Genc kalmak. icin gereken seyler nelerdir?

Ben uc tane. Sir. ile yillardir. Sanki. 25. Yasindaki gibi. Fizik. ve. Gorunumle yasiyorum. Ve yasayacagim. Eminim cunku yillardir. Yaptigim 4. Tane sirrim var. Neler bunlar. 1- AB. Coaster aletim. Var. Bu alet ile ne. Yerseniz. Yeyin. Gobeginizi eritiyor bir haftada sonuc gosteren bir alet bu Ben yillardir kullaniyorum. 2- Saclarin grilesmesini onleyen ". Grecian. Hair. Formula ( kesinlikle. Boya degil) Su biciminde bir formula bu sabahlari elinizle. Saciniza yedirip istatip. Sekil veriyorsunuz. Ve. Grecian o andan itibaren. Saclarinizin beyazlamasini durduruyor. Sac rengi icin vucut melanin sivisi salgilar. Bu sivisi duzeyi yaslaninca duser ve. Saclariniz beyazlasir. Bu. Formulada. Melanin oldugu icin. Dogal olarak saclariniz beyazlatmiyor ve gurlestiriyor. yillardir kullaniyorum her Sabah sacimi grecianla islat sekil veriyorsunuz ve. Gune basla. Beyazlamayi unut. 3- alindaki ve bogazdaki cilt kirisikliklari ilk ihtiyarlik gostergesidir. Bunun icin cildi dipten yaglayan ve esneten mineral ayagina her Sabah. elime az bir sey koyup. ilk once alnima iyice yediriyorum fazla degil ama. iyice. Cilde yedirip esnekligini koruyuyorum ve. bogazima az bir mineral ayagina yedirerek suruyorum ve yillardir gecmis ne. Alinda ne bogazda kirisiklik yok cunku mineral yagi cildin elastikiyetini. koruyor cilt kurumuyor. 3. Balik yagi. Kapsulu. B12. Vitamini ve 50 mg demir. Her Sabah. Ac karnina aliyorum. (. Demir. Kirmizi kan hucrelerini gelistirip cok oksijeni beden ve beyine gonderiyor. 50 mg demiri. Normalde tam bir kilo. Kirmizi. Et yerseniz. Alirsiniz. Demir. Saclarin grilesmesini onluyor ve. Oksijeni sagladigi icin kaslariniz. Celik gibi. Oluyor. Bir seyi tuttugunuzda gucunuzu hissediyorsunuz. B12. Ve balik yagi. Beynin. Gelismesini saglayan iki vitamindir bu iki vitamini alirsiniz. dusunce gucunuz karar verme gucu. Cok iyi oluyor beyinde. Sonuc!!! Bu. Kurallari. Tam yirmi yildir uyguluyorum. Yasitlarim yanimda oldumu. Gorenler " babanizla. Geziyorsunuz ha? Deyip yasitim olan arkadaslarimin moralini bozuyorlar. onlarin. Morali bozuluyor cunku. Benim dediklerimi yapsalar. Hep genc. Kalirlar. Arkadaslar yukarda yazdiklarimi tam. Yapan garantili genc ve. athletic kalir ve. Dusunme hatirlama karar vermesi cok iyi olur. Herkese iyi ve sihhatli gunler😃

Güncellemeler
1 yıl
Bu yazdiklarim. Tecrube ile sabit. Garantilidir. Sizlere soru 1- Turkiyede AB Coaster. Bel inceltme spor aleti. Gormus ve test etmis var mi? Varsa goruslerini yazar mi? Ve 2- " Grecian. Hair. Formula Sac losyonunu bilen kullanan. Var mi? Detay konusabiliriz bildiklerimi anlatmaya hazirim
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar. Turkiyede ". Grecian Hair. Formula. Kullanan ve bu urunu. Bilen var mi.. yaklasik. Bir haftada saclarda. Beyazlik kalmiyor. Ve. Su gibi. Elinize. Biraz. Dokup. Saclara. yediriyorsunuz. Ve tarayip sekil veriyorsunuz. Bitti!!! Normalde. Sac boyalari ile her. taraf boya icinde kalir ama bu urun. Su seklinde. Yikamaya. Gerek yok. Cunku. icinde bulunan sacin beyazlamasini onleyen. Melanin sacta kalip. Beyazlamasini onlemesi lazim ve. Eger saclariniz. Sac dokulmesinide onluyor
Genc kalmak. icin gereken seyler nelerdir?