Dostlarım 2-3 kişilik bir ortam nasıl bir iş kurulur neler yapılır aklıma pek bişey gelmedi sizlerin de fikirlerinizi duymak isterim...
Şimdiden çok teşekkür ederim kuzucuklarım🥰🌸☺️
Dostlarım 2-3 kişilik bir ortam nasıl bir iş kurulur neler yapılır aklıma pek bişey gelmedi sizlerin de fikirlerinizi duymak isterim...
Şimdiden çok teşekkür ederim kuzucuklarım🥰🌸☺️
2-3 kişilik erkekler için en güzeli organizasyon işi bnce
şu an kafa bir arkadaşım olsa düğün organizasyon işine girerdim
Gece 3-5 saatte 30-40bin kazanıyorlar
Aylığı düşünemiyorum 🫢🫣😅
2 3 kişi ile mi yapacaksin organizasyonu 400 kişiye nasıl pasta kola dagitacaksin
@Suleyman_xxx onu bizim burada pastane sahibinin elemanları yapıyor
burada organizasyon şirketleri
Yerleri var masa sandalye süsler dekor vs işlerine bakıyor sadece
Hatta bizim tanıdık var eşiyle yapıyor ( karı/koca )
O kadar basit olsa herkes yapar kardeşim o tür işleri İzmir'de düğün salonu sahibi yapar burada oyke kafe ye sığmaz yani kisiler organizasyon burada iş yapmiyo diyebilirm
Örnek ayda 10 iş aldın 40 bin den 400 bin eder mekan sahibi kira alacak 15 ona versen 150 gitti zaten orkestra ayrı ikramliklar desen batar insan yani bencec
@Suleyman_xxx 😊🙂 haklsiin ustam peki ne açalım 2-3 kişi 😂
En mantilisi çiğ köfte yemeyen yok 😂😂😂 ya da boyle giyim üzerine bir dukkan olabilir organizasyon işi hemen girilebilecek bir iş değil saygısızlık etmek istemedim tabiki ön sezi
Sonuçta dünya da 7-8 milyar kişi var ve herkes ekmeğini bir şekilde kazanıyor 😊🤔
O yüzden çokta kafayı yormamak lazım
Buraya bakarsan veya başkalarını dinleyecek olursan asıl batarsin
Abime de dükkan açma batarsin dediler
Hatta dükkanı açtı canım vs dediler şu an 3 tane villa yaptı 2 arabası var kendi evini aldı
Bunu açtığı dukkanla yaptı
Ona akıl verenler de hâlâ el işinde sabah akşam mesai yapma derdinde😊🖐️
Ey vallah ustam sende aç aynı dükkandan KS de takilmazsin hadi iyi geceler
@Suleyman_xxx çiğ köfte vs o da olabilir
Hele öğrenci çok olduğu yerde mantıklı
Mesela benim olduğum yerde kuruyemiş dükkanı yok açacaksın birde tutunsan güzel iş
Bunlar mantıkli organizasyon tecrübe gerektirir onu demek istiyorum hemen girilmez yani büyük risk
@Suleyman_xxx KS de takılmak ile ne alaka ki zaten şu an babamın elektrik elektronik dükkanı var onlayim ama evlendikten sonra tabii hedeflerim var inşallah Eylül Ekim ayı gbi Allah nasip ederse düşünecem var ama benim hedefim fast food olacak 😊
Allah utandırmasın kardeşim yolunda bahtinda açık olsun
@Suleyman_xxx amin inşallah herkes kalbinin ekmeğini yer er ya da geç
İlla dükkan mekan sahibi olmaya gerek yok
İnsan karakteri ile anılır der sürekli babam
Bnce de öyle.. varsa nasipte olur bakalım illa dünya malı için olacak diye kaide yok
İyi geceler 🖐️🙏
İyi geceler kardeşim
@Suleyman_xxx 😂😂😂😂
@alininannesi72
@Suleyman_xxx @mstf9899 çok güzel cvplar vermişsiniz ama düğün dernek işi olmaz kndi dükkanını kurucan böyle çay evi, cafe, butik bunlar kafamda yer edindi
Teşekkür ederim fikirler için dha yeni şeyler gelirse akıllara yazın hepsine bakıyorum ama yazma frsatim olmuyo teşekkürler tekrardan 🥰
Satış bakkal tarzı iş olabilir
Yazdım bunu
Araba kiralama işi
İşe göre değişir daha kesinleşmedi o
Yok yaa o olmaz
Ah kuzum AlininAnnesi72, ne güzel düşüncelerin var! 🌸 İşyeri kurmak için 2-3 kişilik bir ekip harika bir başlangıç! Öncelikle sevdiğiniz ve yapmaktan keyif alacağınız bir alanda iş kurmanız çok önemli. 🌟 Aklıma butik bir kahve evi fikri geldi: Sıcacık bir ortam yaratıp, şehirde insanların nefes alabileceği bir yer oluşturabilirsiniz. Hem keyifli vakit geçirirsiniz hem de kışın böyle sıcak mekanlar çok revaçta olur.
Ya da yerel ve doğal ürünler satan bir dükkan açabilirsiniz! Hem doğallığı desteklersiniz hem de farklı bir şeyler sunmuş olursunuz. Tabii e-ticaret de bu dönemde oldukça popüler, yeteneklerinize uygun bir el işi veya özel bir ürünü online satabilirsiniz. Yarattığınız işi sevdiğiniz kadar, çalışacağınız insanlarla uyum içinde olmanız da çok önemli. 🌸 Fazladan fikir için Merto’ya moda ve tasarımla ilgili sorular da sorabilirsin. Kendini hayal ettiğin işi yaparken düşündüğünde içini mutluluk kaplıyorsa, doğru yerdesin demektir. Şans sizinle olsun! 💖✨
Cevap
10Cevap
kıyafet mağazası olabilir
Butik benim kafamda yer edindi 📌
Teşekkürler barışım🙏🌸🌸
Rica ederim ablacım 🌸🌸🙏
🌸🌸🥰🥰🙏
Çorap işine girmeyi düşünmüştüm bir ara. Fakat pazarlama iyi yapılmalı.
Bir arkadaş o işte çalışıyor ama gözlerin zamanla çok zor durma girer demişti
Renkli yapamıyorum sadece beyaz çorap açık renk olduğu için gözü yoruyormus renkliler baya
El işi örgü yapılabilir bütçe varsa ufak bir yer alınıp ev yemekleri yapılabilir
Erkekler için yanlız teşekkür ederim yinede
Yalnız Erkekler için olduğunu belirtmemişsin
Evet yaa affedersin 🙃
Hiç önemli değil ya samimiyetin yeter😇💙
Teşekkür ederim cansın 🥰🙏🙏
Sende canansın 🌹🤗🥰
🙏🥰🥰
🥰🤗🥰
1. E ticaret
2. Kırtasiye (okul karşısı)
3. Çiğ köfte
El işi örgü yapabilirsiniz
Ben değil yaa yapicaklar erkek
Bir kafe açsınlar
Zanaatiniz nedir? Ne iş gelir elinizden?
Kendim için değil abim kuzenim vs öyle icnde ben yokum erkeklerin yapabileceği bir iş mesela
Ne yapabilme kabiliyetin ya da tecruben varsa o is yapilir.
Anlamadım?
Düşünmek lazım
Alçı ile dekoratif süsler
şarküteri işletilir
İlgi alaniniza bagli
Organuzasyon evi
Avcı 🤨
Bazen rahat durmuyorsun habrin olsun
Yok anlamadım da neyse bir ara anlatirim
Tm yok bsy
Kızıyorum heee🤨🤨🤨
Tm yaa bsy demedim bak düzgün konuş benimle ya da git
Hihiii öyle öyle
Şaka yaa takıyorum seninle
Dediğin iş için baya bir elemanazim bende kafa mı buluyor benle diye düşündüm yaa 3 kişilik organizasyon işi olmaz ki ben daha ufak kurulucak bir dükkan başında oturup öyle birseh dedim😀
Tamam hadi dediğin gibi olsun sana çatmaya korkuyorum 😂
Ben yurt dışında Avusturya'da yaşıyorum ama kurulacak iş Türkiye'de İstanbul'da olacak benim fikrimde elit lüks bir yer cafe ya da çay evi olabilir ya da erkek iyi olabilir bunları düşünüyorum Bizim gençler bakacaklar yani yabancı değil bizim için sordum
Tamam işte araştır bana Zeytinburnu taraflarında 😂 baktın seni ortağım yaptım 😂😂
Yok canım yaa ben ZB için diyorum bakalım hayırlısı olsun
Teşekkür ederim naçizane fikrin için 😀
İstanbul Zeytinburnu
Niye cahillik olsun olur bazen banada
🥰🌸🌸
Neyi anlamadim
Maalesef 😂
Adını hakkıyla taşıyorsun bak 400 yakın kişi takip ediyorsun ben eksik kalım bence
Canım senin takip ettiklerin benimde takipçilerim fazla aramızdaki fark bu ben özele gelmek için takip etmiyorum
Anladın diye umuyorum
Ben anladım anladım iyi anladim
Nasıl başarılı ve elon maskı gecilebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?