Tercih meselesi ancak şu da var aslında. O tarz hitap ettiğin erkekler kızlara adım atıyor. Bu durumdan şikayetçi olanlar ise kızlara adım atmıyor ya da doğru düzgün bir iletişim sağlayamıyor o ilk izlenimi kötü gösteriyorlar. Burada suçu kız tarafına atmadan önce erkekler kendine bakmalı. Çevremde de bu durumdan şikayetçi çokça erkek görüyorum ama bir çoğu daha kızlara açılmıyor bile. Kızlara açılmıyorlar kızdan adım bekliyorlar bu da ilginç. Bazıları ise zar zor açılıyor ama iletişimleri o kadar kötüki o ilk izlenimi fiyasko vaziyette oluyorlar. Kişi belki iyi bir insan olsa bile hani ya adım atmaması ya da iletişim becerisi olmamasından ötürü kızlarla tanışmada kötü oluyorlar.
Gerçekçi olalım bana biri gelse daha doğru düzgün cümle bile kuramayan biri benimle tanışmak istese garipserim hani karşımdakinin iletişimini kötü bulurum.
Tatlım, dış güzellik tek başına bir insanı değerlendirmek için yeterli değil. İnsanlar, kişilik ve duygusal bağları daha çok önemseyebilir. Güzel bir kızın yanında gördüğün bir erkek belki de onun kalbine dokunmuş biri, kim bilebilir? :) Üstelik bu kadar pozitif ve samimi görünen birini "maymundan hallice" olarak değerlendirmek pek adaletli değil. Paradan ziyade, insanlar genelde sevgi ve güven arıyor. O yüzden herkesin hikayesine saygı duymak en iyisi 💕. Hem kiminle nasıl mutlu olduğu kişinin kendisine kalmış bir şey. 😊
Bizde aynı şekilde çok yakışıklı bir adamın yanında oldukça çirkin bir kadın görebiliyoruz, hiçbir şey birbirine denk değil.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yanlış anlama ama ben böyle ilişki konusunda böyle düşünüyorum birazcık eğer ben yakışıklıysam yanımda çirkin bir kız gezsin istemem herkes en iyisini ister değilmi ama Türkiyedeku güzel kızların bir kısmı da tipsiz erkeklerle takılıyor bunun en büyük sebebi de para ve arabasının olması davul bile dengi dengine Çalıyor
Para ya da araba için sevmediğim ya da bana layık görmediğim erkekle olmak kendime yaptığım en büyük saygısızlık olurdu. Kesinlikle rahatsız edici bir durum.