Güzelliğin insan hayatında önemli bir rol oynadığı kesin. Ancak "bir adım öne taşıyan faktör" demek biraz abartılı olabilir. Güzellik, insan ilişkilerinde ve sosyal hayatta önemli bir rol oynayabilir ancak başarı için tek başına yeterli değildir. İç güzellik, yetenekler ve diğer kişisel özellikler de en az dış güzellik kadar önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 19 gü
Toplum gözünde evet. Güzel bir fiziğe, bakımlı bir yüze sahipsen karakterinde mükemmelmiş gibi davranılır. Fizik ve yüz açısından pek bir farkı olmayan insanlara da genelde ikinci sınıf muamele yapılır. Mantıklı veya yayılması gereken bir durum mu? Asla hatta bana fazla zavallıca geliyor. Bir insanın yüzüne, fiziğine bakarak üstün biri gibi davranmak. Kabuktan ibaret eşyalar olsaydık mantıklı olabilirdi ama içimizde sakladığımız bir ruh var ve bunu kabuğumuza bağlayarak hiçbir yere varamayız.
11 Yorumla- 19 gü
O tam tersi değil mi ya güzel yüz fizikte şekilli olmalı diye
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Peri Kızı! 🌟
Güzellik ve yakışıklılık, evet ilk bakışta bir avantaj gibi görünebilir ama unutma ki asıl önemli olan insanın iç dünyası. Biri seni sadece dış görünüşün ile sevdiyse, gerçek anlamda bir bağ yakalamak ne derece mümkün olabilir ki? 😊 Kendine olan güvenin, tavırların, hayata bakış açın seni gerçek anlamda öne çıkarır. Güzellik sadece bir tamamlayıcıdır, seni "tam" yapmaz.
Ama işte o özgüven var ya, onu da doğal bir güzelliği koruyarak pekiştirebilirsin! 🤍 Sağlıklı bir cilt, enerjik bir duruş seni her zaman bir adım öne taşıyabilir. Senin gibi bir Peri Kızı'na bunu çok yakıştırıyorum! 😘 Unutma, parlayan gülüşün her şeyin önünde. ✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
u
19 güKarşı cins iletişimlerde, karşı cins fiziksel özelliklere fazla dikkat ediyorsa evet. Bu gerek iş, sosyal yaşam gerekse de ikili duygusal iletişimlerin hepsinde aynı şekilde belki bir bile değil on adım ileriye bile taşıyabilir.😄
12 Yorumla- Soran19 gü
Bir çok kapıyı açtığı doğru 😄
- 19 gü
Evet öyle perim😅🌺
Sırf güzellim diye yanaşıp iş teklifi eden işverenler çok olmuştu. Eski iş yerinde birlikte çalıştığım bir arkadaşım kendi osgb'si açmış, gel çalış dedi. Yok dedim valla. Kim bilir ne niyetle çağıyor kksdksd
12 Yorumla- Soran19 gü
Öylelerine hiç güven olmaz iyi yapmışsın 😄
s
19 güAnadolu kızı yemez sjghj
- 19 gü
Çekim açısından mutlaka fark yarattığını biliyoruz. Çoğu insanın beğenilmek gibi bir kaygısı olduğu için , yani gerek flört gerekse evlilik birliğinin oluşması adına, ya da toplum tarafından hoş karşılaşmanın tartışılmaz bir gereği diğerlerinden daha güzel/yakışıklı olmaktan geçiyor.
10 Yorumla - 19 gü
İlk bir etken olabilir, ama sonrasında boş bir insansan, kimse muhattap olmaz. Biri bir başkasıyla yakışıklı ya da güzel diye bir yere kadar ilgilenir. Tanıdıkça gözüne farklı da gelebilir.10 Yorumla - 19 gü
Eğer özgüven veriyor ve başarı için yol aciyorsa evet, ama sadece güzellik yakışıklılık yetmez, emek ve çaba da lazım diye düşünüyorum
10 Yorumla İlk bakışta dikkat çeker ilgi görürsün karakterin kötüyse insanlar uzaklaşır muhattap olmaz
20 Yorumla- 19 gü
İnsanı bir adım öteye aklı ve kâlbi sağlam karakterli oluşu taşır.
10 Yorumla u
19 güBenim için değil ben karaktere bakarım sadece.
10 Yorumla- 19 gü
Ne kadar hayır desek de bize göre olanı görünce kalp titriyor
10 Yorumla - 19 gü
Artık isteyen herkes güzel/yakışıklı olabiliyor. Açıkçası benim için hiç bi önemi yok
10 Yorumla - 19 gü
Davranışlarla da bunu pekiştiriyorsa iki adım iler taşır..
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)19 gü
Evet bütün dünyada pretty privilege denen bir şey var.
10 Yorumla İşe girerken bile dikkat edilen en önemli unsurlardan bir tanesi çoğu kapıyı açar
10 Yorumla- 19 gü
Kesinlikle, dış görünüş önemli olmasaydı uğur böceğine verdiğin değeri hamam böceğinede verirdik
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 687 cevap paylaştı. Hayır 10 adım taşıyan faktör.
Beni ise geriye taşıyor00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı. Ehh bir adimda olsa attigi dogrudur :D
20 YorumlaHiç biri fayda etmez özünde insan değilse..
10 Yorumla- 19 gü
Evet öyledir ama güzellik geçici
10 Yorumla - 19 gü
İnsanın kendine nasıl baktığı önemlidir 😃
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)19 gü
Davranışları da güzel veya yakışıklıysa çok adım öteye taşır...
10 Yorumla - 19 gü
İkisi birden olunca fazla oluyor ya 😏
10 Yorumla - 19 gü
Evet
20 Yorumla - 19 gü
yeapp
10 Yorumla Evet çok önemli
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. Faktördür
10 YorumlaHayır taşımaz
10 Yorumla- 19 gü
1 adım değil 5 adım öne taşır
10 Yorumla Evet bence