne yapabilirim?
Cevap
10Cevap
lazer
Kanamasının sebebi batık olmuştur hep jiletle aldığın için. Epilasyon makinesi al onunla dene, duştayken de batıklarını iyice kesele bi sorun kalmaz. Koltuk altını ve genital bölgeni jiletle alma bir daha hatta hiçbir yerini jiletle alma
IPL lazer mi alayım
Evet IPL lazer olur özellikle Braun çok iyi ama bütçen yoksa yine Braun'un epilatör setini al fiyatı çok uygun ve kılları kökünden alıyor. Bütçene göre al birini
Off epilatör çok korkunç
evet fazla acıtıyor insan zamanla alışıyor ama alabiliyorsan lazer al bence tüyleri inanılmaz azaltıyor
En mantıklısı o evet. Tek sorun çok pahalı 😣
tüy dökücü krem. karınca yumurtası yağı da kullanabilirsin
Karınca yumurtası yağı artık etki eder mi ki?
Aşko tıraş makinesi ile sıfır al azcık kalsın mesela evlensem karımda azcık kalsa hoşuma bile gider sorun yok
Ama sert.
Olsun nolcak azıcık uzun bıraksan yumuşar ilk çıktığı zamanlar sert olur 😘
😓
Cidden hoş duruyor seni kandırmıyorum he illa istemezsen epilasyon aşkom
Mecbur epilasyona gitmem lazım
Ama orada da biri kutucuğunu görmüş olur utanırsın falan
O da var🙈
Evlenince eşin yapar epilasyon acele etme bebekim😘
Peki🙂
Soruyu beğensem dm atarmısın konusuruz
Kocan yaptırır lazeri o zamana kadar idare et bi şekilde
Kocamla evlenene kadar tertemiz olmak istiyorum 🙂
O zaman lazere gitmek için iş bul para biriktirmeye çalış
👍🏼👍🏼
Üzülüyorum böyle olunca
Neden
Ne olduğu farketmez yapmak istediğin birşeyi maddi sebeplerden dolayı yapamayınca
Maalesef
Var mı biri hayatında
Asko jiletten devam et emin ol hepimiz jiletle alıyoruz ağda aşırı derecede sarkma yapar epilasyon da ztn geri çıkarıyor gitsende gitmesende parana yazık sert çıksa da her banyo yapcagin zmn iki günde bir al tüm vücudunu en azından kolaylık
Aslında doğru söylüyorsun canım ağda sarkma yapar. Ama jilet de hem pürüzsüz durmuyor hem çok erken çıkıyor 😣
Cok erken çıkıyor ama işte bacağını bile agdayla epilosyanla alsan bile cilek gorunumu devam ediyo öyle düşün jiletten devam et askm
sen en iyisini yapyiorsun sevgilin mi var onun icin mi yapyiorsun
Evet var ama böyle olmuyor ya
killarini gördümü yani
Hayır
makine alsana sifir yaparsin
Lazere git
jiletle al daha düzelmez
Hafif kıllı olmasını severim
Jilete devam ya nolacak ki
Erkenden çıkıyor
Kaç günde bir tıraşliyosun
Haftada 1
Oaa kaç yaşındasın ki
20
Hımm kaşınıyo mu bir hafta sonra
Evet
Ya çok rahatsız etmiyorsa iyice uzasın bikac hafta öyle jiletlemeye çalış
Jilete devam et
Of😣
Jiletle almaya devam et nolcak kiii
Makine al birde abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Bu bölgede hassasiyet çok normal, o yüzden doğru yöntemi bulmak biraz deneme-yanılma gerektiriyor. Jilet kılları sertleştirebilir, çünkü kıllar kesildiği yerden daha kalın bir şekilde uzar gibi görünür. Evde ağda yaparken de dikkatli olunmazsa cilt tahriş olabilir ya da kanama yaşanabilir. Öncelikle sakin ol 💕.
Evde daha doğal yöntemleri tercih etmeyi düşünebilirsin. Örneğin, tüy dökücü kremler hassas bölgeler için özel formüllerle üretiliyor ve kullanımı kolay. Ayrıca, ılık tüy dökücü bantları deneyebilirsin; bunlar hassas bölgelerde kullanılabiliyor ve ağdanın yarattığı şok hissini azaltır.
Eğer tüy köklerini biraz zayıflatmak istiyorsan, düzenli olarak peeling yapmayı ve cildini nemlendirmeyi unutma. Tüylerin büyüme yönüne masaj yaparak tahrişi azaltabilirsin. Zamanla kıl köklerin belki biraz yumuşar. 💖 Ama sonuç her zaman kişisel olduğu için, uygun bulduğun yöntemi düzenli sabırla kullanmayı denemelisin! Unutma, kendine dikkat etmek, güzellik rutininin en tatlı kısmı! 🌸