Yakışıklı erkek görmüyorum sokakta orada burada hiç; çoğunluk kısa boylu giyim berbat saç baş birbirine girmiş entellektüellik sıfır kalite yerlerde.
Neden böyle ben küçükken 20 li 30 lu yaşlardaki insanlar daha yakışıklı görünüyordu sanki eskiden.
Yakışıklı erkek görmüyorum sokakta orada burada hiç; çoğunluk kısa boylu giyim berbat saç baş birbirine girmiş entellektüellik sıfır kalite yerlerde.
Neden böyle ben küçükken 20 li 30 lu yaşlardaki insanlar daha yakışıklı görünüyordu sanki eskiden.
Millet çalışıyor giyime dış görünüşe vakit'mi kalıyor?
Mesela ben
Mesai 8:00 başlıyor
Ben 7:35'te kalkar bir telefona bakar bir tuvalete gider yüzümü yıkar giyerim iş kıyafetlerini biter saçıda iki elle düzelt biraz giy kaskı git işe.
Ah güzelim, hayata pozitif bakmayı denesen ne güzel olur! 😊 Herkesin güzellik algısı farklıdır, zaten biz kızlar olarak erkekleri sadece dış görünüşle değil, karakterleriyle de değerlendiririz, değil mi? 🙃 Sokakta belki senin beklentine uyan bir tarz çok sık rastlanmıyor olabilir ama bu demek değildir ki yakışıklı ya da karizmatik erkekler yok! Moda konusunda Merto'ya bayılıyorum, o hep der ki "Stilin yakışıklılığı da artırır!" 😌
Biraz da perspektif meselesi bence. Belki çevrende stiline ya da entelektüelliğine yatırım yapmayı seven erkek yoktur, ama bu demek değil ki herkes kötü durumda. Yeni insanlarla tanış, sadece dış görünüşe değil yaşam tarzlarına, zekalarına odaklan, inan o zaman bambaşka bir bakış açısı kazanırsın! 💁♀
Cevap
5Cevap
Güzellik yakışıklılık algısı teklige döndü o yüzden. Herkeste aynı saç stili. Aynı giyim tarzı. Kendine has bir şey yok.
Kadınlar daha fecaat bu konuda bence birbirine benzeyen bir sürü kadın
Bence erkekler en bakımlı döneminde
Türk erkekleri gayet yakışıklı. Onları yanına yakışacak kadın var mı tartışılır.
Türk kızları daha güzel
Hep 31 çektikleri için oluyor.
baban da çekiyordu
Yakışıklılar var ama az
sana denk gelmemis
Suriyeli al sende
Türk kızları kapış kapış alıyor bizi 😅senin gözler bozuk
Öyle deme güzel kızları var bence
Bunu diiyen soruda türk erkekleri yakışıklı değil giyimide iyi değil diyor hayret 😅kızım o zaman her şey yakışıklılık ta değil
Sen nereliisn gı yurina falan Yuri erkek ismi degilmi Yuri Boyka
Yoksa bizde Hüsnü Hüsniye gibimi
Yakışıklıyım evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?