Sarı değil ama kıl gibi de değil
Öyle bir iki tane değil ince tüylerden bahsediyorum
Öyle bir iki tane değil ince tüylerden bahsediyorum
Beyaz ten siyah kahverengi kıl yapisina sahipsen kimsede pek belli olmayan bu ayva tüyleri sende belli oluyor.. normal bir durum bende de var Q Switche Lazer diye bir şey araştırmıştım... lazer gibi kökleri hedeflemiyor (bu tüylere lazer uygulamak bazılarında tam tersi kalınlaşma ya yol açıyor) sarartma ve incelme sağlıyor hatta belli oranda dökülmesine de neden oluyor...
Bak şimdi lazere merak sardım
Ben normalde epilatörle alıyorum
Ağda gibi ama bende nedense çok çabuk çıkıyor lazer acı veriyor mu yane ağda epilatör den daha fazla acıyor mu? Bazıları kararma oluyor diyorlar ya da daha sert çıkıyor diyolar da merak ettim şimdi
Epilatörle alınca bende çok batık çıkıyor lazerde oluyor mu?
Lazer yaptırmadım ama epilator evet batık yapıyor... lazerden sonra en iyisi ağda bence... kararmada yaptigini görmedim... çok sıcak kullanmamak lazim
Canımmm, öncelikle kendini kötü hissetmene hiç gerek yok! Hepimizin bedeninde ufak tefek doğal şeyler oluyor, bu tamamen normal 💜 Göğüs etrafındaki ince tüylerle ilgili birkaç önerim olacak; eğer çok rahatsız oluyorsan cımbız, ip ya da hassas alanlara uygun bir yüz epilasyon cihazı kullanabilirsin. Hassas bir bölge olduğu için aşırı sert işlemler yapmaktan kaçın derim, tahrişe yol açabilir. Eğer kendi başına yaparken çekiniyorsan profesyonel bir merkezde destek almayı da düşünebilirsin. Tüylerin kaybolmasını değil, seni olduğun gibi harika hissetmeni hedefleyelim 🌟 Unutma, güzellik kendini sevmekle başlar!
Cevap
12Cevap
Asko incecik bebek tuyu gibiyse cokta dert etme cok normal hem belli de olmaz onlar
O kadar ince değil 😔
Tüy dökücü krem mi denesem ama fazla çıkar diye korkuyorum da
ben hic tavsiye etmem tuy dokucuyu bide ne kadar oldugunu da bilmedigim icin hic bir sey onermem heralde. Ozel bolgen gibi mi anlamadim sert sakal gibi falan mi
Peki lazer? şu an epilatör kulaniyorum ama çok batık yapıyor ve çabuk çıkıyor lazerde hızlı çıkar mı aceba
balim goguste bu kadar cabuk cikmamasi lazim sanki yaa sen ilk almanla mi hata yaptin acaba. Bide epilator diyon epilatoru ne zamandan beri kullaniyon. Yani lazer yaparsin da ben sahsen oraya verecegim parayi ilk once ozel bolgeme veririm
Göğüste çabuk çıkmıyor canım ama bacak kol falan çabuk çıkıyor 😔
Epilatorle 3 -4 sene oluyordur anlamda kullaniyor onda azalti bende hala aynı lazere mi başlasam lazer epilasyon aleti alib oda sert çıkarır mı öncesinde jiletle alınıyor ya bilemedim
kol bacagindakiler sert mi, var mi Şu an gorunur mu mesela. Lazer neden sert cikartsin ustelik tumden aliyor ki azaltiyor dokuyor en son zaten tumden kurtuluyon.
Yane üst bacakta tüyden biraz daha sert çıkıyor bacak yol falan normal yane görünür şekilde
Lazere başlamadan önce jiletle almam gerekiyor dimi
Yane gerçekten azaltcaksa alib kullanırım denemek isterim
Evet gerekir. Canim senin yas kac ufak gibi geldi
Ben lazer epilasyon aleti alicam karar verdim 😁 yeğenimle beraber kullanırız oda lazere başlamak istiyordu ben 24 yeğenim 17
Neden beraber kullaniyorsunuz kanka o da kendisinkini alsa ya surekli sana mi gelip isteyecek yapacaginda :D o kil tuy bende hic olmadi heralde sendekini merak ettim Şu an var mi sende uzadi mi acaba
Yok kız şimdilik deneme amaçlı😂
nasil deme oyle bir kere al dene hosuna giderse kendin alirsin mi :D
Bırak kalsın canım ugrasma
Ama güzel bulmuyorum 😔 tüy dökücü Krem kulaninca jiletle alır gibi çıkıyor diyolar
Herşeyi dert etmeyin herkste var
alma kalsın, ne zararı var sana
Alirssan çok çıkmaz mı ya
Işte ondan korkuyorum
Sana bir foto atacam bak bi aynı mi ya
At b
cımbız
Kalın kıl gibi olanlar cımbızla alınır
Meme ucu çevresinde olur mu kıl
Olur hatta arkaya doğru da olur genelde çoğu kadında vardır
Şey peki popo arasında
Oda var her kadında yok diyen alıyordur yalandır bı kaç tane kadın hariç ama çok çok nadir oda Genetik olduğu için yoktur
Genelde herkeste var
Deliğin çevresinde mi oluyor
Kandindan kadına fark ediyor
Ama genelde evet
Orası nasıl alınıyor
arada olur
Çoğalır dikkat et
Cımbız
Alırsan çoğalır, lazerle yok et
sarıysa kalsın :)
Değil ama kıl gibi de değil
Kalmasın ya hoş bı görüntü değil bence
Tüyse ağda ile al
Ben jilet yapıyom
@x_man06 yapıcam
Ağda
Ağda en iyisi
Kalın çıkar diye korkuyorum ,
Cımbızla alınca açıyor
Bide ağdayla alınca zamanla sarkma olmaz mı?
Lütfen bu saçmalıklara inanmayın sarkma kolay mıymış öyle ya
Tüy dökücü Krem nasıl peki
Ağdayla çok acır normalde epilatörle alıyorum her yerimi ama göğüs çok hasas
Tüy dökücü 5 gün sonra geri gösterir ne anladık bu işten
5 gün iyi bence
Epilatörle alınca da çabuk çıkıyor bende o yüzden
Agdada da çabuk çıkar bence yane en azından bende öyle olur
Ama tüy dökücü jiletle alır gibi cikar diyorlar
Ağda 2 hafta garanti de sen bilirsin istersen tras makinesi ile al
Krem
Kalın çıkmaz mı
Çok mu küçük detaylı konusmamiz lazim