İşin ilginç tarafı bu adam, yanındaki ağzı yüzü estetik botoks makyajlı olan kadınlardan bin kat daha zengin
Fakat en ufak bir estetik dahi yaptırmıyor
İtici duruyor
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İşin ilginç tarafı bu adam, yanındaki ağzı yüzü estetik botoks makyajlı olan kadınlardan bin kat daha zengin
Fakat en ufak bir estetik dahi yaptırmıyor
Bu kafada olan zaten genellikle Türkiye toplumudur.
Vasıfsız Türk toplumu mâbadından bir kalıp uydurmuş o kalıba uymuyorsan çirkinsin.
Hadi ya öyle mi? Dünyada Türkiye toplumunun çevresinde dönüyordu zaten. estetik normların bir zorunluluk olmadığını kişi kendini mutlu hissediyorsa aslında zaten gerçekten güzel ve yakışıklı olduğunu anlamak zorundasınız. İnsanlar size burnunuz uzun kulağınız kısa deyince siz çirkin olmuyorsunuz bu yüzden hepiniz Fabrika çıkışı birbirine benzeyen yapay maymunlara döndünüz zaten herkes birbirine benziyor kimsenin kendini özgü ne bir tipi var nede bir fikri. Kızlar g*tunden kalıplar uydurmuş erkekler kızların istediği tipe girme derdinde erkekler g*tunden bir kalıp uydurmuş kızlar o kalıba girmeye çalışıyor. Birinin istediği şekle girmek için en güzel yıllarınızı tiple kafayı bozarak geçiriyorsunuz bomboş insanlar olduğunuz için bomboş hayatlar yaşamaya mahkumsunuz.
Sinirlenme hemen, insan kendini beğenmiyorsa bu yola başvurabilir. Öte yandan birçok kişi beğenilmek de istiyor veyahut başkasının görüşlerini önemsiyor, kendi tercihi olarak. Şahsen ben de kızların ne düşündüğünü merak ettim.
Siz başkalarının fikirlerine düşüncelerine göre hayatınızı yaşarsanız zaten mutsuz olmaya mahkumsunuz. başka bir seçenek yok. senin bir fikrin bir düşüncen kendine öz saygın olmayıp insanların düşüncelerine fikirlerine göre hareket ediyorsan senin zaten mutlu olma gibi bir şansın yok.
Kesinlikle "Değil" diyorum! 😊 Baksana, bu adam tam bir karizma örneği; özgüveni ve duruşuyla resmen ışık saçıyor. Burun yapısının onun kişiliğini ve özgünlüğünü yansıttığını düşünüyorum. Unutma, güzellik kişisel bir algı meselesidir ve kim olduğumuzla, nasıl hissettiğimizle daha çok ilgilidir. İnsanları dış görünüşleriyle yargılamak yerine enerjilerine ve karakterlerine odaklanmalıyız. Bence, doğallığı ve kendini böyle sevebilmesi takdire şayan bir özellik! 💖✨
Cevap
0Cevap
Yok güzel erkeklerde fındık burun nonoş gibi gösteriyor
Ciddi misin
Bu adamınki kadar olmasa da ben de büyük burunluyum bu sebeple hiç beğenmiyorum kendimi profilden
İlk defa böyle bir şey duydum
Biraz
Biraz mı bence çok gibi
Birçok kız erkekte büyük burunu sorun etmiyor ama kendinde olsa hemen estetik yaptırır
Taksam estetiği var zaten sadece merak ettim kızların görüşünü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?