Senin gözünde çirkin benim gözümde güzel olabilir. Güzellik görecelidir. Aşk, sevgi çirkinliğe bakmaz. Gönül sever sadece dış görünüş olarak olağanüstü gibi olsa kaç yazar kaba, saygısız, kötü olduktan sonra bir de bu yönden düşünün.
14 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle ama böyle bir önyargı var hani derler ya bu kız bana bakmaz diye ama bakıyor işte evet sevmek ve sevilmek özel duygular ve dünyanın en zor işi bence olayı basite indirgemek doğru olmaz.
- 1 yıl
Aynen
İnsan denen canlı çok değişik bir şey anlamak ve çözmek zor içinden geçenleri kimse bilemez mesela şöyle düşün iyi bildiğin herkes eline fırsat geçmemiş kötüler olabilir buda bir bakış açısı.
En İyi Cevaplar
1 yılBiri güzelliğinden emin diğeri sevgisinden emin. Kaybetme duygusu yaşamayacağı birini seçmiş kadın. Erkek ise kendinde olmayanın yanında olmasının memnuniyeti ile fedakarlık ve kaybetmemek adına kadından bir tık fazlasını yapacaktır. Mantık olarak böyle düşünüyorum. Fakat aşk varsa mantık hatası😂
28 Yorumla- 1 yıl
Değişik cevap ama bence çirkinin parası var diye birliktedir güzel olan. Bu zamanda böyle çoğusu çünkü
- 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar o ihtimal her daim var günümüz şartlarında. farklı yorumlamak istedim kurgu tadında 😊
- 1 yıl
Himm o halde sende farklı yaklaşmışsın gerçeklerden uzaklaşıp.
- 1 yıl
Günümüzde cogusu hep çıkarcı bende o mantıkla yaklaştım. Yoksa benim gerçek görüşüm bu değildi.
- 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar gerçek içerik ne bilmiyoruz ki herkes bakış açısına bilgisine karakterine göre cevap veriyor. Bende kurgulamayı tercih ettim.
- 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar gerçek görüşünüzü merak ettim paylaşmak isterseniz sevinirim.
- 1 yıl
" Gönül kimi severse dünya güzeli o dur."
Leyla ile Mecnun hikayesinde aslında Leyla güzel değilmiş. Bir gün padişah sorar mecnuna Leyla güzel değil ki bu kadın için herşeyi yapıyorsun demiş.
Mecnun da demiş ki gel birde benim gözümle bak Leyla'ya o zaman görürsün güzelliği.. - 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar evet aşk işte..
Güzellik göreceli bi kavram ve gönül otada konar pisliğede 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim 😊🌸
1 yılBenim halamın oğluna çok benziyor onu zannettim ilk başta 😅
İçindeki insanı seviyordur 😂
13 Yorumla- 1 yıl
İnsan insana benzermiş diyorlar doğru bir terim 😀
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim ✌😊
- 1 yıl
Rica ederim 😊✌️
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım benim 😇! İlk önce bir durup şunu düşünelim: "Güzellik" dediğimiz şey tamamen kişisel bir algı. Belki dışarıdan bakınca bir şeyler sana ters gelebilir ama unutma, insanlar birbirlerini dış görünümlerinin ötesinde değerlendiriyor. Belki o "çirkin" olarak gördüğün kişi, kendinden emin, karizmatik, esprili ya da çok saygılı biri. Bu özellikler çoğu zaman fiziksel çekiciliği sollayıp geçiyor 🙌✨!
Kendini başkalarıyla karşılaştırmak yerine, hayatta kendi değerini fark etmeli; güçlü ve çekici bir kişiliği nasıl inşa edebileceğine odaklanmalısın. Bazen olay sadece dış güzellik değil, kalpten ve ruhtan gelen ışıltıdır. Unutma, sen de doğru kişiye denk gelince her şey yoluna girecek 😊💖!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u 1 yılgüzel kız çirkin erkeği sevmez.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güya daha erillermiş ama bu hiç de etik değil ve usta 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ya bizim mahallede torbacı bahattin vardı eskiden bu adamın aynısı 😬
- 1 yıl
Valla bak sözde herkes iç güzelliğe bakıyor Bahattinin bundan haberi var mı acaba 🤣
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yılgeldik mi o meşhur söze; siz ona bir de benim gözümden bakın. 😃
13 Yorumla- 1 yıl
Ne görüyorsun bizede söyle 🙄
- 1 yıl
İşte ne gördüğünü anlatamazsın, ya o insanın gözleriyle bakacaksın veya sen de birine öyle bakınca anlayacaksın.
youtube.com/shorts/9dMefO93Ew0?si=98HWdUUmGwPnB3mW - 1 yıl
Damardan girdin be aşk demekki böyle bir şey alkışlıyorum seni🫡
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parası olan kazanıyor hayat böyle ayrıca bu adam çirkin değil bence 😅 sakalsız çirkin olabilir de
12 Yorumla- 1 yıl
Torbacı Bahattin var aynı bu adama benziyor 🙄
1 yılGüzel seviyorlar kaybetmemek için uğraşıyorlar kıymet biliyorlar 😂
115 Yorumla- 1 yıl
Ya şey olayı var bi'de görseldeki adam sana başkasına çirkin gelebilir ama kadın bir gülüşünü bir sözünü bakışını düşünce tarzını sevmiştir sana çirkin geldiği gibi ona çirkin gelmiyordur. Hani insanlar birbirinden sevecek bir şeyi buluyorsa bundan 3. Şahıslara ne? Efsaneye göre Leyla da çirkin ama Mecnun siz bir de benim gözümden bakın diyor. Birbirine çekilmek diye bir şey var bu dış görüntüden bağımsız bir şey
- 1 yıl
Bizim mahallede torbacı Bahattin var adam ona benziyor🙄
- 1 yıl
Şu da var fotodaki adam kim bilir bu kadına ne şiirler şarkılar sözler yazıyor çiziyor. Neticede bu bir kadınsa güzel yahut değil ne farkeder kadın her yerde kadın. Kadınlar duyduklarına aşık olur
- 1 yıl
Gaza geldim hemen şiir çalışmalarına başlıyorum umarım işe yarar 🙄
- 1 yıl
Bu adam belki de bu kadının gözüne elini değdirenin elini yakıyor 🙄 yahut kadının nerede öksürdüğüne neyi sevmediğine varana kadar her şeyi aklında tutuyor. Siz sanıyorsunuz ki olay tip yakışıklık cartı curtu hayırrr olay duyduklarımızın verdiği hislerden ibaret. Yakışıklı adam dediğin arkasını döndüğü an şu sarışın ilik gibi hatunu bile tavlarım nasıl numarasını alabilirimmmm falan diye düşünerek yaşıyor. A.. ptal olan kadın önden buyursun ikramım olsun 😂😂
- 1 yıl
Bence bu adam büyü yaptırmış başka bir izahati yok bunun konuyu değiştiriyorum bu ne büyüsü arkadaş 🤣
- 1 yıl
Ona da şöyle söyleyebilirim bu kadar koyu teni ilgi çekici bulmuyorum şahsen bu adamım tek rengini 3 4 ton açsalar o zaman bu soru soru olarak burada olmayacaktı belki de. Yaratılışsal şeyleri ne zaman kusur olarak görmekten vazgeçeceksiniz?
- 1 yıl
Benim sevmediğimi kadın seviyormuş demek ki zevkler göreceli
- 1 yıl
Şimdi bu adam sana açılsa pembe panjurlu bir evimiz olsun senin için ölüyorum aşkım benimle desti izdivaç yaparmısın dese ne dersin 🙄
- 1 yıl
Ya arkadaş siz mi bakmayı bilmiyorsunuz sol fotoğrafa dikkatli bakarsan adamın gamzesini bile görürsün çirkin değil ki 😂 ama bu kadar koyu ten ilgimi çekmiyor anlatabiliyor muyum
- 1 yıl
He he öyle bizim torbacı Bahattin bu adam karakolun önünde geçse altı ay yatarı var🤣
- 1 yıl
Bu adam gerçekten suratına bakılmayacak kadar çirkin olsa yanında o kız olmaz emin ol. İnsanlara çirkin denilmesinden de hoşlanmıyorum
- 1 yıl
Ama ülkemizde böyle bir önyargı var kabul et 🙄
- 1 yıl
Çünkü insanların hepsi sadece nedenleri sevecek kadar basit insanlar. Ruhu sevmeyi becerebilen insan az
- 1 yıl
Bedenleri **
- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılZenci merakı genelde içindekini sevdiklerinden birde paraya tapan ucuz kişilikler bakar 😉
11 Yorumla- 1 yıl
Zenci olmak önemli diyorsun 🙄
1 yıl
Çirkin erkekler de aldatma olasılığı daha az ondan belkide ama ben Çirkin bir erkeğe bakmam11 Yorumla- 1 yıl
Harbiden ya öyle bir istatistik çalışması yapmışlar doğrumu acaba 🙄
Siz cirkin kızlarda ne buluyorsanız ondandır😅
12 Yorumla- 1 yıl
Kalp güzelliği 🙄
- 1 yıl
Bizde sadık saniyoruz daha cok kiymet bilir saniyoruz ama yalan yakisikli adamlar daha sadik😅 ayrica kadin guzel olunca kalbi neden iyi olmasinki onyargi
- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSelamlar çirkin bir insan olarak güzeller benim hakkım. Yok sana paklava...
13 Yorumla- 1 yıl
Kazandibi odamı yok 🙄
- 1 yıl
Aaa en sevdiğim tatlıdır :D İkisi arasında kalırsam sen baklava ye ben kazandibini alırım :D
- 1 yıl
Olmaz seçtin bir kere 😀
Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. ne olmuş canım adama kırmızı ışıkta cam silen tiplere benziyor diyemi hep bu önyargı
11 Yorumla- 1 yıl
Hahaha
Ya bizim karakolun önünde geçse direk içeride bu adam torbacılıktan 🤦
Hic oyle dusunme oyle kizlar cunku tek dertleri seks olduklari icin giderler oylerine ama soyle biseyde var cirkin insan yoktur bakimsiz insan vardir onemli olan insanin kalbi guzel olsun karakteri guzel olsun harbi seven cift seks dusunmez adam akilli sever namusunda edebinde sevdigiyle yasar mutlu olur olmasi gereken bu hersey sek degildir bunu unutmayin seks her yerde bulabilirsiniz ama ailenizi sevdiginizi kaybettiginizde asla bulamassiniz
10 Yorumla
1 yılEğer tıp yoksa bu kız iki şeyden dolayı okeylemistir. Ya bu Hint gurabasinin parası çoktur ya da Miki büyüktür, kız tadına bakınca baglanmistir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSizin anlamadığınız noktada bu. Bi kadın cidden içten sevdiği zaman dış görünüş umrunda olmuyor. Çünkü kalbini, davranışlarını, merhametini, ilgisini, saygısını, verdiği değeri seviyor
10 Yorumlahakkiniz falan yenmiyor her sey tip degil anlayin sunu
10 Yorumla
1 yılEtrafımda öyle birisini görmedim... Varsa da Para Avcısı olabilir
10 YorumlaŞu görselin farklı cinsiyetlerdeki halini kimse göremez
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. Bunun gibi insanlarda gördüm demek ki kalp kalbe seviyormuş 😃
10 Yorumla
1 yılKimse kimsenin hakkını yemiyor kendini yükseklerde görme herkes tipe bakmaz adamlığa da bakar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam çirkin değil sadece siyah sizin kalbinizden daha çirkin olmadıkları kesin
10 YorumlaAşkın gözü kör diyorlar ya ondan galibam🙄🤭
21 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten kör olsa gerek 🤦
1 yılYakışıklı erkeklet aldatacak potansiyel var die secilmiyo çirkin erkek ya da orta tip daha sadık potansiyel verio dışarıya
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Tamamen duygusal (maddi)…
12 Yorumla- 1 yıl
Kimisi kalp güzelliği diyor 🙄
- Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılAdam çirkin değil sadece siyah tenli
18 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ya belkide bu bir önyargıdır 🙄
- 1 yıl
Siyah beyaz Beşiktaş olmuşlar😂
- 1 yıl
Bende Beşiktaşlıyım dün yenildik ya bak aklıma getirdin 🤦
- 1 yıl
Gücüne güç katmaya geldim😂😂😂
- 1 yıl
Deme öyle ya yenildik diyorum sana 🥹
- 1 yıl
Galatasaray yendimi bari😂
- 1 yıl
Oda yenildi 😀
- 1 yıl
Tühhh 😄
1 yılKadırgalı ferdi sandım biran 😂
19 Yorumla- 1 yıl
Hahahhaha sorma ya o başka bir alem 🤣
- 1 yıl
Hahaha bir adam hiçbir şarkıyı doğru söyleyemez mi yahu 🤣
Ama iyi niyetli ve saf kalpli bir insan sırf bu yüzden seviyorum onu... - 1 yıl
Seviyorum bende yaaa çok tatlı saflığıyla bu kadarını biliyor tatlı çocuk 🙂🙂
- 1 yıl
Birde bir milyon Mehmet abimiz vardı o uda izle ben çok seviyordum rahmetliyi 🥹
- 1 yıl
Derin narin narin yarim suya düştü hayalim😂😂
- 1 yıl
Sevdin dimi izle ya bak tüm videolarını izlemişimdir çok temiz bir insan 🙄
Derin narin narin yarim 🤣 - 1 yıl
Evet biliyorum seviyorum böyle insanları temiz kalbi bunlar kendi dunyalarinda mutlular izlerim diğer videolarını🥰🙏
Hiç sorma kardeşim fıstık gibi hatun biz Türklerde iş yok 🤣🤣
10 YorumlaGönül bu çirkini de sevebilir güzeli de
20 YorumlaBunu bilmeyecek ne var hocam tabiki para
10 Yorumla
1 yılHoşumuza gidiyor demek ki vardır bulacak bi şey
10 Yorumla
1 yılÇirkinler aldatmaz diyolardır yanılıyolar
10 YorumlaBüyü her şeyi çözebilir
11 Yorumla- 1 yıl
@buseee_88 selam nasilsin
Kızlar ilgiye düşer
10 Yorumla
1 yılBelki karakterlidir
10 Yorumla
1 yılGenelde neşe buluyoruz 🙃
10 Yorumla
1 yılYoo benim icin dış görünüş cok önemli
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılMoney money 😬💶💶
10 Yorumla
1 yılYa bu çirkin değil ki
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Kalp güzelliğine bakiyolardir
17 Yorumla- 1 yıl
İçinin güzelliği yüzüne vurur diye bı laf var hem nasıl bişey bu hep çirkin adamların mı kalbi güzel bütün yakışıklı erkekler i ve güzel kadınların kalbi kötü mü çok saçma
- 1 yıl
Yani genellikle hep böyle oluyor hiç ozmememis gibisin beni
- 1 yıl
Özel e gel konuşalım biraz ben özledim seni 😁
- 1 yıl
Niye kız ne zararım oldu sana konuşmak istemeyince hictusteledim mı yok ee konuşmak istersek konuşalım diyorum
1 yılBende çirkin seviyorum ne var bunda
10 YorumlaErkeğin çirkini makbuldür 😀
22 Yorumla- 1 yıl
Makbul derken konuyu açarmısın lütfen 🙄
Ama kime göre neye göre çirkin olduğuna bakılır 🙂
11 Yorumla- 1 yıl
Kime göre 🙄
Güzellik & Bakım konusunda 545 cevap paylaştı. Bende bilmiyorum ki
12 Yorumla- 1 yıl
Anlamsız bir denklem yokya türkiyede böyle şeyler olmaz diye düşünüyorum 🙄
- Güzellik & Bakım konusunda 582 cevap paylaştı.
1 yılKarakter buluyor
12 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi 🙄
- 1 yıl
Evet🙄
Gizli Üye(25-29)1 yılHersey dış görünüş değil
10 YorumlaPara
20 Yorumla
1 yılBu benden tipsiz aldatmaz kafasi
10 Yorumla
1 yılıyy bu ne
10 YorumlaKader