Bu hayatta anneniz olmasa babanızla konuşmasanız kardeşiniz olmasa ne hissederdiniz bu hayat niye bu kadar zalim be?

Annem 3 ay önce öldü bana hem ana hem baba olan anam... Dayak eziyet hizmetçilik babam hepsini anama yaptı şimdi yeni karısı da annem gibi yoğun bakımda annemin ahı işte ben bu evlilikten hayır görmedim sende görme dediği an babam işini evini çevresini her şeyini ışık hızıyla kaybetti. Şimdi ben yalnızım anama yaptıkları gözümün önünden gitmiyor affedemiyorum annemi savundum diye benim dudağımı patlatmasını , 12 sene boyunca beni aramamasını annem ölünce sahip çıkmak istemesini hazmedemiyorum. Bu hayat bana çok ağır geldi hep ben ailemin yanında oldum evlendiler destek oldum destekledim annem de evlendi çok mutlu oldu ama kader ayırdı benden ve 2. eşinden. Kalbi dayanmadı. Anamı çok özlüyorum beni bu dünyada ölüm döşeğinde eşine emanet etti anamın çaresizliği ağlayışları haykırışları gözümün önünden gitmiyor özellikle can çekişirken son kez öpmem aklımdan gitmiyor. Bu hayat niye bu kadar acımasız. Ailemi hiç üzmedim babam bin pısman kızıma çok yanlış yaptım anasına çok yanlış yaptım kızım beni affetsin diyor ne yarar ki şimdi üvey babama bakıyorum adam bana evini sattı valla ama işte o da Parkinson hastası onunla uğraşıyorum hemde çalışıyorum biraz stresliyim bazen delirecek gibi oluyorum sakinleşmek için odama kapanıyorum
Bu hayatta anneniz olmasa babanızla konuşmasanız kardeşiniz olmasa ne hissederdiniz bu hayat niye bu kadar zalim be?