Her iki cinsiyette de beğeniyom
Her iki cinsiyette de hiç sevmem uzun saç, kısa iyidir sdfsf
Sadece erkeğe yakışıyo
Sadece hanımlara yakışıyo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çizimler müthiş, yine harikasın.😸
Kendimde hiç sevmem ama karşı taraf için emin olamıyorum. İyi bakacaksa, olabilirdi ama kısa her türlü iyidir. Özellikle kızlar için.
Sizin kadar harika diilim efenim, teşekkürler cevap için :D
Hangi enstrümanı çalabiliyosunuz sorudan tam bağımsız olarak?
Sanatın vücut bulmuş halisin. Resim yapıyosun, enstrüman kesin çalarsın diye düşündüm. Ben de kemana başladım da bıraktım sonra sarmadı. Belki seneler sonra piyano denerim.
Yayı kavraması falan zor geldi, piyanoda negzel oturduğun yerden. Bi de kemanda yanlışlıkla nota kayıyo ya, piyanonun tuşları sert sadece, kol kası yapınca yardırırsın (İzmir marşı çalanların kafasını piyanoya geçirmek de sanattan sayılır mı acaba bu aklımdan geçti)
Sanatsal geçiriris kafasını np, yaralarına resim çizersin sen, ben de o sırada piyano çalarım. Off müthiş ambiyans olur yemin ediyom var ya
Piyano kırılmaz inş
Uzun saçlı erkeklerde farklı bir iticilik var bir turnusol benim için uzak duruyorum
kadındada bel seviyesinden aşağıda olan köylü güzeli (kötü bişey değil) veya es corta benziyor
orta uzunlukta max kalça hizası iyi kadında kısada yakışana çok yakışıyor (erkek tarzı kısa) themamis gibi mesela
Erkeğe kısa veya yakışana orta uzunluk iyi çeneyi geçmemeli ense kapatmamalı
Ben 10 yıl önce uzattım, çekilecek dert değil.
Cevap
6Cevap
Karılara ekstra ama ekstra yakıştığını düşünüyorum benimki hemen hemen popoma yakın
Kadında uzun saç severim. Erkekte de arkadan toplayabileceği kadar uzun seviyorum, kadın gibi olanından deeel
Ben kel bayanları seviyorum
Şaplak atmama kızmicak ama
Enseye diil keline şaplak atçam
Hayır ense yok kele şaplak var, ben suri eşad
Saçı boyun kısmından uzunsa sevmem ama öbür türlü hoşuma gider. Ve kişiden kişiye değişir, eğer kişiye yakışıyorsa severim
Sosyopit misiniz acaba?
Anlamadım?
Neyini?
Sosyapat demek istedin dimi? Onu anlamadım :D
iffit anlamışsın işte lsdkfis
Hı hı öyleyim artık. Eskiden değildim
negzel
İyi bir şey değil
aa ciddi olamassın, çok havalı duruyo sdlfkşsf
Kjdkdjdfkjfd çok komik 😒
ifit
Çizimlerin çok güzel
biliyom
Ne kadında ne de erkekte uzun saç sevmem. Avam buluyorum şahsen. Kısa saç candır.
Kel olsa?
Erkeklerde beğenmiyorum ama kadınlara yakışıyor. Erkek kendine bakmıyor saç uzatıyor ya. Tuvalete gittiklerin de kanka siliyorlarmı bir sor.
Uzun saç bakımlı olduğunda gerçekten çok güzel duruyor! Ama önemli olan kişinin kendine yakıştırması, özgüvenle taşıdığı her saç stili güzeldir.
Erkeklere uzun saç yakıştırmıyorum. Kadınlara yakışıyor ama bence.
Pek değil ama erkeklere yakışıyor hani çok uzun değil.
İnstada kısa saçlı dövmeli bir hatun var kadının yüzüne inanılmaz yakışıyor kısa saç
Sadece kızlarda severım kısa aactan nefret ederim erkeklerde de uzun sacta nefret ederim
Ben uzun saçlı erkekleri eskiden çekici bulurdum
Erkeğe yakışanı nadir
Genel olarak kadınlara yakisiyor
hocam şimdi bazı erkekler oluyor arkadan bakınca kadın gibi duruyor herkes karıştırabiliyor o yüzden bence erkeklerin belli bi uzunluğu geçmemeleri ideal ayrıca çok fazla yıkama ve bakım gerekir ona gerek yok
Severim gzl oluo
fazla uzun iyi değil bence
ensenin accuk altına kadar uzatçam, toka takçak kadar
Öyle de ölme eşşem ölme yani
Her ikisine de yakışır bence.
Evet beğeniyorum çok hoşuma gidiyor
Erkek de uzun saç nedir ya
Cok uzun sevmem
Kısa forever
Beğenirim kadında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?