- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek için fiziksel ve aynı zamanda zihinsel olarak olgunlaşmaya devam etmesi 35 ila 40 yaşına kadar devam eder. İlk 15 yaşa kadar olan kısım zaten sayılmaz dolayısıyla 15 ten sonra 25 e veya 30 a kadar genç olur bence 30 ile 40 olgunluk olsa 40 en fazla 50 den sonra yaşlanma başlar. Genel olarak böyle fakat elbette kendine iyi bakan veya kendine hiç dikkat etmeyen kişiler için bu rakamlar değişir.
042 Yorumla- 1 yıl
Erkekler hiç bakmadığı halde 50den sonra değil 30dan sonra yaşlanmaya başlıyor. Yanlışın var. Toplumda çoğu erkek kendine bakmadığından 30dan önce bile başlıyor yaşlılık
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk... kendine hiç dikkat etmeyen kişiler için bu rakamlar değişir. Bu kısmı okuyup açıklamasını çok güzel yapmışsınız. Teşekkür ederim.
- 1 yıl
Rica ederim ama toplumun genel ve çoğunlukta olan kısmından bahsedin ülkemizdeki erkekler bakım yapmaya alışkın değil haliyle 30da başlıyor yaşlanma
- 1 yıl
40 yaş erkeğine ilgim kalmadı. Ben 36 yaşındayım. Bunların hepsi tercih meselesi oiyasanizi yükseltme cabanixa hauranim bir çok yaşlı kadın orta olgun kadın parasıyla jigola tutar kendine. . yani erkeginde yaş gestikce seks gücü kalmıyor çoğunda sorun olduğundan istenmiyorlqr
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk Bir erkeği görsen yaş tahmini yapabilir misin?
- 1 yıl
Yaparım en iyi yaptığım şeydir
- 1 yıl
Kız olduğum için demiyorum ancak bizim toplumda erkekler daha bakımsız olduğundan 30 yaşındaki bir kadından daha yaşlı gösteriyor 30 yaşında erkek
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk peki tahminin isabetli mi?
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk Sigara alkol gibi kötü alışkanlıklar ve spor yok beslenme dinlenme kötü olunca haliyle çöker insan
- 1 yıl
30 yaş üzerinde isabetli
- 1 yıl
Evet doğru ve iş streside erkeklerde daha fazla bu yüzden bizim toplumuzda kadınlar erkeklerden daha geç yaşlanır
- 1 yıl
35 yolun yarısı yani artık orta yaşa merhabalar oluyor
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk https://hizliresim.com/dytdlrp
Sence bu çocuk kaç yaşında? - 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն Genç mi yaşlı mı? İki seçenek var.
- 1 yıl
Orta yaş yaşlılığa adim
- 1 yıl
Yüzü net değil aşağıdan çekimle anlayamam
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk Peki tam yaşını söyleme sadece 30 yaş üzeri mi onu söyle?
- 1 yıl
Bunu bu şekilde anlayamam karşıdan çekilmiş fotoğraf lazım
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk Anladım 😊
Teşekkür ederim. - 1 yıl
Neyi anladın cevaplamadım bile
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk Bu foto ile tahmin edemem dedin onu anladım.
- 1 yıl
30 üstü duruyorsun
- 1 yıl
25ten aşağı yok belki 28 29
- 1 yıl
@Ddldkdldkdk Teşekkür ederim çok isabetli bir tahmin 👍
- 1 yıl
xjdkdkdkdk iyice uydur 25inde saçınız bile kalmıyo
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar
https://hizliresim.com/dytdlrp
Sence bu çocuk kaç yaşında bir tahminde senden alalım. - 1 yıl
35-40
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar Saçları varsa 25 ten aşağı olması gerekmez mi?
- 1 yıl
yüzü çok kırışık Bulldog'a dönmüş
- 1 yıl
o kadar efekt olmasına rağmen belli oluyo
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar Buldogg 😅🤣😂🤣🤣 güldürme lan manyak
- 1 yıl
efektsiz çek o zaman
- 1 yıl
niye pürüzsüzlük efekti yaptın
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar O resimde yaşlılarında saçı var mesajı verdim 😎😎
- 1 yıl
genelinin yok ama onu napıcaz
- 1 yıl
tek kişi gösterince 100 kişinin öyle olduğu gerçeğini değiştirmiyor
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar Ayrıca efekt falan bilmiyorum yaşlıyım ben 👍
- 1 yıl
bilmesek inanıcaz
- 1 yıl
arka plan rengine bakınca bile anlaşılıyor
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar Tamam her türlü efekti uyguladım tahmin için teşekkür ederim. 👍
- 1 yıl
@Papatyaadası Bende 32 yim senle aynı fikirdeyim 👏✌️ 36 yaşında bir kadın olarak peki kaç yaş erkekler ilgini çekiyor genelde?
- 1 yıl
@Sude-Han02 şu an sevgilim 32 yaşında. Ve daha iyi.
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Erkekler 30-35 yaş arası olgunlaşmaya başlarlar. Ondan önce fikirleri yoktur. Küpe takıp toplumdan uzak şeyler yapmayı marifet zannederler.
Herkesin 'A' dediğine 'B' deyip diğerlerinden farklı olmaya çalışırlar.
Hâlbuki içleri boştur.
Tek amaçları kendilerini farklı gösterip aşık olduğunu belli etmediği kızı ayarlamaya çalışmaktır!00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYani güncellemede yazdığını anlıyorum ama onu yazmayı hak edecek bir soru sordun. Asıl şunu merak ettim: 30 yaşındaki bir insanın yaşlı olma ihtimalini sana düşündürten nedir? 🤔🤦♂️
29 Yorumla
Soran1 yılbir yorumda gördüm kart yazmış birisi ondan dolayı sordum okey?
Soran1 yılsadece merak.
- 1 yıl
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. Bak, sorun ne kadar aksiyon aldı. Öyle düşün. ;-)
Bir şey daha: Eğer 30 yaşa yaşlı diyeceksek, örneğin 50 veya 70 hatta 80 üstüne ne diyeceğiz? "Yaşlı" kategorisi bu kadar uzun yaş aralığını kapsıyor olabilir miydi? "30 yaşından sonra herkese yaşlı denir" gibi bir şey olabilir miydi yani? 🤦♂️🤦♂️
Neyse tamam, sustum.. 🤣🤣🤣🤐🙋♂️
Soran1 yılaynen baya cevaplandı :D
Soran1 yılyok değil tabiki ben sadece yaşlı mı genç mi diye belirttim direk hani yaşlı bence demedim dikkat ettiysen
- 1 yıl
@BeyazMamba Arkadaşım 30 orta yaştır 35+ yaşlılık don
- 1 yıl
@BeyazMamba Arkadaşım 30 orta yaştır 35+ yaşlılık dönemi başlar 40 ve üstü ihtiyarlık dönemi. Bilginiz yok
fikriniz var... - 1 yıl
Modern çağda ortalama ömrün biraz uzadığını hesaba katarsak 35-45 yaşlılık 45 üzeri ihtiyarlık dönemidir 👍
- 1 yıl
@Sude-Han02
Bir şakacı arkadaş yorum yapmış ama komik değil maalesef.
Dünya Sağlık Örgütü yaşla ilgili olarak yaptığı kronolojik sınıflamada 0-18 yaş arası ergen, 18-45 yaş arası genç, 45-59 yaş arasını orta yaş, 60-74 yaş arasını yaşlılık, 75-89 yaş arasını ihtiyarlık, 90 yaş ve fazlasını ilerlemiş ihtiyarlık olarak belirliyor.
Senin kaynağın ne acaba?
1 yılGenç oluyor. İnsan ömrünün ve sağlığının daha iyi şartlar ve teknolojik gelişmeler nedeniyle uzadığının farkında değil misiniz. Artık 60dan sonra falan çöküşler başlıyor.
2030 da yaşlılık tarih olacak. Hücreyi en başa döndürmeyi buldular müjdeler olsun 😄
214 Yorumla- 1 yıl
@bafran evet bilim insanları açıklama yaptı
- 1 yıl
Benden pay biçin 😇🙃
- 1 yıl
Adana'nın kızlari 🙈
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Bilim insanlarının gelecekle ilgili yaptıkları açıklamalar genelde yanlış çıktı. İnsan doğasını değiştiremezler. Yaşlılık herkesin kaçınılmaz sonu.
- 1 yıl
@ŞebneminGünlüğü gelecekle ilgili bir açıklama değil şu an hücreyi sıfırlamayı başa döndürmeyi başardılar zaten. Sadece yaşlanan hücre kolejen cilt şu bu değil misal karaciğer de hasar mi var verecekler senden alıp sıfırladıkları taze hücreyi oraya ciğer kendini yenileyecek.
Yaşlılık herkesin kaçınılmaz sonu değil ama ölüm herkesin kaçınılmaz sonu.. ölen hep ihtiyar mı... - 1 yıl
Dediklerin tamamen gelecekle ilgili açıklama. verecekler, yenileyecek diyorsun ve 2030’da yaşlılık tarih olacak diyorsun bunlar gelecek zaman sözcükleri. Eğer şimdi için söylüyorsan bu dediklerin doğru değil çünkü herkes yaşlanıyor. Bilim insanları yaşlanmanın durdurulacağını söylüyor ama durduramadılar ve durduramayacaklar. Allah kime uzun ömrü verirsek yaradılışını tam tersine çevirip aciz yaparız diyor. Yaşlılık ömrü kısa olmayan herkesin kaçınılmaz sonudur ve evet, ölen hep ihtiyardır. Çünkü ortalama insan ömrü 70 yıldır. İhtiyar olmayanlar da ölür ama çoğunlukla ihtiyarlar ölür. Bilim insanları ölümsüzlüğü de bulacaklarını söylüyorlar ama bulamadılar ve bulamayacaklar. İnsan doğasını değiştiremezler. Kendini kandırdığın gibi başkalarını da kandırmaya çalışıyorsun.
- 1 yıl
@ŞebneminGünlüğü kız Allah seni ne yapmasın sanki hücreyi ben sıfırladım da vaatler veriyorum şlsksj daha faz çalışmasında başarılı olduklarını duyurdular sonuçları 2030 da görürüz dur bakalım
Yapay Zeka Cevapladı
Bence 30 yaşındaki bir erkek kesinlikle genç oluyor! 🎉 Hayatın tam tadını çıkarabileceğin bir yaş bu. Hem kendi kimliğini bulmuş, hem de hâlâ enerji dolusun. Erkekler için olgunluk ve çekicilik bu yaşlarda tavan yapıyor bence. Hayatındaki deneyimlerin ve yaşanmışlıkların artık ışık saçtığı bir dönem başlıyor. 😊
Tabii ki insan kendini nasıl hissederse öyle yaşar! Yaş, aslında sadece bir sayı. Sen genç hissediyorsan, enerjin ve ruhun da her yaşta genç kalır. O yüzden, bu güzel enerjini her zaman koru. 30'a geldi diye kimse panik yapmasın, hayat şimdi başlıyor! 💪✨30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha gencecik çerezin içinde kaju gibi soslu mısır gibi o kadar erkeği yan yana koysan yine 30 luğu seçerim jdjdjdu umarım ilerde benden yaşça büyük biri ile sevgili olur evlenirim
34 Yorumla- 1 yıl
Zaaf noktam napayım djdjdj
1 yılEvet genç
Burada "mı" soru ekini anlamayan çoğunluk varken aldığın tepkiler normal😅
16 Yorumla
Soran1 yılsorduğuma pişman oldum
- 1 yıl
Biz neler gördük inan bak. Burada profilimize meslek, medeni durum, yaşadığın şehire yazdığına varana kadar pişman ediyorlar😀
Soran1 yılaynen aynen biri yazmış anlaman lazim diye sanki ben ya genç ya da yaşlı dedim büyük ihtimal alındı o yazan kişi :D
- 1 yıl
Ahaha burada böyleler😅
Profilde sade takılıyorum artık tepki verenleri de bozuyorum onlara o gerek 😅
Soran1 yılaynen iyi yapıyorsun :D
- 1 yıl
Aktif üye isen çözmüşsündür zaten gül geç gitsin😅
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşındaki bir erkek, genellikle “genç” olarak kabul edilir. Fizyolojik ve psikolojik olarak, 30’lar, çoğu kişi için olgunluk ve kariyerin zirveye ulaşmaya başladığı, ancak hala fiziksel ve zihinsel olarak güçlü olduğu bir dönemdir. Toplumun algısı ise kişinin yaşam tarzına, sağlığına ve yaşam deneyimlerine bağlı olarak değişebilir. Ancak, çoğu kişi 30 yaşını hala gençlik döneminin bir parçası olarak görür.
24 Yorumla- 1 yıl
Enfes bir cevap ☺️👏🏼😎
Sizin yaş kaç? - 1 yıl
@Akaret valla mı?
1 yılErkekler geç olgunlaştıkları için 30-35 bizdeki 22-27 yaş aralığına tekabül ediyor bence. Hatta 35'e gelene kadar her şeyin gırgırında oyuncak arabayla oynayan bebekler gibi bilgisayar oyunlarını koy önüne yemeğini suyunu ver bir de başka yerlerini doyur tamamdır... Kendileriyle ilgilenen başka kadınlar olursa değerlendirirler, hayatı, ilişkilerini asla ciddiye almazlar, sadece anı yaşarlar. Tabii hepsi böyle değildir ama çoğunluğun böyle olduğu kanaatindeyim.
23 Yorumla- 1 yıl
Sonrasinda pismanlik gelir. Onlarda sonsuza dek genc kalmayacaklar. Ve biz kadinlar 30-35 erkekleri bekar gorunce bir sorun mu var aceba diye dusunuyoruz.
- 1 yıl
@jefi1234 evet aynen oyle boyle birisini tanidim elimden geleni yapmaya hazirdim ama surekli agzindan cikam tek sey evlenmek istememek veya ilerde istemek vs kafasi baska yerlerdeydi surekli. Uzucuydu ama 🥲herseyi yapmaya hazirdim oysa ki..
1 yılGenç oluyor 40 yaşından sonra Orta yaşlı oluyor 65 dan sonra yaşlı
20 Yorumla
1 yılfiziksel olarak gençtir ama içeriden, dışarıya ne kadar önem verdiyse dışarıdan da genç görünebilir ama önemli olan karakteri. eğer kafa ütüleyecek bir tip değilse hala yeniliklere açıksa vs. zihnen de fiziken de gençtir.
00 YorumlaOrta. Kendine bakıyorsa genç denebilir ama bazıları daha 25-26dan çökmeye başlıyor
10 Yorumla
1 yılKadın-erkek fark etmeksizin biyolojik olarak yaşlanma 30'dan sonra başlıyor. Beyin gelişimin duruyor, kemiklerin daha geç kaynıyor, kasların daha çabuk eriyor, cinsel performansın giderek azalıyor.
12 Yorumla- 1 yıl
@Yutori Üzgünüm, bilimsel gerçek bu
91 liyim. Kimler ne demis bakmaya geldim biz 30 kusur yaslardaki erkekler hakkinda
10 YorumlaGenç hala. 35-40’a kadar genç. 60-65’e kadar orta yaş. Sonrası yaşlı
11 Yorumla- 1 yıl
Küçülde cebime gir 35 40 orta yaşlı
1 yılGenç tabiki. Orta yaş 40 a kadar baslamiyor. Ve aslinda orta yaş ta yaşlı sayilmiyor butun gelismis ulkelerde. Yaşlılik 60 ta başliyor. 30-40 arasi bireylere genç yetiskin diyorlar.
02 Yorumla- 1 yıl
Dünya sağlık örgütüne göre genç yetişkinlik 18-39 arası
- 1 yıl
@ŞebneminGünlüğü tamam genç iste 🫠🫠
1 yıl27 yaşındayım ve 30'a yaklaştıkça daha da yaşlı hissediyorum, gören beni neden 20 lerimin başında sanıyor onu da anlamadım
16 Yorumla- 1 yıl
@rerdfdf Meraktan soruyorum, hiç çocuk muamelesi gördüğün oldu mu? Misal flört ettiğin zaman ciddiye alınmadığın ve gülüp geçildiğin oldu mu?
- 1 yıl
@rerdfdf Bende de aynı durum sözkonusu 🍺
1 yılGençlik ve yaşlılık göreceli kavramlardır kişi kendini 30 yaşında genç hissediyorsun genç yaşta hissediyorsa yaşlıdır
00 YorumlaGenç sayılır 40-50 olgunluk dönemi 50 sonrası yaşlılık yavaş yavaş başlar 60 ve üstü harbı yaşlılık
00 Yorumla
1 yılKime göre. Neye gore. Bu soruyu 15 yaşındaki kız mı soruyor. 40 yaşındaki kadın mı?
03 Yorumla- 1 yıl
Biyolojiye göre. Genlil ona göre buna göre olmaz bir insan ya gençtir ya da değildir
- 1 yıl
Onu bende biliyorum ama bu soruyu soran hanım.. muhtemelen onu kendi özel durumuna göre sordu. ya da soruyu eksik sordu bence.
Soran1 yılmeraktan sordum sadece
1 yılne genc ne yaşlı. orta yaşa adim atmis denir. 50 den sonra yaslanmaya baslarsin. 60 dan sonra yasli olursun
11 Yorumla- 1 yıl
erkegi kadini yok bunun. yoksa 30 yasinda erkek yasliysa 25 27 yasinda gencecik kizlara da yasli dersin. cok sacma bu da. 30 yaşlar geç gençlik yaslari bile denebilir. ama yetiskin diyince aklima hem 30-50 arasi gelir. 20-30 genç
1 yılArtık genç 30 yaş kadin da erkekte ama sana göre değişir sen 24 ve daha altındaki bir yaşta isen evet yaşlı
00 YorumlaYeni doğmuş oluyor.. Şunu bile ayırt edemeyen biriysen git at kendini bir yerden
01 Yorumla
Soran1 yılsus soru sorarken sana mı soracağım? cevaplama geç bu kadar basit ha sende bunu bilmiyorsan ilkokula basla ozaman
1 yılBana göre 47 48 yaşındaki biri bile genç yani.50 den sonrası yaşlı
10 YorumlaBence kesinlikle olgun ve kendini tanımış ne istediğini bilen yaşta oluyor ne fazla genç ne yaşlı
11 Yorumla
1 yıl30-35 yaş genç bence artık evlilik yaşı bile en az 30 oldu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Bana göre 30 yaş çocuk gibi geliyor 50 bile genç bence.
00 Yorumla
1 yılErkek 50 den sonra bile gençliği devam edebilir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılGenç yetişkinlikten yetişkin dönemine geçmiş oluyor.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendime bakınca genç ve prime dönemlerimde görüyorum kanka.
00 Yorumla
1 yılOrta yaşlar oluyor 35 ve üstü yaşlılık dönemi.
00 Yorumla
1 yılOnu tanıyan bilir ben 20 yaşında yaşlı insanda tanıyorum 40 yaşında genç insanda
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. Kendini nasıl hissediyorsa öyledir ben yaşlı hissediyorum 😂 bi 70-80 felan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe genci Allah aşkına? Kel, göbekli, andropoza girme adayıdır. Ahı gitmiş vahı kalmıştır. Kadın da erkekte 30larında düşüşe geçer gençlik ve tazeliği son bulur. Nokta.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılgenclık bitmis olgunluk yasına adım atmıs yeni atmıs
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılGenç ama, 15-17 yaşındaki kızlara göre yaşlı tabii.
00 Yorumla Sahsen daha olgun daha iyi oluyo ben bi kadinda 30 ustu cok beyeniyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılValla her ikiside oluyor şu an benim yaş skalam bu🤣
00 Yorumla
1 yılTam demlenmeye başladığı zaman. 33-40 arası hala enerjik
00 YorumlaOrta yaşa başlangıç oluyor.30'dan öncesi genç oluyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Orta yaş 35 55 yaş arası artik
1 yılBenim hayatımdaki adamsa sadece bana gençtir kimseyi ilgilendirmiyor 😂😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Ben 20li yaşlarında iken yaşlılardı da şimdi genç 😃
01 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi
1 yıl%0-55 yaş artık orta yaş sayılıyor.35-40 genç tabi ki.
00 Yorumla
1 yılGenç genç ölmedik daha tek solukla 40 basamak merdiveni koşarak çıkarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yasinda 20 yasinda gosteren de var, 20 yasinda 30 gosteren de, yani tipine bakacaksin yasla genclik olmuyo
11 Yorumla- 1 yıl
Bence doğru demişsin gizli kullanıcı
Gizli Üye(18-24)1 yıl30 yasinda olup taş gibi olanlar da var valla spor yapinca fark belli oluyor ınlar çok iyi duruyo
22 Yorumla- 1 yıl
%5
- 1 yıl
Olgun sever
Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Genç. 40 dan sonra yaşlı
12 Yorumla
Soran1 yılaşırı genç mi
Gizli Üye(25-29)1 yılSana yazdıysa seni milf gözünden görüyor haberin olsun 🙃🙃
01 Yorumla
Soran1 yılbenim yaşım 36-45 değil
1 yılkesinlikle hayatının neredeyse 3/8ini tamamlamis biri olarak genc
10 Yorumla
1 yıl30 yaş öncesine göre yaşlı, sonrasına göre genç.
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum ama 23e giricek olmama rağmen 30u düşünmek beni geriyor
10 Yorumla
1 yılDeğişir ki... ne için nasil ne zaman. Erkekte gücüne bak. Erkek vicdanına bak. Erkek engelli bile olabilir ama sana bakıyor mu? Sorumluluk sahibi mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOtuz erkekler tam olmuş olgunlaşmıştır ideal evlenilecek erkek onlar
12 Yorumla- 1 yıl
Bence de gizli kullanıcı. Gerçi neden gizli anlamadım
- 1 yıl
Sende öylesin
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılkime göre neye göre?
yani 15 yaşındakine göre yaşlıdır ama 50 yaşındakine göre de genç00 Yorumla
1 yılTam tadımlık oluyor galiba 🤣🤣🤣🤣
77 Yorumla- 1 yıl
Evet bizi tadıp yiyebilirsin 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sana kim kemik atti 🙄
- 1 yıl
Sana hakaret edip senin cahil seviyene inmiycem
- 1 yıl
Yorum atma fırlama her yere o zaman
- 1 yıl
Ne yapacaksın kız yaşlıları kendine yazık edersin
- 1 yıl
Kız öylesine bi yorumdu sadece zaten evliyim 🤣🤣
- 1 yıl
İyi bari 😅
Shshshssh ablasindir sen yaşında 45 falan sübyenci oluyosun ablaaa daha yeni 30 girmiş biri 25 26 kızlara ait unut onu
01 Yorumla
Soran1 yılburadaki yaş gerçek yaşım mı?
Çıtır zamanlardan çıkış olarak görüyorum
314 Yorumla
1 yılGenç oluyor daha küçüğü ergendir olgunlaşmamış meyve misali oluyor
21 Yorumla- 1 yıl
Olgun sever
Bunu kendin anlıyor olman lazım. Genç tabiiki.
04 Yorumla
Soran1 yılsoru eki var '' mı '' yazıyor hani soru ya SORU. yorum yapmak için yorum yapmayın.
Soran1 yılseviyene inemeyeceğim. yazık sana
Soran1 yılalındın sen yaşın 30 diye mi?
1 yılTabiki de genç oluyor hayata bakışı olarak yaşadığı tecrübeler konusunda gerek hayat tecrübesi tam zamanıdır gençliğin baharıdır
00 Yorumla
1 yıl30 yaşında erkekler genç olur ama erkeklerin genç olmasın nasıl erkekleri sevecenek bunu sebepi söyleyin
00 Yorumla
1 yılYaanii kişiden kişiye göre değişiyor. Bazısı yaşından çok daha genç gözükürken bazısı daha yaşlı gözüküyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 875 cevap paylaştı. Gençte değil yaşlıda değil orta
10 Yorumla
1 yılSenden küçükse genç büyükse yaşlı
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 408 cevap paylaştı.
1 yılGenç olur genc
18 Yorumla
Soran1 yıl:D
- 1 yıl
Niye güldün
Soran1 yılanla der gibi yazmışsın :D
- 1 yıl
Evet öyle yani
Soran1 yılmeraktan sordum
- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın ki
Soran1 yıl22