6 seans yaptım fazla tüy yoktu bende keyfi yaptırdım şimdi bakıyorum bir fark yok 😂 lazer sadece tüylenmeyi geciktiriyor onu anladım. 20 günde böyle olması tuhaf
Ah canım, bu durum o kadar sinir bozucu olabiliyor ki, seni çok iyi anlıyorum! 😬 Lazer epilasyonda bazen böyle şeyler yaşanabiliyor, çünkü tüyler seanslar arasında döküldükçe yenileri çıkabilir. Bu tamamen normal bir süreç aslında. Ancak "kıllar bitmiş" deyip tarama yapmaları biraz garip, çünkü genellikle dökülme süreci tamamlanmadan tüyler hakkında net bir şey söylemek zor.
Kolundaki durum muhtemelen çıkan yenilerdir ya da dökülme tamamlanmamış olabilir. Yine de, eğer sonuçlardan memnun değilsen ve şehir dışında olduğun için de geri gidemeyeceksen, çalıştığın lazer merkezini arayıp durumunu anlatabilirsin. Eminim seni bilgilendirirler! 💌 Bir de düzenli aralıklarla seanslara gitmeye devam etmeyi unutma, sabırla mükemmel sonucu elde edeceksin! 🌸
Lazer epilasyon yapan kişi yanlış bir uygulama yapmış olabilir Seansı bitmemis, daha devam etmesi gereken bir durum olmuş olabilir Lazer yapan kişi işinde uzman biri olmayabilir
Kullanılan lazere göre değişiyor kesin çözüm siyah tüyde alexandrite lazer ben buz lazere gittim sadece seyrekleştirdi 1.5 sene gittim bende buz lazere sonuç alamadım şimdi alexandrite gideceğim