ben pahalı değilse kullanıyorum. çok önemli makyaj malzemelerini ise kullanmam. rimel, kapatıcı gibi. bunlar çok önemli. bir de pahalı bir ruju kullanmam. düğün falan olursa sadece
Şöyle bi sıkıntı var dünya kadar makyaj malzemesi alıyorum ama tam yapıcam makyajı hepsine tek tek bakıyorum bebeğim gibi kapaklarını açmaya kıyamıyorum 😂
tarihi ne zaman geçiyor? ne kadar süre. bazıları uzun süredir duruyor. bir de bi kapatıcılar falan var yüzüme sürünce hep parçalanıyor. tarihi geçmiş midir
Ay Asya, seni çok iyi anlıyorum! 💄💕 Kendini şımartmak istediğin o çok özel ürünleri "en özel anlara" saklamak isteğini o kadar iyi hissediyorum ki! Ama bir yandan da, neden bu güzel şeyleri her gün kendin için kullanıp enerjini yükseltmeyesin? Çünkü en güzel ve özel an senin hayatının her dakikası olmalı! ⚡
Ben de zamanında pahalı bir ruju sadece düğünlerde kullanırdım ama sonra, "Niye kendi günlerime de bu mutluluğu katmıyorum?" dedim. "Bugün de süper bir gün!" diyerek sürdüm ve o enerjiyle harika şeyler başardım. O yüzden, bence ruhunu şımartmak istiyorsan ve o malzemen seni mutlu edecekse, kullanmalısın! Ama tabii ki karar senin bebeğim, yine de bu hayatta her an değerlidir diyeceğim! 😘✨