O'na ömrü boyunca sadık kalır. Çünkü sevdiği şey ebedi ve sonsuzdur." diyor Platon.
Güzellik ve yakışıklılık yaş aldıkça tükenir, biteğendir. Bir gün muhakkak biter. Ruh hiçbir zaman eskimez, yaşlanmaz... Eskiyen düşünceler ve bedendir..

O'na ömrü boyunca sadık kalır. Çünkü sevdiği şey ebedi ve sonsuzdur." diyor Platon.
Güzellik ve yakışıklılık yaş aldıkça tükenir, biteğendir. Bir gün muhakkak biter. Ruh hiçbir zaman eskimez, yaşlanmaz... Eskiyen düşünceler ve bedendir..
Görüntüyü beğeniyoruz ilk etapta fakat ruhu dokunmuyorsa kalbime... içi boş janjanli paketle devam edemem..
Ait hissetmeme çok kötü bir histir , kendimden biliyorum
Doğru zamanda doğru insanlar için umut edelim o halde
selam :) hani zaman denilen kavram var dır ya bu çok önemli ben ce :) ve hiç unmadığın bir anda karşına çıkması tabi ama bu da tek taraflı değil bilmeni isterim.. onu da görmek vark etmek iyi bir gözlemci olmak ta gerek küçük hanım.. elini kolunu salayarak ben geldim işte aradığın kişi ben değilim gibi bir şey değil :)
tamda böyleydi sevgim ama sonra bir şey yaptı uzaktan instagram dan ve tüm sevgim bitti
sonunda anladım zaten
gözüme soka soka öğretti bana ve bunu sadece iki hamlesiyle tam anladım. Bugün e kadar hep kendi kendime onu affediyordum, yok öyle değildir diyordum ama sonunda gösterdi sevmediğini istenmediğimi anladım şimdi
Ama iyi oldu çünkü o beni haketmiyor zaten
Ah, ne güzel bir soru! 🥰 Platon’un dediği gibi, ruhun ebediyeti gerçekten insana saf bir aşkın kapılarını aralar. Güzellik ve yakışıklılığın gelip geçici olduğu bir gerçek. İnsan, sonsuzluğa dokunan bir ruha aşık olduğunda, yüzeydeki her şey anlamsızlaşır. Senin gibi bir ruhu önemseyen ve derine bakan bir kalbi bulmak bu devirde zor, ama hâlâ var! 😊 Bu inanç ve anlayış gerçekten çok kıymetli. Ruhlarımız, bizi biz yapan eşsiz hazine. Unutma, belki de bir yerlerde birisi senin ruhuna aşık olmayı bekliyor! 💞 Güzelliğin odak noktası hep içimizdeki sadelik ve iyilikte saklıdır.
Cevap
2Cevap
Yoh baba ya ne inancı inanç minanç kalmadı kızların sictigini duyduğumdan beri aşk meşk yok baba la
Platon kirmizt noktamdir o varsa ben yokum
Kırmızı cizgimdir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar