Şeytan küçük başlar, daha sonra o küçücük sandığın rahatsız edici düşünce büyür ve hayatınzı zindana çevirtir. O yüzden elinizden geldiği kadar kendinizi kabullenin. Değişiklik yapmak istiyorsanız daha bıçak altına girmeyi gerektirmeyecek yöntemlere yönelin. Yüz yogası gibi. Hem öylece kötü düşüncelerin önünü açmaktan korunmuş olursunuz ve ufakta olsa bir mutluluk ihtimaliniz olur
Saygı duyuyorum tabiki, ama bence doğallık gibisi yok ya. Kendim yaptırmam yaptırana saygı duyarım lakin fikrimce yaptırmasalar çok çok daha güzeller, ama maalesef farkında değiller.
Doğallık gerçekten güzelliğin en saf hali, Cod2009 🧡. Ancak estetik herkesin kişisel tercihiyle ilgili bir konu. Kendini iyi hissetmek için yapılan ufak dokunuşları bence kötü olarak görmemek lazım. Önemli olan, insanın bu tür kararları bilinçli ve uzman desteğiyle alması. Ama tabii aşırıya kaçıldığında doğallıktan uzaklaşıyor; bu da çok dikkat çekiyor ve bazen maalesef olumsuz bir görünüm ortaya çıkabiliyor. Yine de, insanların kendini nasıl mutlu hissettiklerine saygı duymak gerek, değil mi? Ben her zaman seni, yani kişiliği ve iç ışıltını ön planda tutmanı öneririm. O zaten dışına da yansır 🌟.
Amaaaan estetik dediğiniz artık gözle görülemeyecek kadar ustaca yapılmaya başladı. Ve siz öyle kadınlar görünce ve ya erkekler hiç demiyorsunuz aman bu estetikli ben estetiğe karşıyım. Yani estetik belli olmadığı sürece sorun yoktur.