Günaydın herkese✨ Sabah sabah kardeşim parfümü üzerine boşaltınca biraz söylendim tüm pencereyi açtım. Küçük bi çatışma çıktı aramızda mshs sonra bu ablammm diyerek yanıma geldi 😅 bende dedim noldu pişman mı oldun, boynuma atladı.. iki kat parfüm kokusuna daha maruz kaldım çok kötüyüm şu an msjshd
Parfüm/deodorant kokusundan rahatsız olur musunuz?
Ağır koku sürünmüş olanlar bazen rahatsız ediyor. Bir gün oturduğum apartmanda kızın birisi parfüm sıkmış, bütün apartmanı ağır parfüm kokusu sarmış. Merdivenlerden inerken boğuldum, az kalsın bayılacaktım.
Rahatsız olandan rahatsız olurum 😂 spor salonuna giderken deodorantsız asla gitmem. Ama kullanmayanlar vardı leş gibi kolalardı. Kullan işte ter kokmasın 😂
Ya çok sıkılmayacak zaten. Sadece ter kokusunu önlemek amaç. Özellikle spora git o salonda ne ter kokuları oluyor 😂 benim bi marka vardı adını unuttum o çok iyiydi hafif sık 48 saat koku yok. Ama bakayım pahalıydı işe gireyim her şeyimi tam edicem inşAllah 😂 spor demişken özledim ya sporu 🥲
Deodorant tarzı bi şey zaten kullanmak gerekiyor roll on seviyorum parfümsüz olması da şu açıdan iyi oluyor üzerine parfüm sıktığında koku karışma gibi bişi yok.
Ya küçük kızların gözünde genelde abileri onların kahramanıdır mshs ayrı bi severler tabi her abi için aynı şey geçerli değilde ilgili olanlar daha çok
Çok girmiyorum ki girdiğimde de zaten seni Takip ettiğim için üstte soru paylaşmışsan gözüküyor oraya giriyorum yorum yapıyorum Sen de cevap veriyorsun o şekilde arada öyle cevap vermek istediğim sorular varsa cevap veriyorum o kadar