Güzellik & Bakım Erkekler neden makyaj yapan dolgu yapan kızlara bu kadar ön yargılı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani bizim doğamızdq var südlenmek güzel olmak için çabalamak. Neden bu kadar karşınız Güncellemeler1 yıl Çok yazım yanlışı yapmışım siz anladınız😂 Erkekler neden makyaj yapan dolgu yapan kızlara bu kadar ön yargılı? Cevapla Dolgu Soruları Makyaj Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eliffff001 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bizde makyaj yapıyoruz ama dolgu hiç bir kıza yakışmıyor bu konuda hemfikirim 0 8 Yorumla Berat_krc 1 yıl Makyajda cok çirkin gösteriyor siziya Yorumla Eliffff001 1 yıl @Berat_krc bakımlı olmayı ve bakım yapmayı herkes sever Yorumla Berat_krc 1 yıl Makyaj bakim degildir ama çirkinliktir sonra ayri bir cirkinlesiyorsunuz o kozmetik urunlerle al krem yatmadan once sur bitti gitti Yorumla Eliffff001 1 yıl @Berat_krc makyaj önemli bi unsur kadın için mesele sadece başkalarına güzel görünmek değil kendini iyi hissetmek Yorumla Berat_krc 1 yıl Tamam saygi duyarim 😅 Yorumla Eliffff001 1 yıl @Berat_krc 🙆 Yorumla Soran 1 yıl Beratcim ne öyle solgun solgunmu dolaşalım etrafta. Güzelliğimize güzellik canlılık katıyoruz isye Yorumla Berat_krc 1 yıl Sorancim solgun solgun dolasamiyorsunuz oz guveniniz gidiyor makyaja muhtac hale geliyorsunuz ben makyaj mi yapiyorum normal yürüyorum siz de doğal olun. Yüzleriniz makyajsiz disariya çıkmamaya alışıyor. Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Varda dudak balon gibi yüz ifadesi heykel gibi kaş sadece bir çizgi 0 0 Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Sizinki güzel olmak değil şişme manken oluyorsunuz😂 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 931 cevap paylaştı. Doğal olmayanı sevemiyorum, beğenemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bizde makyaj yapıyoruz ama dolgu hiç bir kıza yakışmıyor bu konuda hemfikirim
Makyajda cok çirkin gösteriyor siziya
@Berat_krc bakımlı olmayı ve bakım yapmayı herkes sever
Makyaj bakim degildir ama çirkinliktir sonra ayri bir cirkinlesiyorsunuz o kozmetik urunlerle al krem yatmadan once sur bitti gitti
@Berat_krc makyaj önemli bi unsur kadın için mesele sadece başkalarına güzel görünmek değil kendini iyi hissetmek
Tamam saygi duyarim 😅
@Berat_krc 🙆
Beratcim ne öyle solgun solgunmu dolaşalım etrafta. Güzelliğimize güzellik canlılık katıyoruz isye
Sorancim solgun solgun dolasamiyorsunuz oz guveniniz gidiyor makyaja muhtac hale geliyorsunuz ben makyaj mi yapiyorum normal yürüyorum siz de doğal olun. Yüzleriniz makyajsiz disariya çıkmamaya alışıyor.
Varda dudak balon gibi yüz ifadesi heykel gibi kaş sadece bir çizgi
Sizinki güzel olmak değil şişme manken oluyorsunuz😂
Doğal olmayanı sevemiyorum, beğenemiyorum
Tam tersi peşlerinden ayrılmıyorlar bence hsjsjs
Abartmayın yeter.
Hepsi birbirine benziyor