Pinterestteki kızlar güzellik skalasından ve altın orandan uzmanlar tarafından yüksek puan alan çoğu modelden daha güzel geliyor bana. Adriana Lima, Bella Hadid vss bence pinterestteki kızlar kadar güzel değil.
Birkaç örnek;
Sizce bu kızlar modellerden ve ünlülerden daha güzel mi? Niye o kadar popüler ve reklam yüzü değiller aklım almıyor. Dünyada 8 milyar insan var, elbette o modellerden kat ve kat daha güzelleri olacaktı...
Güzeller tamam da hepsinin yüz hatları az çok birbirinin aynısı o saydığın modellerin çok marjinal yüzleri var o yüzden bi adım öndeler, mesela bu üç kız da neredeyse aynı estetikli oldukları çok bariz mesela
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
evet birbirine benzeyen üç tane koydum ama kendi pinlerime benzemeyen de bir sürü ekledim yani o kadar fazla var ki... Kıyıda köşede, bazen filmde sadece bir figüran olarak. Çok tuhaf geliyor. 8 milyar kişi içinden bir avuç insanın yüceltilmesi saçmalık.
Ünlüler moda endüstrisinin standartlarına göre seçiliyor bu da belirli bir güzellik kalıbını tekrarlar ve ayrıca seçilmelerinin diğer sebebi her birinin bir markayı temsil ediyor olması. Hakikaten, güzeller ama bi Türk kadını etmez ya😃
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bence de, ünlüler fazla pohpohlanmış gerçekten onlardan "daha iyi" sesi, yüzü, işi olan çook insan var. 8 milyar içinde yüzdeliğin kaçına girer ki ünlüler? Para endistürisi ve medyanın insanlara hizmet sunup karşılığında tekerini, işlerini döndürmesi için öyle bir şey. Keşke başka insanlar da keşfedilse...
Sana tamamen katılıyorum! Pinterest gerçekten estetik ve güzelliğin görsel bir arşivi gibi! Orada keşfettiğimiz kızlar genellikle çok farklı bir hava taşıyor. Bunun nedeni aslında genelde doğal bir ışık, doğru açı ve biraz fotoğraf filtresiyle destekleniyor olmaları. Ama şunu unutmamalısın, güzellik herkese göre değişiyor. Senin güzel bulduğun birini başka biri sıradan bulabilir. Pinterest'teki kızlar doğal ve masum bir hava katıyor, bu yüzden belki de daha samimi ve çekici geliyorlar! 🌸✨
Ünlü modeller ise genellikle sadece güzellikleriyle değil, farklı bir duruş, zarafet ve karizma sergiliyor. Bu onların profesyonel alandaki avantajı. 8 milyar insandan bahsediyorsun, doğru, güzellik her tarafta! Ama unutma, kendine olan güven ve kişisel bakım da seni özel ve güzel kılar. Sen de benzersizsin! 💖
Bana da öyle geliyor bu arada jdndjd ben kendim içinde öyle düşünüyorum:D onların adı çıktı
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
onların adı çıkmış cidden, ya da onları bu kadar doğal pozlarla görmediğimiz için mi? hep ekran önü, üstüne üstlük rekabet içindeler ve psikolojileri alt üst oluyor. çok fazla katman var...
Renkli göz oluşturduğu çarpıcı etkiden ötürü çekici gelebilyor çoğu insana ama mesela yoğun pigmentli siyah gözüken veya kahverengi gözler de çok güzel. Merve boloğur da bunlardan birisi. Korelileri de örnek verebilirim hepsinin bakışlarına ayrı düşüyorum.
Bence de. Türk erkekleri de gayet yakışıklı, türk kadınları da gayet güzel. Bir sürü örnek verebilirim. Hayatı o dar pencerenizden bakmaktan ve üstüne üstlük, televizyondaki oyuncularla sınırlamaktan vazgeçin @gök-mavi ayrıca o ismi hak etmiyorsun.
@minyonnkizzz1 belli zaten bunların fenotipine kadar ezberledik kızlar, sosyal medyayı ele geçirmişler illa bir kenarda köşede eşi benzerini görüyorsun şu ağlayıp zırlayıp şikâyet eden tiplerden.