Güzellik & Bakım Masala uyguladım nasıl olmuş? selamaşkom Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birazdan full makyaj denicem. Güncellemeler1 yıl Ay maskara pardon. Masala uyguladım nasıl olmuş? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. kötü olmuş 0 0 Yorumla
Pytrer Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Diyom ki ne masala si aw o Hint çayı değil mi 0 1 Yorumla selamaşkom 1 yıl Bilmiyorum ya yanlış yazmışım kusura bakma Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Foto kalitesi kötü ve belli değil 0 1 Yorumla selamaşkom 1 yıl Olabilir ya😔 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl gloss önerisi gelir mi 0 4 Yorumla selamaşkom 1 yıl Ay benim yok da ablamda var kiko nun aslında onu sürdüm de foto da yok. Yorumla nemünoseboo 1 yıl kiko nun glossları markadır🫠 Yorumla selamaşkom 1 yıl Ay galiba eve çok güzel Yorumla selamaşkom 1 yıl Pembe renk. Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. İyi olmuş 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kolay gelsin 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Wow olmuş 0 6 Yorumla selamaşkom 1 yıl İyi mı yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ilgi çekici baya iyi Yorumla selamaşkom 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli değil olanı söyledim ailenin bilgisi var mı Yorumla selamaşkom 1 yıl Yok. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım kabul ederler rahat olursun dm attım herhalde yanlış anladın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kötü olmuş
Diyom ki ne masala si aw o Hint çayı değil mi
Bilmiyorum ya yanlış yazmışım kusura bakma
Foto kalitesi kötü ve belli değil
Olabilir ya😔
gloss önerisi gelir mi
Ay benim yok da ablamda var kiko nun aslında onu sürdüm de foto da yok.
kiko nun glossları markadır🫠
Ay galiba eve çok güzel
Pembe renk.
Allah akıl fikir versin iyice türediniz mk
İyi olmuş
Kolay gelsin 😂
Wow olmuş
İyi mı yani
Evet ilgi çekici baya iyi
Teşekkür ederim
Önemli değil olanı söyledim ailenin bilgisi var mı
Yok.