Erkekler de şu şekilde soruyu cevaplayabilir;
Kendinizden uzun bir kadın ile flört eder misiniz?

Erkekler de şu şekilde soruyu cevaplayabilir;
Kendinizden uzun bir kadın ile flört eder misiniz?

Evet hata sevgili olup 3 ay durdum fotoğraflarda onun yüzünden yamuk duruyordum onun kısa olduğu ortaya çıkmasın diye avm de işte kendinden giden merdivenler oluyor ya o uzun dursun mutlu olsun diye kademe ileri de oluyordum sarılıyordum ne kadar uzunsun diyordum o mutlu olsun diyeeee bunun gibi bir çok şey var kıymetim bilinmediii çocuk bide şey diyordu botu çıkarıp öyle gel öyle görcez diyordu hain köpek kısasın işte kabul ett vcbbvnbbn
@Sweetdreams1950
En fazla kanka olmuşsundur onla
@Lazjoker hayır ciddi ciddi sevgilimdi
@Sweetdreams1950
O zaman kendisi zengindi
@Lazjoker değildi çulsuzdu
@Sweetdreams1950
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur
@Lazjoker 170 falandı yoo diğer erkekler vardı yani
Bazı şeyler metreyle karışla ölçülemeyecek kadar değerli. Sevgi de bunlardan biri. Bu sebeple sevdiysem şayet birini hal ve hareketleri, bana karşı tutumu, saygısı, düşünebilmesi benim sevgim üzerinde daha çok öncelikli. 🌾
We listen but we don't judge, normalde uzunları beğensemde hoşlandıklarım hep benden kısaydı 🫠mxmxmdmf
insan sevdikten sonra boy farkı önemli olmuyor bir önceki sevgilim 6 cm uzundu benden:) ama dünyanın enmutlu insanı bendim cidden
Cevap
23Cevap
Hayır etmem. Fiziksellik ön planda benim için. Karakter elbet önemli ama dürüst olmak gerek ifade ederken de.
Uzun kadın hoş oluyor ama sanırım tercih etmezdim. 1,69 cm boyum var. 1,55 - 1,60 cm civarı kızlar daha bir tercih edilesi oluyor. 1,75 cm boya sahip bir kadın gelip seni beğendim dese afallardım.. 😵💫
Ben kendimden herşeyi beklerim ldkdnj hep derdim uzun biri ile olcammm çocukların genetikleri önemli 😂 en son ilişkim kısaydı ama kendisi bir kez daha uzunları sevmemi hatırlattı sağolsun :D
Ayy eskiden flört ettim. Ama çok uyumsuz oluyor ya yanında erkek varmış gibi hissetmiyor insan bh
Kısa olmasının dezavantajını farklı özelliklerini ön plana çıkartarak kamufle etmişse hayranlık bile duyulabilir😄
Kızlarda erkeğe karşı fiziki bir bariyer uzun vadede olmaz. İnanmayın. Kızlar her türlü erkekle gezer sadece erkek kadının ruhuna dokunabilsin
En başta reddeder
Yapramı reddeder
Reddedilince ağlayan erkekler ahakshakhs
Hoşlandıysam neden olmasın? Sevgi 3-5 cm'e bakmaz.
@Pentesctasy
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Emin ol 1.90 olup aklının kısa olmasındansa 1.75'lik zeki erkeği tercih ederim. Ayrıca 1.75 boy benim için ideal sayılır öyle kısa falan değil benim gözümde. Her kızın boy görüşü farklı.
@Pentesctasy
Tabi canım ne demezsin? En kısa sevgilin 1.80 olmuştur. 1.80 den kısa diye dünyalarca erkeği reddetmişsindir.
Ahahahah bu kuyruk acısı nereden geliyor acaba
Kendimden uzun kadının farklı bir cazibesi vardır
Kendimden kısa dsğildi nerdeyse aynı olmuslugu oldu😳176im diyim 160 cıkmıstı🫣
Seversem her şey olabilir ama çok boy farkı varsa tercihen istemem istememeye çalışırım.
Eğer gönlümü fethetmeyi başarırsa neden olmasın ❤️
Spontane karar verilir, belki gözüme bir şeyi hoş gelir 😅
@Sosyetic_SheqiiL
Sizin gözünüze sadece 1.80 üzeri erkekler hoş gelir.
@Lazjoker ne biliyon
Michael j. fox da kısaydı ama gençliğinde uzun kızlarla flörtü çok
Olabilir aslında, bigboy derken illaki uzun boylu biri anlamına gelmiyor herhalde 😅
Etmişliğim var ama daha eder miyim? Bence asıl soru bu olmalı.
Karşılıklı aşk ve güven varsa boya bakmam zaten. Uzun veya kısa hiç farketmez benim için.
Kızların neye baktığı muamma en son zekaya bakıyorlardı hahsha
Ben zaten kisayim olmuyor görüntü olarak kötü dururuz biraz uzun olsun ya 😃
Benden kısa erkek olacağını sanmıyorum😂😂 157 yim
Yine iyisin 55 olan ben
Instagram kullanmayan bi erkek güvenilir biri mi sizce 😂😂
@bahtıkaraaaa yaa illaki vardır bence bir hesabı. Şöyle bir şey var. Güven konusu instagramla bagimsiz.
Dimi knk hoşlandığım erkek kullanmıyor da ondan merak ettim?
@bahtıkaraaaa benimde bir ara, şimdi değil tabi, cokk uzun süre oldu. Instagrami vardi ama adam girip Pp sini bile değiştirmemiş. Eski ppsinduruyor hala. Ama. Pek bir şey cikti
Türkiye'de çok ihtimal dahilinde değil gibi yüzde 95 oranında boy ilk kriter olduğu için
Daha önce uzun sevgililerim oldu fakat pek tercih ettiğim bir durum değil :)
Boyun pek önemi yok bence. Fizik iyiyse, tip iyiyse, bakimliysa, karizmasi varsa tamam gerisi hikaue
Şimdi boy önemli değil diyeceğim ama yalan yani kendimden kısa sevgilim de oldu bu arada toxic bir insandı o yüzden travmam var tercihim değil artık 😂😂
Olabilir o tarz şeylere bakmıyorum.
İnsan olması yeterli, gerisi çözülür.
Benim için hiçbir sorun yok hatta inşallah ve nerde o günler gibi cümleler kurmuşluğum var
Nasip olur mu be
benden uzun var mıdır bilmiyorum boyum 189 ama güzelse ederdim
Huyu huyuma boyuma göre olmalı.
Hayır ben zaten kisayim 😂
Anlaşmak boya bakmıyor.
çoğu kadın istemez bence
159 kız 180 erkek arıyorkenmi
Benden uzunu Zehra Güneş zaten, olmaz ki
Çocuğum gibi kalır olmazz
Hayır ama parasına bağlı
Olabilr yapanlar var
Az biraz uzun olmalı bence erkek