Kocam benimle dışarıya çıkmak istemiyor?

Arkadaşlarım kocam evlendiğimiz ilk zamanlar dışarıya çıkarıyordu beni şimdi izinli günlerinde sadece evde telefonla oynuyor ben Apandist ameliyatı oldum 15 gündür yataktayım dedim iyileştikten sonra beni gezdirir çünkü gerçekten çok sıkıldım evde bana diyor ki illa benle mi çıkmak zorundasın diyorum ki ben seninle vakit geçirmek istiyorum bu sefer de nereye gidecez ki diyip duruyor bende susuyorum ertesi hafta yine izinli olduğu zaman yine ağzının içine bakıyorum beni dışarı çıkarıp dolaştırsın diye yine elimde telefon işin kötü tarafı ben böyle bir şey isteyince kötü oluyorum bana diyor ki ne meraklısın bu kadar gezmeye bende diyorum ki bir kere bile adam akıllı gezmedik senle hatta ne tatile gittik ne balayına evlendiğimizden beri (2 sene oldu evleneli ) bugün de benim dikişlerim var ameliyat olduğum için dedim ki pansuman yaptırmaya gidelim tamam dedi sonra oralı olmadı hastaneye bile benimle gitmek istemiyor niye böyle yapıyorsun diyince de bana dediği şu Sen bana sürekli beni çıkar dediğin için inada çıkarmıyorum seni dedi bende bağırdım çağırdım hayatında biri mi var benimle dışarda görünmemek için bahaneler üretiyorsun dedim ağladım yanıma geldi kendi kendine kuruntu yapıyorsun dedi ve evden gitti daha gelmedi sizce nedir bu durum ben anlam veremiyorum arkadaşlar neden böyle yapıyor olabilir
Kocam benimle dışarıya çıkmak istemiyor?