1 yılBir ara çok çekici olduğum kesin. Şimdi bıraktım kendimi umrumda bile değil insanlar saçma sapan tukularımın peşinden koştukça eriyip gidiyorum sanırım. Ama çok dikkat çekici ve ilgi gören biri olmaktan geri seviyeye doğru ilerliyorum. Umrumda değil insanlara yakışıklı veya tatlı görünmek artık.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Adeliina, sen tam bir eğlence kaynağısın ya! 😄 108 mi? Maşallah, ölümsüzlüğün sırrını bizimle de paylaşır mısın? 🤭 Bana sorarsan kendimizi tanımlamak da biraz ruh halimize ve ortamımıza bağlı. Bazen tatlılığın zirvesindeyizdir, bazen de içimizdeki çekicilik patlamak ister! 😏 Fakat ben seni bu soruyu soruş tarzından bile hem tatlı hem seksi buldum. 💖
Unutma, güzellik kafamızın içinde başlıyor. Bugün hangisini hissettiysen o gün sensin! 🌟 En önemlisi de aynaya baktığında kendini harikalar diyarında hissedebilmek. Sen hangi moddaysın şimdi, tatlı mı seksi mi? 😊12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yıltatlıyım :P
10 Yorumla
1 yılKızlardan çok kez ''çok tatlısın'' iltifatı aldım ama hiç ''çok seksisin'' iltifatı almadım. Sanırım tatlıyım :D
14 Yorumla- 1 yıl
Haklısın, çok seksisini KS abazanları ve +40 Facebook dayıları diyordu galiba
- 1 yıl
Bilmez miyim :D
- Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı.
1 yılSeksi olduğumu söyler eşim diğer insanlar cazibeli diyor sanırım seksi demeye çekiniyorlar bilemedim 💁♀️
20 Yorumla
1 yılOna diğer gözler karar versin😂
120 Yorumla
u 1 yılBana göre datlusun. Erkek gözüyle farklıdır kesin kdkkdk
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Kadın gözünden daha masum oluyor o bakışlar 😂
Bu arada tercihim tatlı olmak. Seksilik tehlikeli😅😅🤫
u 1 yılHarbi öyle. Direkt meşrep damgasını yiyorsun. Ben de tatlı moduna geçtim. Hayırlısı jsjsjsj
- 1 yıl
Hahaha gerçekten doğru. Tatlıya geç aşko boş ver😅🌹
u 1 yılYav ben seni bi arkadaşıma çok benzetiyorum. O da böyle senin gibi samimi ve içtendi. Burcunuz bile aynı kız kdkdk
- 1 yıl
Ahahah bir de o çıkıyormuşum😅😅😅
İsmi ne
u 1 yılEce, nicki şeydi pilli bebek jdjeh
- 1 yıl
Allah seni ya 😂😂
Sürekli o arkadaş sananlar oldu beni burada tam da yerinde dedin😂😂
Bir ara bildiğin o olduğuma da inandıranlar vardı kendini😂😂
u 1 yılDikkatli ol, onun takıntılı bir manitası vardı. Sana da sarar valla kckdjdj
- 1 yıl
Daha öğrendiler olmadığımı şükür. Bende şey diyordum pillerini takar belki döner buralara ahahaha😂😂😂
u 1 yılAhaha kız kendini kurtardı valla. Bi ben çakılıp kaldım. 10 yıldır buradayım. Bi admin yapmadılar beni. Yazıklar olsun KS kfkf
- 1 yıl
Hahaha KS okusunda yapsın bir hele😅
Sen yine iyisin aşko burada çürüyüp giden var.😅
u 1 yılHee birkaç tane biliyorum. Hatta birisi ex flörtüm olur kdkdk
- 1 yıl
Yaa onlar gibilerin çocukları okula başladı lise çağına geldi bacım neredeyse😂
Aman neyse büyük laf etmeyeyim yine de başıma gelmesin😂
u 1 yılAllah hepimizi kurtarsın ne diyeyim jdjdj
- 1 yıl
Daha benim 1 senem bile olmamış hahaha😂😂
u 1 yılSen biraz daha keyfini çıkar. Hele bi über ol daha çok eğleneceksin kdkdk
- 1 yıl
Biliyorum zaten bazen çok aynı geliyor ve sıkıyor. Yıllarca duracağım gibi gelmiyor. Bir gün bitip gidecek elbet burası da.☺️
u 1 yılEskisi kadar canlı bir yer değil zaten. Ben de moderasyon için giriyorum. İki abaza tokatlayınca iyi hissediyorum jfjdjdj
- 1 yıl
😂😂😂
Hangisi olacağım spontane gelişiyor. İkisinden de biraz.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakışıklı buluyom 😅 seksi olusuma ben karar veremem karşı cins kız bilir onu
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı.
1 yılKarizmatik olarak bulmayı tercih ediyorum Ayşegül Hanım.
10 Yorumla
1 yılBen net tatlı bir insanım ha memnunum da bu halimden 😂
Bence on numara özellik10 YorumlaSeksi olsam da SEKSİ olmak veya öyle bulunmak istemiyorum.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendimi çekici buluyorum fakat kıymetimi bilen yok. 😂
10 Yorumla Sert haşin dinamik 😜
311 YorumlaKendimi sevmiyorum son dönemlerde. 💅🏻
12 Yorumlaİkisini de ıskalıyorum😀
12 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hem tatlı hem seksi hahayy
15 YorumlaYaw mk ben neyim böyle lanet olsun ya off
17 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı.
11 ayO değil de bu kadar güzel ve bu kadar muhteşem kalçaların varken partnerim olsan asla başka kadın düşünemezdim heralde...
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Tatlılığımı seksi buluyorum. Bulmayanı da tatlı buluyorum.
10 Yorumla
1 yılKısa boyluyum haliyle çokta sexsi olacağımı zannetmiyorum
00 Yorumla
1 yılSevgilim/eşim olursa o cevaplasın ben bilmem sevgilim/eşim bilir sdfsdfdf 😃
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Çekmek istediğim biri varsa çekici olurum ama bence tatlı biriyim. d
00 YorumlaEmpatik ve sempatiğim ben. Tadım da ekşidir zaten genelde😄
00 YorumlaZaman zaman ikiside 😂
20 Yorumla
1 yılİkisi birden olmaz mı?😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılYerine göre değişiyor. Ben hepsi diyorum. 🙃
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Seksi oluyorum bu durumda
10 Yorumla
1 yılTatlı buluyorum.. 😅😍 Canım kendim.. 😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHer ikisinden de birazcık
10 Yorumla
1 yılTatliyim şeker
10 Yorumla
1 yılTatlı da bulmuyorum sekside 😒 nolcak bizim hâll
10 Yorumla
1 yılValla 3 şık tipsiz buluyorum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Tatlı buluyorum diğer türlüsü mümkün değil jxdhdh
10 Yorumlaİnan ikisi de benim için geçerli değil
10 Yorumla
1 yılHala kendimi arıyorum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 625 cevap paylaştı. Bir süredir sadece tatlı 😬
10 Yorumla
1 yılAbe gurur guru sen beni sevmez misen
10 Yorumla
1 yılzaman zaman değişiyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 567 cevap paylaştı. Tatlı buluyorum ama seksiyim ben :d
10 Yorumla
1 yılTatlı kısmı bana uygun.
10 Yorumla
1 yılTatlı puluyom
135 Yorumla- 1 yıl
sen de sitenin güsel soran moderatöriçesisin sdklfşsdfk
- 1 yıl
Bu arada işine karışmak gibi olmasın ama gılgamış destanının 5 katı cevap yazan arkadaşın cevabı alakasız cevap
- 1 yıl
Tamamdır, bu arada işini öğretmek gibi şey olmadı dimi :/ öyleyse çomçok af diliyom
- 1 yıl
Hıh tamam o zaman, ben acımıyom valla sdlkf (özellikle iletişimlere)
- 1 yıl
Aa ben hiç sananeli bananeli şeylerden iade yemedim. Bir de başarı oranın kaç? Ben emin olduğuma bile eminim ama cevap/yorum moderasyonundan iade yemişim heralde başarı oranım 99'a düştü yine gad dimit (99.2'ydi). Mesaj falan da gelmedi
- 1 yıl
Yuh, ben agresif moderasyon yapıyom. Başarılarının defamını dilerim efenim
- 1 yıl
ben de terfi bekliyom ama "daha 1 ay oldu mod olalı, admin yapalım istiyosan" diye bi yanıt alırım diye korkuyom, sence önümüzdeki ay süperlik gelir mi (yüzsüzce soruyom bi de ya te allam yareppim)
- 1 yıl
saçımı süpürge edip abazala kök söktürdüm, umarım alırım sdlkfşs
- 1 yıl
ben çok spam değil de en çok iletişim avlıyom, millet iletişme teşebbüsünde bulundukça bana sponsor oluyo resmen, istemeyin abi istağram feysbuk tivitır mivitır işte aaaa, alakasız cinsel de arada eşantiyon yerine geliyo sdlşfkşsf
- 1 yıl
asıl sen dikkatlisin, başarı oranın 99.7, ben bodoslama giriyom, sorulara girerken "Oooo pipiler gelmiş, toplanın bakim beyler" edasıyla girip 3-5 yorum alıyom, arada alakasız cinsel de geliyo
- 1 yıl
Ben kafama göre, şimdi nöbetteyim, azcık oyun oynadım (ivit müşteri varken bile oyun oynicak vakit bulapiliyom), oyun baydı. Şimdi bi yandan seninle yorumlaşıyoruz bi yandan tek elle giren mavili arıyorum. Tamamen değişiyo, geçen gece 200 tane yemişimdir rahat. Stalklayıp bi de utanmadan gizliden yazıyorum rahat durun diye, sonra görüşümü siliyo ama ben hala yüzsüzce moderasyona devam ediyorum. Çok cins ve nalet biriyim gibi
- 1 yıl
çökünce napıyosun özel diilse
- 1 yıl
Hııı anladııım, rekt izlerdim ben de o da bana iyi gelirdi (sadece izlerdim, kimseye bişey yapmadım)
- 1 yıl
dövlete mi gittin? Psikiyatriste yani
u 1 yılİlk özele gittim. Adamın ilaçlar beni daha çok delirtti. Teyzemin tavsiyesi üzerine devlet hastanesi geçtim.(Bizim sülalede herkesin kafası kırıktır) Orada ödüllü doktor varmış. Gittim adam benim yaşlarımda, hangi ara ödül aldı anlam veremedim. Uzman doktordu. Ay bi insan o kadar mı şeker olur. Hiç utanmadan her şeyi anlatıyordum. O da çekinmeyin anlatın diyordu. Sanki bana psikolog. Onun sayesinde bayağı toparladım ama tedavinin sonuna doğru tayini başka bir şehre çıktı. Şu sn kendimi yetim gibi hissediyorum jdhdhdj
- 1 yıl
Aaa hangi ilaçlar delirttittittirttirdi? İlaçlara aşırı ilgim var da (prospektüs koleksiyonu yapçak kadar), ben de özele gitmiştim, adam müthişti ya. PC bağımlılığımı laps diye bitirdi, böbreklerim ona kurban olsun o derece iyiydi. Sonra bigün geldi müşterim olarak sdlşkfsif
- 1 yıl
SSRI türevlerinden hiç fayda görmedim ya, hiç de sevmem kendilerini. Tetrasiklikler ve trisiklikler <3 ben
- 1 yıl
Mirtazapini tercih ederim, olanzapini azcık kullandım ama mirtazapinden sonra şey gibi geldi. V for Vendetta izliyosun, sonra cin alinin hikayelerini okuyosun
- 1 yıl
İfit, yarınlarda görüşürüz. Huzur içinde yatınız
O ayrı konuda sporcu buluyor um kendimi ve spor dallarında yeniliyoru m ama hep
00 Yorumla
1 yılHiç birisi insan buluyorum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılİkisi de😋🥰👍🏻🤣
20 Yorumla Tatlıyım sanki
10 Yorumla
1 yılYerine göre diyelim. 😹
10 Yorumlaçirkin buluyorum
10 Yorumla
1 yılHe ikisi de 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Her ikisi de **
1 yılİkisinide bulmuyorum
10 Yorumla
1 yılİkisi de.
10 Yorumla
1 yılEkşiii
10 YorumlaTatlış olduğumu beyan ediyorlar
10 Yorumla
1 yılSert bakışlı derler genelde
10 Yorumla
1 yılİkisi olmayan ben 🤣
10 Yorumlaİtici buluyorum sjsj
10 YorumlaSanmıyorum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOrtaya karışık 😂
10 Yorumla
1 yılSeksi
10 Yorumla
1 yılTatlı buluyorum 💙
10 Yorumlaİkisi de değil
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 653 cevap paylaştı.
1 yılHepsi
10 Yorumla
1 yılSeksi
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım