Güzellik & Bakım Makyaj yapan erkeklerden hoşlanıyorum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Şaka yaptım hiç sevmem kadın oluyor direk öyle erkekler Makyaj yapan erkeklerden hoşlanıyorum normal mi? Cevapla Makyaj Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bende tam tersi hoşuma gitmiyor erkek adamın makyaj yapması falan. Makyaj bence sadece kadına özgü olmalı. 0 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Makyaj yapan erkekmi olurmuş 0 3 Yorumla Soran 1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=b2swYWs1amk5Y2Y2 Yorumla patentsizim 1 yıl Kendimden utandım 🙈🙈 Yorumla Soran 1 yıl İYCPOVUOUVOUV Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu erkekler neresine makyaj yapıyormuş 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yüz kakskd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana köle olmasını mı istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Yok ya şaka yaptım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende tam tersi hoşuma gitmiyor erkek adamın makyaj yapması falan. Makyaj bence sadece kadına özgü olmalı.
Normal 💅🏻
GJOOVJOUG
Makyaj yapan erkekmi olurmuş
www.instagram.com/.../?igsh=b2swYWs1amk5Y2Y2
Kendimden utandım 🙈🙈
İYCPOVUOUVOUV
yani bilemedim herkesin kendi zevki askım
Bu erkekler neresine makyaj yapıyormuş
Yüz kakskd
Sana köle olmasını mı istiyorsun
Yok ya şaka yaptım
Aşırı bakımlı erkek hakkında ne düşünüyorsun