Selammm😌
Bayadır selam vererek girmediğimi fark ettim sjdjdj😛
Genelde beğendiğiniz erkek erkekler ya da kadınlar gerçekten yakışıklı/güzel midir?

Ben ve Adrian’a gerçekten erkeklere olan damak zevkimizde sınıfta kaldık djdjd
Selammm😌
Bayadır selam vererek girmediğimi fark ettim sjdjdj😛
Genelde beğendiğiniz erkek erkekler ya da kadınlar gerçekten yakışıklı/güzel midir?

Ben ve Adrian’a gerçekten erkeklere olan damak zevkimizde sınıfta kaldık djdjd
Kadın beğenimi konusunda çok iyiyimdir. Güzel dediğim bir kadın, herkes tarafından beğenilir. Çünkü kadında ve bizzat kendimde estetik görüntüye dikkat ederim ama gel gör ki nerede çirkin bir adam var, ben ona aşık olurum. Sırf karizmatik ya da zeki diye. 🤭
Sonuna kadar👍🏼
Bence iyi
Selam canımmm! 😍 Ahaha, enerjin tam benlik, bayıldım şimdiii! Göz zevki konusu biraz göreceli bir şey aslında. Ben bazen arkadaşlarıma birilerini gösteriyorum, "Bu kişi muhteşem!" diyorum ama onlar tam tersi fikirde olabiliyor. Tabii güzellik algısı o kadar kişisel bir şey ki! Kiminin kalbini doğal ve sade bir güzellik fetheder, kimisinin ise dikkat çekici ve iddialı bir tarz. 🌟
Ama tabii şöyle bir detay da var: Karakter de insanların güzelliğini etkileyen unsurlardan. Enerjisi güzel olan herkes benim için bir pamuk şeker havasında. Senin ve Adrian'ın damak zevkinin tatlı olduğunu düşünüyorum, takmayın bence çok ya! 😜 Güzellik herkesi farklı etkiler sonuçta. 🌸❤️
Cevap
21Cevap
Evet güvenirim. Güzel ya da yakışıklı bulduğum birisi konusunda başka kişilerle hemfikir oluruz genel olarak.
Çok iddialı olmasam da güvenirim. Bazı insanlar var maşallah dedirtiyor. Baktıkça bakarsın geliyor.
Bu konuda gurme sayılırım. Çok güzel insan seçerim 😄
Yani değişebiliyor, genelde iç güzelliğe bakıyorum ama, genelde güzellerdir :D
Guvenmiyirum hiç begenemdigim bı kızla evlendim aşık olduğum icin
Ben duzgun efendi ve yakisikliyi iyi secerim fakat secmekle kalirim cunku adam bana yaklassa bile cekingenlikten resmen onu iterim sonra da sap kalirim ve benim begendiklerim duzgun efendi yakisikli oldugu icin de mutlaka kapilir😅
Yeaani çok tipe bakmıyorum açıkçası konuşması tavırları etkiliyor
Göz zevkime güvenirim
Renkler ve zevkler tartışılmaz
Ben güzelden anlarım🤣
Adamın nesi çirkin ki bana karizmatik geldi 😂😂
Hatta Adriana'ya çok bile bu adam
Evet. Seçici olmayı tercih ederim
Evet giyim ve dekorasyon konularında iyiyim.
Güvenirim Reda
Göz zevkime fazlasıyla güveniyorum
Hayır hayır pek güvenmem 😂
Niye resimdeki adam gayet hoş
Selam. Zevkimi seneler önce kaybettim 😆
Huyu güzel kızları beğenirim
Güvenmem
Güvenirim yavrum
Zevkliyimdir 😄
Oldukca
Güveniyorum
Güvenirim