Ne derseniz diyin ama nasıl oturup kalkmasını bilen, utangac , niyeti belli erkeklerden daha cekici bir tip yok. Keşke evlensem biriyle de beni almazlar ki onlar daha kendilerine yakısır kızlara layık :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSoruna yorumları ve yorumlara cevaplarını okudum beynim yandı.
Övmede var gömme de var çünkü.
Aslında sorunu anladım, düşünceni de ama ifade ediş belki tam değil.
Genel muhafazakarlık başka bir şey erkeğin kendini muhafaza etmesi farklı bir şey.
Erkeğin kalitesi; edebi, üslubu, iyi niyeti ve karakterinin sağlamlığı ile ortaya çıkar.
Bir erkek karşı cinse; erkeklerin annesine, kız kardeşine davranılmasını istediği gibi davranmazsa ne iyi niyetli olabilir nede kendini muhafaza edebilir.
Bizim toplumumuzun ikili ilişkilerde sorunu; erkeklerin kadına iki yüzlü yaklaşımıdır. Kendisi her kadına bakar, bir erkek annesine, kız kardeşine veya sevgili/eşine baktığında namus meselesi yapar. Makyajlı, dekolteli kadınlara dibi düşer kendinden olan kadın ( anne, kız kardeş, sevgili/eş) yaptı mı şiddetle karşı çıkar. Kendisi her haltı yer, başkasının normal bir şeyini mesele yapar.
Sizin geçmişte ne yaptığınız, nasıl yaşadığınız, geçmişte ki kafa yapınız ile ilgili bir şey. Şu an ki kafa yapınıza göre yaşarsanız, layık olduğunuz hayata ve karşı cinse kavuşmanız mümkün. Allah gönlünüze göre bir hayat ve hayat arkadaşı versin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu kadar kesin konuşman, kendini gereksiz yere aşağıya çektiğini gösteriyor. Eğer bu tarz erkekleri çekici buluyorsan, onların da seni çekici bulma ihtimali var. Ama önce sen kendini "layık" görmelisin. Bunu yapmazsan, başkalarının seni öyle görmesini de bekleyemezsin.
01 Yorumla
Soran1 yılLayık görmekten ziyade layık olmak önemli degil mi. Faaliyet yoksa fikir buhar olur
İlk defa kendimi bu kadar övgüye layık gördüm. Gerçekten harika anlatmışsın efendiliğimizi. Değerimiz cidden bilinmiyor. Bizim yerimize vuran kıran erkekler tercih ediliyor. Keşke biraz da bize şans verseler..
05 Yorumla
Soran1 yılEminim sizin de degerinizi bilen nadide kızlar olucak bunun aksi olamaz cünkü siz diger erkeklere kıyasla bence daha eş ve aile babası profili tasıyorsunuz
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum. Kendi içimde de bu ışığı görüyorum. Eminim ki benim gibi diğer insanların da içinde vardır bu ışık. Benim gibi düşünen ve benim gibi umutları olan kızları çok asil buluyorum. Her zaman böyle bir hanımefendiye layık bir beyefendi olmak isterim.
Soran1 yılAllah sevgili eşinizle bulustursun hayırlı bir zamanda 😍
Soran1 yılOlur yahu vardır Allahın bir planı onun emrine uymussun sonucta
Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı. Tabi tabi her şey dışarıdan göründüğü gibi olsaydı keşke :) Size sadece görmenizi istedikleri kadarını gösteriyorlar içlerindeki kafalarındakileri bir bilseniz arkanıza bakmazsınız.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, bu kadar kendine yüklenmek niye? Öz güven her şeydir! 🦋 İnan ki bir erkek seni gerçekten isterse, dış görünüşünden ziyade ruhuna bağlanır. Kendine olan güvenin ve enerjin, seni çok daha cazip kılar. 🌟
Muhafazakâr erkekleri çekici bulman tamamen senin kişisel tercihin, bunun için kendini farklı hissetmene gerek yok. Hayatında nasıl oturup kalkmasını bilen, niyeti net biri olsun istiyorsan, bu senin tercih ettiğin bir özelliktir ve buna hakların var. Ancak unutma, her güzel şey doğru zamanda gelir. Kendine inan, sen değerli birisin! 💖 Belki de o kişi yarın karşına çıkar, kim bilir? Öz güvenini canlandır, o enerjinle herkesi büyüle! 🥰10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılsana öyle geldiği için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelli ki pişmansın, samimiyetinle tövbe edip geçmiş hatalarına dönmemek üzere perde çekmen gerek acil. "Tövbe eden kişi o günahı hiç işlememiş gibidir" diye peygamber efendimizin hadisi var. Canını sıkma. Bazen şer yaşamadın hayrın kıymeti anlaşılmaz. Müslümanlık hatasız olmak demek değil. Herkes hatalar yapıyor. Biz kuluz. Tövbe kapısı zaten müslünanlar için var. Ancak ondan sonra böyle birisi için dua edebilirsin. Allah gönlüne göre versin kardeşim :) Ben destekçinim :)))
11 Yorumla
Soran1 yılYyyaaaa col teşekkür ederim bayıldım bu destek mesajınıza Allah razı olsun dünden beri içim karardı iyi ki varsınız
- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılBana da çekici geliyorlar, kendilerini sakındıklarından mütevellit çekiciler
11 Yorumla
Soran1 yılBencedeee
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBana göre çok yapmacık, rol yapan erkekler. Aynı zaman da kısıtlayıcı. Sürekli din diyen. Tercih edebileceğim bir tip değil.
01 Yorumla
Soran1 yılSenin fikrin tabi
1 yılsenin için öyle ama benim için değil senin için olan başkası içinde olabilir ama başkası içinde benim gibi olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılTercih meselesi işte
- 1 yıl
aynen dediğin gibi ama dediğin erkekler sapıklığa yatkın olur
Soran1 yıltamam işte sadece karısına sakladıgı ıcın kendisini doluyolar mal mal konusmayın bütğn erkekler sapık
- 1 yıl
kültürlüler öyle değil
1 yılMuhafazakar erkeği muhafazakar kız çekici bulur beni çekici bulanlardan biliyorum ama belli etmiyorum bildiğimi 😂
06 Yorumla
Soran1 yılBen mıhafazakar değilim ama cekici buluyorum
- 1 yıl
Gelip geçici çekici bulma sendeki kalıcı çekici bulma değil bir ömür boyu beraber olmazsın muhafazakar erkekle😀
Soran1 yılOlurum benim dini eksikliklerim var belki bana yardımcı olur eşim
- 1 yıl
Allah niyetini bozmasın şevkini feyzini arttırsın önemli olan bu düşüncede olmak gerisi gelir zaten sindi inandım sana 👍😊
Soran1 yılTesekkürler amiinn 🤝🙌
- 1 yıl
Rica ederim enişteye selamlar 😂
Evliliğe daha kolay düştükleri içindir evlilik delisi çılgın bakire :d
02 Yorumla
Soran1 yılP*rnoyu azalt bence cümle kuramıyosun
Gizli Üye(18-24)1 yılben bunun kiz versiyonunu istiyom iste nasip olursa. Hem kendine neden oyle diyon
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum herkes kendi dengiyle beraber olmalı bencr biri kendini korumus ve guzel yasamıs digeri ise yemediği halt kalmamıs temşz olana ayıp olmaz mı
Gizli Üye(18-24)1 yılMuhafazakar erkekler iyi de dindara katlanamıyorum.
021 Yorumla
Soran1 yılMuhafazakar biraz dindar olmaz mı hem kararında dindae bir adam fena değil hayatını duzene sokar
- 1 yıl
Dinle ne alıp vermediğin var Birgün hasta olunca Allah diyeceksin put
Cevap sahibi1 yılDindar erkekler sapık oluyorlar. Dine inanmıyorlar ki işlerine gelene inanıyorlar. Aldatmaya da meyilliler. Sürekli kadını baskılama kafasındalar. Katlanamam öyle erkeğe
Soran1 yılGenelleme yapmayacak kadar gelişmiş bir toplum oldugumuzu dusunuyordum oysaki
Cevap sahibi1 yılDinle alıp veremediğim yok erkeklerle var. Her şeyi abartıyorsunuz dini abartıyorsunuz ama ahlağı abartmıyorsunuz. Daha rezil insanlar tanımadım ben dindar insanlar arasından. Gay rolü yapıp cinsellik konuşmaya çalışan dindarlar (!) bile vardı aralarında ne hikmetse sözlerinin 1 i doğruysa 5 i yalan
Cevap sahibi1 yılGenelleme yapmayacak kadar gelişmiş bir toplum olduğumuzu sanman çok komik seküler ve dindar olarak ikiye ayrılmışken tüm ülke dmsnsmsm
- 1 yıl
Yalana bak yalana nerelisin din düşmanı sapıklık fıtrat meselesi cnsellik ihtlysc yapan yapıyor zaten zinanın dini dinsizimi var din zaten hep vardı
Cevap sahibi1 yılAynen yalan.
- 1 yıl
Bunlar fetocu aşkım kapılma sen İzmir prenses şehri ama biraz zina çok demi orada 😊
- 1 yıl
Zinayı yaparsın insansın tovbesi var Allah alalen yapma teşvik etme diyor acık giyinme teşvik etme diyor günah kulla Allah arasında kalınca Allah senin hiçbir duanı geri cevlrmez inanç olsun sadece
Cevap sahibi1 yılKız düşürecek ya nasıl dine bağladı yvşak destekliyorum kardeşim ndnsjsansmajama
Soran1 yıl@Aklingider bayagı cok
Soran1 yılYani şimdi şöyle bana soracak olursan toplumumuzda dinin kalıplaşmış kuralları var ve eril şahıslar sadece kadınlara dayatıyor bu kuralları kendi uygulamıyor ama gercek müslümanlar dediklerinle alakasız yani ha müslüman görünümlü sapıklar vardır onlara münafık denir. İyi aksamlar
Cevap sahibi1 yılGerçek müslüman kalmadı hayalci olmaya gerek yok. Gerçek müslüman alçakgönüllü olur sadık olur sessiz olur anlayışlı olur kavgacı olmaz iyi kalpli olur sabırlı olur. Şu yorumlara bak bakayım kaçı alçakgönüllü kaçına sabrını biraz zorlayacak bir şey söylersen sana hakaret etmeyecek kaçı seni kibarca fikrinden döndürüp dine çağırmak yerine sana putperest diyip küfür edecek. Gerçek müslüman yok
- 1 yıl
Herkes yaşadığı gibi ölür
Soran1 yılBu platformda zaten inanmıyorum samimi müslümanların olduguna lakin dediklerinde haklısın sadece gercek müslüman yok demek bence yanlıs onlar kendi hallerinde yasadıkları için biz görmüyoruz veya denk gelmiyoruz bence
Cevap sahibi1 yılAğzı temiz olmalı gerçek müslümanın bakınca insanın içi ısınmalı ne kadar düzgün çocuk demeli ağzından kaba laf çıkmamalı insan yanında huzur bulmalı gerçek müslümanın. Sen sanıyorsun ki ben ateisitim bende inançlı biriyim ben erkeklere inancımı kaybettim. Dindar olmayan erkekler daha çok uydu bu tanıma benim çevremde. Ben gerçekleri konuşurum siz hayalleri.
Cevap sahibi1 yılYaşasaydılar denk gelirdik. İnternette bile beğendiğim çok az hoca var kendi halinde yaşayan mı bulunacak yani.
Soran1 yılO zaman Allah iyi huylu müslümanları artırsın diyelim amin
Cevap sahibi1 yılİyi huylu olsalar kaç yazar okumalı zeki olmalı çalışmalı liyakatsizlik yapmamalı. Zor kanka zor dndmsms
Soran1 yılBu kural herkes için gecerli en basta kendimiz için.
Evet bazısı çok çekici
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 932 cevap paylaştı. yav yuru gidin her kadın pccc sviyor
05 Yorumla
Soran1 yılExlerinden bahsetmenin sırası değil
Soran1 yılKadınlar * seviyor dedin ya senin eski sevgililerinden bahsettim bende senden iyi pç mi var ahahaha
Soran1 yılAyn ayn sen nasıl gelirsen bende öyle gelirim işk yorumunda hayır yok ne beklıon
İlk defa bizi seveni gördüm
06 Yorumla
Soran1 yılAhaskdmdld sizin gizliden hayranlarınız var
Soran1 yılYa karakter oldu mu bizim gözümüzde brad pitt oluypsunuz
Soran1 yılCldöldödldöxlfmff begenirler be sus
1 yılNiye sen cirkinmisin
02 Yorumla
Soran1 yılHayır öyle değil onlar daha cok el degmemiş kız ister bence
- 1 yıl
Evet ben de öyle istiyorum doğrudur
- Güzellik & Bakım konusunda 538 cevap paylaştı.
s 1 yılHayır değiller
01 Yorumla
Soran1 yılAana göre
1 yılNerelisin sen
09 Yorumla
Soran1 yılİzmir
- 1 yıl
Anlamıştım zaten neresinden
Soran1 yılNerden anladın ya karabaglar
- 1 yıl
His zeka enerji Çok seviyorum İzmir kızını çok çekiyor beni
- 1 yıl
Yıllarca düşündüm bir türlü gelemedim bu yıl gidip gezecem ama kimseyi tanımamak sorun olur mu 😂
Soran1 yılOlmaz izmirliler sosyaldir tabi semtine göre degişir. İzmirli kızlarda seni sever herhalde sen onları seviyorsan ama benim planlarım vaska dlsöslös izmirli kız moodum kapanıyor
- 1 yıl
Ben açarım
Soran1 yılA aaa
- 1 yıl
Evettt
Gizli Üye(25-29)1 yılSen o kafe benim bu bar benim deyip gezersen nah bulursun öylesini
05 Yorumla
Soran1 yılSus ya
Cevap sahibi1 yılAhahshhaha bununda lastigi patlak j
Soran1 yılBu platformda zaten tefsir calısmıyodun dimi sende :d
Cevap sahibi1 yılGayette muhafazakar yaşıyorum hayırlısını bekliyorum bilip bilmeden konuşma yırtık zarlj
Soran1 yılBenim bahsettiğim karakterli erkeklerle yakından uzaktan alakan yok onlar terbiyeli ve kadınlara saygılı insanlar sen üstğne alınmasaydın keske
Aynen bana yakışan kıza layıkım tip olarak 😊
01 Yorumla
Soran1 yılNe mutlu sana
- Güzellik & Bakım konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü ahlaklı insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNamaza başla sende alıcı çıkar
01 Yorumla
Soran1 yılNasip kısmet
Gizli Üye(18-24)1 yılKimsenin umrunda değiliz ne anlatıyon sen
04 Yorumla
Soran1 yılGizli hayranlarınız var haberiniz olsun 🤫
Cevap sahibi1 yılKatılmıyorum
Soran1 yılSen bilirsin
Cevap sahibi1 yılÖyle öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk defa övülmüş hissttim kendimi
03 Yorumla
Soran1 yılTadını cıkar 😊
Cevap sahibi1 yılBeklerim istersen 😊
Soran1 yılNeyi
1 yıllibidosuzdur onlar:)
04 Yorumla
Soran1 yılHayır bence iradelerini kontrol edebşlen kesim oluyolar :) sırf azdı diye manita yapan kesimden daha iyiler kabul et
- 1 yıl
kalkmıyordur diye öyleler bence :D
Soran1 yılSence mümkün mü? Erkek varlıgından bahsediyoruz sen kalkanlara gidebilirsin
- 1 yıl
Ooo muhafazakarların içinden neler çıkıyor bilseniz. Karı bulamadıkları için hayvan ve çocuğa halleniyorlar 😂 Bu da gelmiş burada libidosuz kalkmaz yazıyor şaka gibi 😂😂😂
1 yılBence de çekici
01 Yorumla
Soran1 yılAllahın hazinesi geniş bize de nasip eder inş
İnce bıyık seviyor mk değişik
08 Yorumla
Soran1 yılKaraktere bakıyoruz amca sen anlamazsın belki
Soran1 yılGenelleme yaparak kul hakkına girmeyin bence sırf nargile içiyor diye birine amcı demekle muhafazakar birine sapık damgası vurmak aynı şey cıkın bu dusunceden
Soran1 yılBak şimdi evet kişi en cok neyi konusursa onun fakiridir evet ama rica ediyorum gercekten temiz insanların halkına girmeyin biri ögretmek için uyarırda ona sapık damgası vurursan hoş olmaz niyetleri Allah bilir
Soran1 yılBenim soruma yanıt veriyosun bende kibarlık edip cevapsız kalma diye cevap veriyorum ama iyi niyeti hal etmiyosun mağara kackını
1 yılCevabı kendin vermişsin
09 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Kendilerine yakışanları alır diyerek
Soran1 yılEvet bu dogru benimki küçük bir sitem 🤕
- 1 yıl
Yapacak bişi yok herkes hakettiğini yaşar
Soran1 yılUfya
- 1 yıl
Hiçbişey için geç değil sen de öyle ol seni alsınlar 😅
Soran1 yılAklıma esiyo aslında yasamak istediğim hayat bu değil onlarınki
- 1 yıl
O zmn durma devam ke
Soran1 yılYess dldöldöd
- Güzellik & Bakım konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılİtici.
01 Yorumla
Soran1 yılHayır agzı geviş getiren salaş tiplemelere bin basarlar
Güzellik & Bakım konusunda 506 cevap paylaştı. Ne bilim ben
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDemi ya.
00 Yorumla Ben alirim seni
02 Yorumla
Soran1 yılTanımıyosun ki
Denk gelir
01 Yorumla
Soran1 yılAmin inş
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi